
آموزش حل ارور Minimize request size در GTmetrix



با آموزش حل ارور Minimize request size در GTmetrix از وبلاگ آموزشی نایس استار در خدمت شما هستیم و قصد داریم تا در ادامه آموزش های سئو سایت با GTmetrix به آموزش حل ارور Minimize request size در GTmetrix بپردازیم.
در مطلب قبلی از دسته آموزش های Gtmetrix نایس استار به حل ارور Optimize the order of styles and scripts در GTmetrix پرداختیم که در صورت نیاز می توانید از این آموزش نیز استفاده کنید.
ارور Minimize request size در سایت GTmetrix از دسته خطا های مربوط به محتوا می باشد و اولویت بالایی نیز دارد و میزان دشواری مشخص شده برای حل این خطا نیز متوسط است و میانگین درصد آن نیز 96% می باشد.
همراه نایس استار با آموزش حل ارور Minimize request size در GTmetrix باشید.
آموزش حل ارور Minimize request size در GTmetrix
ابتدا بیایید تا توضیحی درباره اینکه Minimize request size چیست دهیم.
ارور Minimize request size چیست
هر صفحه وب شامل اطلاعات ، استایل ، اسکریپت ، عکس و … است که تمام این موارد بر روی سروری که آن سایت بر روی آن میزبانی می شود قرار دارد.
هنگام ورود یک کاربر به یک صفحه و سایت با مرورگر ، مرورگر برای اینکه سایت مورد نظر را بتواند نمایش دهد باید درخواست هایی را به سمت سرور ارسال کند تا سرور محتویات مورد نظر مرورگر را در اختیارش قرار دهد.
هر چه که تعداد این اطلاعات ، استایل ، اسکریپت ، عکس و … بیشتر باشد مرورگر مجبور است تا درخواست های بیشتری را برای سرور ارسال کند و همین مدت زمانی که برای ارتباط بین مرورگر و سرور صرف می شود باعث افزایش مدت زمان بارگذاری سایت می شود.
در صورتی که سایت شما با ارور Minimize request size مواجه شده است به این معنا است که درخواست های ارسالی مرورگر برای دریافت اطلاعات از سرور زیاد است و تاثیر منفی بر روی سرعت سایت و همچنین سئو دارد و پیشنهاد می شود که سعی کنید تعداد این درخواست ها را کاهش دهید.
شما از روش های مختلفی می توانید برای رفع این خطا استفاده کنید که در ادامه مواردی را بیان می کنیم.
حل ارور Minimize request size
روش اولی که می توانید از آن استفاده کنید این است که عکس های سایت خود را بهینه سازی کنید و می توانید از آموزش حل ارور Optimize images در GTmetrix نیز استفاده کنید.
همچنین شما می توانید با استفاده از روش Images Lazy Loading کاری کنید که هنگام ورود کاربر به سایت ، تنها عکس هایی به کاربر نمایش داده شوند که در صفحه مانیتور وی هستند و سایر عکس هایی که در صفحه مانیتور جایی ندارند هنگامی بارگذاری شوند که کاربر بر روی آنها می رود.
برای سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس یا جوملا شما می توانید از پلاگین هایی مثل WP Rocket یا lazy load Plugin استفاده کنید که برای هر دو این سیستم ها در دسترس قرار دارد.
روش دوم که برای حل ارور Minimize request size پیشنهاد می شود این است که شما فایل های مربوط به CSS و JS سایت خود را بهینه سازی کنید و می توانید از آموزش هایی مثل حل ارور Minify JavaScript ، خطا Minify CSS ، حل ارور Defer parsing of JavaScript و حل ارور Avoid CSS import استفاده کنید.
برای سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس نیز شما می توانید از پلاگینی مثل Autoptimize استفاده کنید که فایل های CSS یا JS را ادغام می کند تا مانع از ارسال درخواست های متعدد برای بارگذاری چندین فایل استایل یا اسکریپت شود.
روش دیگری نیز که می توانید از آن استفاده کنید این است که از استایل ها و اسکریپت های داخلی به جای استایل ها و اسکریپت های خارجی برای فراخوانی فایل های CSS و JS استفاده کنید.
همانطور که در آموزش حل ارور Inline small CSS در GTmetrix بیان کردیم شما با استفاده از روش Inline CSS و Inline JS که روش های استایل دهی در فایل HTML می باشد می توانید به استفاده کمتر از فایل های خارجی CSS و JS بپردازید که تاثیر زیادی بر روی سئو و سرعت سایت دارد.
استفاده از روش Inline باعث می شود تعداد درخواست های مرورگر برای فایل های CSS و JS کاهش پیدا کند.
همچنین GTmetrix پیشنهاد می کند که شما می توانید کوکی هایی که استفاده نشده و یا کپی هستند را حذف کنید. همچنین توصیه شده است که حجم یک کوکی نباید بیشتر از 1000 بایت باشد و در هر دامنه حجم میانگین کوکی ها باید کمتر از 400 بایت باشد تا هنگام ارسال منابع با کوکی ها ، حجم کوکی ها حداقل باشد.