آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

خوراک گوشت قلقلی

خوراک گوشت قلقلی

مواد لازم:

*گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم
*پیاز خرد ریز شده یک پیمانه
*پودر زیره یک قاشق غذاخوری
*پودر شنبلیله 2 قاشق غذاخوری
*چوب دارچین 2عدد
*زنجبیل و سیر رنده شده یک و نصف قاشق غذاخوری
*گردو 150گرم
*آرد نخود یک تا 2قاشق غذاخوری
*روغن یک پیمانه همچنین نمک و فلفل: به میزان کافی


طرز تهیه:

به گوشت چرخ کرده کمی نمک و آرد نخود اضافه کنید و خوب ورز دهید. سپس به شکل قلقلی کوچک گرد کنید و کنار بگذارید. بعد روغن را در ماهیتابه داغ کنید و پیاز را تفت دهید، سپس پودر زیره، پودر شنبلیله ، چوب دارچین و سیر و زنجبیل را به مواد اضافه کنید و هم بز نید.

در این مرحله گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و مواد را به مدت 3 تا 4 دقیقه مرتب هم بزنید، گوشت های قلقلی شده را به مواد اضافه کنید. اگر مواد خیلی غلیظ شده می توان یک پیمانه آب به آن اضافه کرد. در قابلمه را بگذارید و روی حرارت کم به مدت 15 تا 20دقیقه قرار دهید.

خوراک گوشت قلقلی
خوراک گوشت قلقلی
خوراک گوشت قلقلی
خوراک گوشت قلقلی
خوراک گوشت قلقلی

(1) دستور پخت خوراک گوشت قلقلی و سبزیجات
دستور پخت خوراک گوشت قلقلی و سبزیجات سرآشپز پاپیون


(2) طرز تهیه کوفته قلقلی تبریزی خوشمزه با
طرز تهیه کوفته قلقلی تبریزی خوشمزه با گوشت چرخ کرده


(3) خوراک گوشت قلقلی خوشمزه
خوراک گوشت قلقلی مواد لازم و طرز تهیه خوراک گوشت قلقلی خوشمزه


(4) 20 دستور تهیه غذا با کوفته قلقلی 1
20 دستور تهیه غذا با کوفته قلقلی 1


(5) 173 دستور ساده و خوشمزه برای گوشت قلقلی توسط آشپزهای خانگی
173 دستور خانگی و خوشمزه برای گوشت قلقلی. دستورهای مربوط به خوراک گوشت قلقلی ماش پلو با گوشت قلقلی ماکارونی با میت بال را هم ببینید


(6) گوجه پلو - طرزتهیه گوجه پلو با گوشت
گوجه پلو - طرزتهیه گوجه پلو با گوشت قلقلی خیلی خوشمزه ایران کوک


(7) دستور پخت خوراک گوشت قلقلی با هویج و
دستور پخت خوراک گوشت قلقلی با هویج و سیب زمینی سرآشپز پاپیون


(8) خوراک گوشت قلقلی دستور توسط Shabnam
خوراک گوشت قلقلی دستور توسط Shabnam Khalighi - کوکپد


(9) دستور پخت خورش گوشت قلقلی سرآشپز پاپیون
دستور پخت خورش گوشت قلقلی سرآشپز پاپیون


(10) آشپزخانک خوراک گوشت قلقلی خوراک خوردنیای است که در جوامع
خوراک گوشت قلقلی خوراک خوردنیای است که در جوامع متفاوت به صورت خام و دستنخورده تغییر یافته یا نیمه تغییر یافته برای مصرف آماده میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − نه =

دکمه بازگشت به بالا