آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره

کته تیلا پیلا

آموزش پخت ماهی تیلا پیلا همراه با کته تره

مواد لازم:

برنج سه پیمانه معادل 600 گرم
تره 500 گرم
قرص استاک گوشت یک عدد
کره 50 گرم
ماهی تیلاپیا یک کیلو
کره برای سرخ کردن به میزان لازم
ادویه مخصوص مرغ و ماهی یک قاشق غذاخوری
آرد سفید به میزان لازم
خامه 250 گرم
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
پودر گردو به میزان دلخواه

روش تهیه:
1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

2. اگر بخواهیم داخل قالب های تک نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم.

3. ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم.

4. در نهایت خامه، پودرسیر و پودر گردو را روی ماهی داخل تابه می ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم.

طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره
طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره
طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره
طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره
طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره

(1) طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره وی
طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره وی میزبان ایرانیان


(2) طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شام خوشمزه
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شام خوشمزه شب عید - کجارو


(3) با ماهی وی میزبان ایرانیان
با ماهی وی میزبان ایرانیان


(4) طرز تهیه کته تره با ماهی تیلاپیا
مواد لازم برنج سه پیمانه معادل 600 گرم تره 500 گرم قرص استاک گوشت یک عدد کره 50 گرم ماهی تیلاپیا یک کیلو کره برای سرخ کردن به میزان لازم ادویه مخصوص مرغ و ماهی یک قاشق غذاخوری آرد سفید به میزان لازم خامه 250 گرم پودر سیر نصف


(5) کته تره با ماهی تیلاپیا
کته تره با ماهی تیلاپیا طرز تهیه کته تره با ماهی تیلاپیاپخت کته تره با ماهی تیلاپیانحوه پخت کته تره با ماهیطرز تهیه انواع ماهینحوه پخت کته تره با ماهی تیلاپیاطبخ ماهیآموزش آشپزیسایت آشپزی


(6) طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره
روش تهیه 1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب می جوشانیم در اواسط جوشیدن برنج تره را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده


(7) طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر
طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر


(8) نتایج جستوجو برای پیلا زیفایو
نتایج جستوجو برای پیلا زیفایو


(9) طرز تهیه ماهی تیلا پیلا و سس بادام زمینی تایلندی
ماهی تیلا پیلا به ضخامت 1 سانتی متر 4 عدد فیله - حدود 700 گرم سس بادام زمینی 4 قاشق سوپخوری 3. 1. طرز تهیه ماهی برگر با سس تارتار . 4h خواندن طرز تهیه


(10) طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره
روش تهیه 1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب میجوشانیم در اواسط جوشیدن برنج تره را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا