آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

آش عباسعلی آموزش طرز تهیه آش عباسعلی غذای خوشمزه کرمانشاهی

آش عباسعلی

آموزش روش تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی

آش عباسعلی آش مقوی کرمانشاهی است که دارای پروتئین و املاح معدنی مانند زینک می باشد و طعم خوبی نیز دارد. این غذا یک غذای کامل است.

مواد لازم برای درست کردن آش عباسعلی

  • گوشت دنده گوسفندی 311 گرم
  • گندم پوست کنده یک و نیم پیمانه
  • برنج نصف پیمانه
  • عدس نصف پیمانه
  • نخود صف پیمانه
  • لوبیا چیتی نصف پیمانه
  • لوبیا سفید نصف پیمانه
  • پیاز بزرگ برای پیاز داغ 5 عدد
  • سیر برای سیر داغ 11 حبه
  • نعناع خشک برای نعناع داغ به مقدار لازم
  • روغن حیوانی به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم

آش عباسعلی

طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی

در ابتدا باید حبوبات را از روز قبل با آب گرم خیس کنید و چند بار هم اب را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود و حبوبات زودتر پخته شوند و سپس حبوبات را با مقداری آب و مقداری نمک بپزید و بهتر است عدس را به صورت جداگانه بخیسانید و بپزید زیرا زمان پخت عدس با دیگر حبوبات فرق می کند.

برنج را هم باید دو ساعت بخیسانید و گندم را هم بخیسانید و بپزید.

در اواسط پخت گندم برنج را هم به آن اضافه کنید تا پخته شود.

گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و مقداری کمی فلفل و زردچوبه بپزید و در آخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کنید تا مزه دار بشود.

پس از پخته شدن گوشت استخوان هایش را جدا کنید و آن را ریش ریش کنید.

پس از اینکه تمام مواد پختنی جداگانه پخته شدند آنها را درون قابلمه بزرگی بریزید و مقداری کم به آن اب اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید تا مواد در کنار هم بجوشند و آش کم کم جا بیفتد طروی که دانه های برنج و گندم در آن پیدا نباشد و هر چند وقت یک بار هم بزنید تا ته نگیرد.

به لیل ریش ریش بودن گوشت در این آشف این آش کشدار خواهد شد.

درد اواخر پخت آش پیاز داغ را هم درون آش بریزید فقط کمی از آن را نگه دارید تا با آن اش را در هنگام سرو کردن تزیین کنید.

پس از اینکه آش چند جوش زد آن را از روی حرارت بردارید و روغن حیوانی را هم به آن اضافه کنید.

اگر از طعم روغن حیوانی خوشتان نمی آید از روغن زیتون هم می توانید استفاده کنید.

سیر و نعناع را هم به صورت جداگانه در مقداری روغن تفت دهید و برای تزیین آش اشتفاده کنید.

این آش هر چه تندتر باشد خوشمزه تر می شود.

در نهایت آش را در ظرف موردد نظر خود بریزید و پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ را هم تزیین کنید.

امیدواریم از این آش کزمانشاهی خوشمزه لذت ببرید.

آش عباسعلی آموزش طرز تهیه آش عباسعلی غذای خوشمزه کرمانشاهی
آش عباسعلی آموزش طرز تهیه آش عباسعلی غذای خوشمزه کرمانشاهی
آش عباسعلی آموزش طرز تهیه آش عباسعلی غذای خوشمزه کرمانشاهی
آش عباسعلی آموزش طرز تهیه آش عباسعلی غذای خوشمزه کرمانشاهی
آش عباسعلی آموزش طرز تهیه آش عباسعلی غذای خوشمزه کرمانشاهی

(1) عباسعلی کرمانشاهی
آش عباسعلی - طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی عالی ایران کوک


(2) عباسعلی کرمانشاهی
آش عباسعلی طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی


(3) طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی خوشمزه و
طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی خوشمزه و مقوی


(4) طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی
طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی


(5) طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه کرمانشاهی
طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه کرمانشاهی - کتاب کاله


(6) طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاه نکات مهم
طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاه نکات مهم


(7) طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی-غذاهای
طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی-غذاهای محلی کرمانشاه


(8) طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی آشی
طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی آشی مخصوص در ماه مبارک رمضان


(9) طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاه نکات
طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاه نکات مخصوص سرآشپز زرین بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × سه =

دکمه بازگشت به بالا