آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه چیزکیک باقلوا

باقلوای شیرینی خوشمزه و سنتی ایرانیان است و چیز کیک هم یکی از شیرینی های پرطرفدار است. در این نوشتار به شما آموزش می دهیم که چگونه این دو شیرینی خوشمزه را به صورت ترکیبی با هم درست کنید.

مواد لازم برای شربت عسل دارچین برای روی باقلوا

شکر دانه ریز 1 فنجان معادل 225 گرم
آب 1 و یک سوم فنجان معادل 300 میلی لیتر
عسل 1 فنجان معادل 250 میلی لیتر
دارچین نصف ق چ

مواد لازم برای چیز کیک باقلوا

گردو 170 گرم
نمک یک چهارم ق چ
دارچین 1 ق چ
پنیر خامه ای هم دما با اتاق 560 گرم
ماست ساده یا ماست یونانی عسلی 300 گرم
شکر دانه ریز 170 گرم
تخم مرغ هم دما با اتاق 3 عدد
عصاره وانیل 2 ق چ
کره ذوب شده سرد نصف فنجان معادل 115 گرم
خمیر فیلو یا خمیر یوفکا 12 – 14 ورق
قالب کمربندی

طرز تهیه چیزکیک باقلوا

برای شربت شکر ، آب و عسل را در یک ماهیتابه با هم مخلوط نموده روی حرارت متوسط به بالا بگذارید و 20 – 25 دقیقه بگذارید بجوشد تا غلیظ شود و به اندازه 1 و سه چهارم فنجان تا 2 فنجان شربت غلیظ به شما بدهد . شربت را از روی حرارت برداشته و دارچین را به آن اضافه نمایید و کناری بگذارید تا کاملا سرد شود .
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
گردو را داخل سینی فر پهن کنید و به مدت 5 – 8 دقیقه داخل فر بگذارید تا تست شود و بعد ازینکه سرد شد به اندازه دستور وزن کنید سپس داخل غذا ساز یا با چاقو خیلی ریز خرد نمایید 30 گرم از گردو را جدا کرده وبقیه را در یک کاسه با نصف فنجان از شربت عسلی که تهیه کرده بودید مخلوط نمایید .
پنیر خامه ای ، ماست ، شکر و وانیل را هم بزنید تا صاف و یکدست شود . تخم مرغ را اضافه کرده دوباره هم بزنید تا یکدست شود .
دمای فر با به 165 درجه کاهش دهید .
کمر بند قالب را باز کرده صفحه ی زیرینش را مطابق تصویر با کاغذ روغنی بسیار بزرگتر از سطح پوشانده دوباره کمر بند را دورش ببندید .
دور قالب را کاملا با کره چرب کنید و سپس ورق ها فیلو را از مرکز قالب به سمت دیواره بچینید و صاف کنید به طوری که لبه های ورقه های خمیر از قالب بیرون بماند. روی هر ورق را کاملا با کره بپوشانید .برای این کار از 9 ورق فیلو استفاده کنید به طوری که ورقه ها کمی روی هم را بپوشانند .
سایر ورقه ها را داخل پلاستیک بسته بندی کرده برای استفاده های بعدی در یخچال بگذارید .
خمیر چیز کیک را داخل قالب بریزید و گردی آغشته به شربت را قاشق قاشق کوچک روی خمیر چیز کیک بگذارید، بعضی از گردوها داخل خمیر چیز کیک خواهند رفت که اصلا جای نگرانی نیست. لبه های خمیر فیلو که از قالب بیرون مانده بود را روی خمیر چیز کیک برگرداند و به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. بعد از خاموش کردن فر درش را کمی نیمه باز گذاشته و اجازه دهید حدود 40 دقیقه باقلوای چیزکیک داخل خود فر سرد شود .
چیز کیک را از فر خارج کرده و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید .
یک طرف 2 – 4 ورق باقیمانده خمیر فیلو را با یک قلم مو به کره آغشته کنید و به شکل مچاله شده روی چیز کیک قرار دهید و 8 – 10 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود . بعد از خروج چیز کیک از فر بگذارید به دمای اتاق برسد سپس با کمی شربت رویش را خیس کنید و گردویی که کنار گذاشته بودید رویش بپاشید .
باقیمانده ی شربت را در ظرف سس ریخته و برای پذیرایی کنار چیز کیک باقلوایتان بگذارید .

نکات تکمیلی در مورد چیزکیک باقلوا

چیزکیک باقلوا جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
چیزکیک باقلوا را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه چیزکیک باقلوا
طرز تهیه چیزکیک باقلوا
طرز تهیه چیزکیک باقلوا
طرز تهیه چیزکیک باقلوا
طرز تهیه چیزکیک باقلوا

(1) چیزکیک باقلوا طرز تهیه چیزکیک باقلوا
چیزکیک باقلوا طرز تهیه چیزکیک باقلوا


(2) آموزش طرز تهیه چیز کیک باقلوا - فروشگاه
آموزش طرز تهیه چیز کیک باقلوا - فروشگاه اینترنتی هوم دیش


(3) طرز تهیه چیز کیک باقلوا
طرز تهیه چیز کیک باقلوا


(4) چیزکیک پسته و باقلوا
چیزکیک پسته و باقلوا


(5) چیزکیک باقلوا طرز تهیه چیزکیک باقلوا
طرز تهیه چیزکیک باقلوا با طعم بسیار لذیذ کد مطلب 27193 زمان مطالعه 3 دقیقه باقلوا یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که طرفدارد زیادی دارد و چیز کیک هم یک شیرینی نسبتا جدید و پرطرفدار است .


(6) طرز تهیه کیک باقلوا
طرز تهیه چیزکیک باقلوا با طعم بسیار لذیذ طرز تهیه باقلوای گوشت یک غذای محبوب و معروف ترکی دستور پخت باقلوای بادام در خانه


(7) طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی
طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی


(8) کیک شربتی طرز تهیه کیک شربتی کیک باقلوا نکات ریز
طرز تهیه شربت کیک شربتی. برای تهیه شهد یا شربت این کیک آب و شکر و زعفران را به مدت 10 دقیقه می جوشانیم و بعد از این مدت پودر هل و گلاب را به آن می افزاییم و بعد از آن اجازه می دهیم سرد شود.. بعد از اینکه کیک آماده شد اجازه


(9) باقلوا چیز کیک
باقلوا چیز کیک


(10) چجوری بهترین باقلوا را درست کنیم طرز تهیه باقلوا
طرز تهیه باقلوای پسته خانگی ویژه برای میهمانی ها طرز تهیه کیک باقلوا با طعم و عطر بی نظیر دستور تهیه باقلوای یونانی به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه چیزکیک باقلوا با طعم بسیار لذیذ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − یازده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا