آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

آموزش طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون خوشمزه

سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون دارای طعمی بسیار لذیذ است و حتما با یک بار امتجان کردن آن، مشتری دائمی این غذا می شود، طرز تهیه این غذا را در بخش آشپزی می خوانید.

مواد لازم برای پوست سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و ژامبون

  • روغن زیتون
  • سیب زمینی موسط 6 عدد
  • روغن کانولا
  • نمک و فلفل
  • ژامبون برش نازک
  • پنیر رنده شده چدار گرم
  • خامه ترش نصف پیمانه
  • پیازچه خرد شده
سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون

طرز تهیه پوست سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و ژامبون

در ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و انها را در فر یا مایکرویوو و یا دیگر روش های بپزید.

اگر می خواهید سیب زمینی را در فر بپزید روی سیب زمینی ها کمی روغن زیتون بمالید و آنها را در فر به مدت یک ساعت در دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا درون سیب زمینی خوب پخته شود و اگر از مایکروویو استفاده می کنید روی آنها را روغن زیتون بمالید و هر سیب زمینی را روی حداکثر حرارت به مدت 5 دقیقه بپزید.

همزمان با پخته شدن سیب زمینی ها، قطعات ژامبون را درون یک تابه با کمی روغن، روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند حرارت دهید.
با استفاده از دستمال خشک کن آشپزخانه روغن های اضافی ژامبون را بگیرید، سپس آنها را خرد کنید.
سیب زمینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید به اندازه کافی خنک شوند، سپس آنها را از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و با استفاده از قاشق درونشان را تا نیم سانتی متر مانده به پوست خارج کنید.
سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون
درجه حرارت فر را تا 45. درجه فارنهایت افزایش بدهید و بیرون و درون سیب زمینی هارا روغن کانولا بمالید و به مقدار لازم روی آنها نمک بزنید و هر طرف آنها را به مدت 10 دقیقه درون فر حرارت دهید سپس آنها را از فر در بیاورید و بگذارید مقداری خنک شوند.
سیب زمینی ها را بر روی شبکه سیمی فر قرار دهید و درون آنها را فلفل و پنیر دار و ژامبون سرخ کرده بریزید و آنها را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر آنها ذوب بشود حرارت دهید.
سیب زمینی ها را از فر دربیاورید و آنها را درون ظرفی که از قبل آماده شده است قرار دهید و روی هر کدام از آنها، کمی خامه ترش بریزید و سپس روی خامه را به عنوان آخرین لایه کمی پیازچه قرار دهید.
آموزش طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون خوشمزه
آموزش طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون خوشمزه
آموزش طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون خوشمزه
آموزش طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون خوشمزه
آموزش طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون خوشمزه

(1) سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی سرخ کرده
سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و ژامبون


(2) آموزش طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با
آموزش طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون خوشمزه - هیت فاز


(3) طرز تهیه سیب زمینی پنیری خوشمزه و
طرز تهیه سیب زمینی پنیری خوشمزه و اسپشیال رستورانی


(4) سیب زمینی سرخ کرده ترد و پفکی خانگی به
سیب زمینی سرخ کرده ترد و پفکی خانگی به سبک رستورانی


(5) پوست سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و
پوست سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و ژامبون


(6) طرز تهیه سیب زمینی پنیری با سوسیس به
طرز تهیه سیب زمینی پنیری با سوسیس به همراه سس بشامل - ایمنا


(7) طرز تهیه سیب زمینی ویژه به سه روش
طرز تهیه سیب زمینی ویژه به سه روش


(8) طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون


(9) طرز تهیه سیب زمینی با پنیر، آسان و سریع
طرز تهیه سیب زمینی با پنیر، آسان و سریع


(10) پوست سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و
پوست سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و ژامبون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 11 =

دکمه بازگشت به بالا