
آموزش پخت ماهی تیلا پیلا همراه با کته تره
مواد لازم:
برنج | سه پیمانه معادل 600 گرم |
تره | 500 گرم |
قرص استاک گوشت | یک عدد |
کره | 50 گرم |
ماهی تیلاپیا | یک کیلو |
کره برای سرخ کردن | به میزان لازم |
ادویه مخصوص مرغ و ماهی | یک قاشق غذاخوری |
آرد سفید | به میزان لازم |
خامه | 250 گرم |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
پودر گردو | به میزان دلخواه |
روش تهیه:
1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب میجوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم میکنیم.
2. اگر بخواهیم داخل قالب های تک نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم میکنیم.
3. ابتدا ماهیها را با ادویه مرغ و ماهی طعم دار کرده کمی آرد روی آن میپاشیم و با کره آرام سرخ میکنیم.
4. در نهایت خامه، پودرسیر و پودر گردو را روی ماهی داخل تابه می ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکههای ماهی را روی آن سرو میکنیم.
(4) طرز تهیه کته تره با ماهی تیلاپیا
مواد لازم برنج سه پیمانه معادل 600 گرم تره 500 گرم قرص استاک گوشت یک عدد کره 50 گرم ماهی تیلاپیا یک کیلو کره برای سرخ کردن به میزان لازم ادویه مخصوص مرغ و ماهی یک قاشق غذاخوری آرد سفید به میزان لازم خامه 250 گرم پودر سیر نصف
(5) کته تره با ماهی تیلاپیا
کته تره با ماهی تیلاپیا طرز تهیه کته تره با ماهی تیلاپیاپخت کته تره با ماهی تیلاپیانحوه پخت کته تره با ماهیطرز تهیه انواع ماهینحوه پخت کته تره با ماهی تیلاپیاطبخ ماهیآموزش آشپزیسایت آشپزی
(6) طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره
روش تهیه 1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب می جوشانیم در اواسط جوشیدن برنج تره را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده
(9) طرز تهیه ماهی تیلا پیلا و سس بادام زمینی تایلندی
ماهی تیلا پیلا به ضخامت 1 سانتی متر 4 عدد فیله - حدود 700 گرم سس بادام زمینی 4 قاشق سوپخوری 3. 1. طرز تهیه ماهی برگر با سس تارتار . 4h خواندن طرز تهیه
(10) طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره
روش تهیه 1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب میجوشانیم در اواسط جوشیدن برنج تره را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده