
گوجه پونه طرز تهیه گوجه پونه غذای خوشمزه و ساده
آموزش طرز تهیه گوجه پونه خوشمزه غذای ساده محلی
طرز تهیه گوجه پونه خیلی اسان است، این غذا مخصوص استان ایلام است و بسیار طرفدار دارد. در ادامه این مطلب روش تهیه غذای محلی گوجه پونه که مخصوص استان ایلام است را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
طرز تهیه
برای تهیه گوجه پونه در ابتدا کمی کره را درون تابه بریزید سپس بر روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب گردد و حالا پیازهایی را که از قبل خلالی کرده اید را درون تابه بریزید و تفت بدهید تا رنگ آن طلایی شود.
حال گوجه ها را با پیاز تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید تا آب آن کشیده شود و سپس گوجه ها سرخ شوند.
حالا پونه و ادویه های دیگر را به گوجه و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و هنگامی که غذا عطر پونه را گرفت حرارت را خاموش کنید، این غذای خوشمزه آماده شده است و می توانید آن را در کنار سبزیجات و نان سرو نمایید.
نکات
دستور تهیه این غذا برای دو نفر است و اگر می خواهید برای تعداد بیشتری سرو کنید به همان تناسب مقدار مواد اولیه را بیشتر کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن 15 دقیقه می باشد و زمان پخت و انتظار آن هم 15 دقیقه است.
این غذا مخصوص استان ایلام است و می توانید آن را برای وعده ناهار، شام و پیش غذا سرو نمایید.




