آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

آموزش طرز تهیه کرم بروله فرانسوی دسر بسیار خوشمزه و لذیذ

آموزش طرز تهیه کرم بروله فرانسوی

آموزش طرز تهیه کرم بروله فرانسوی

در این بخش طرز تهیه کرم بروله فرانسوی یکی از دسرهای خوشمزه و آسان است که می توانید باری میهمانی ها تهیه کنید. برای تهیه این دسر نیاز به زرده تخم مرغ، خامه پرچرب، شکر و عصاره وانیل تهیه می شود. طعم بی نظیر این دسر باعث تحریک اشتهای شما می شود.

کرم بروله یکی از دسرهای فرانسوی معروف است. سطح کاراملی شده این دسر خوشمزه دلیل اصلی محبوبیت این دسر می باشد. این دسر فرانسوی را می توانید خیلی ساده و در زمانی کوتاه درست کنید و البته مواد اولیه آن هم بسیار ارزان می باشد.

مواد مورد نیاز

در جدول زیر مقدار مواد مورد نیاز برای تهیه کرم بروله را برای شما آماده کرده ایم. این مقدار برای شش الی هشت نفر کافی هستند. اگر مایل هستید مقدار این دسر را کم یا زیاد کنید، می توانید به نسبت هم مواد را کم یا زیادتر کنید.

مواد لازم
زرده تخم مرغ
10 عدد درشت
شکر ریز یک پیمانه
خامه پرچرب دو و نیم پیمانه
عصاره وانیل یک قاشق چای خوری
شکر برای ریختن روی کرم یک چهارم پیمانه

دو نکته مهم در مورد دسر

در صورتی که دسترسی به عصاره طبیعی وانیل ندارید می توانید آن را با اسانس وانیل جایگرین نمایید.

برای اینکه دسر خوشمزه تری داشته باشید، در موقع شروع به پخت و درست کردن کرم حتما زرده تخم مرغ و خامه را دمای محیط برسانید.

آموزش طرز تهیه کرم بروله فرانسوی

طرز تهیه

در ابتدا فر را روشن کنید و بگذارید تا 150 درجه سانتی گراد فر گرم شود. زرده تخم مرغ را درون کاسه ای بزرگ بریزید و هم بزنید تا به رنگ زرد کمرنگ درآید. خامه و عصاره وانیل را در یک شیرجوش کوچک بر روی گاز یا شعله کم قرار دهید تا دمای آن کمی بالا برود و اطراف خامه حباب ظاهر شود.

سپس در حالی که به سرعت زرده تخم مرغ ها را هم می زنید، مخلوط خامه گرم را در چند نوبت به تخم مرغ اضافه کنید و با سرعت هم بزنید تا تخم مرغ ها نپزند.

مطمئن شوید که مخلوط شما به صورت کامل مخلوط شود و مواد به صورت گلوله نیستند. در صورت نیاز می توانید آن را از صافی رد کنید.

مخلوط خامه و تخم مرغ را درون کاسه های مخصوص کرم بروله بریزید و توجه کنید که حتما یک تا دو سانتی متر از لبه کاسه فاصله داشته باشد.

کاسه های دسر را درون سینی یا ظرف لبه دار قابل استفاده در فر بگذارید و توجه داشته باشید درون سینی آب جوش بریزید به طوری که دو سوم ظرف در آب قرار بگیرد.

کرم فرانسوی را با سینی برای مدت 40 دقیقه درون فر بگذارید تا سطح آن نرم و اسفنجی شود و اثر انگشت روی سطح آن نماند. سپس از درون فر خارج کنید تا وقتی که آب جوش خنک شود کاسه ها را در آب نگه دارید و پس از آن می توانید آن را سرو کنید و یا به یخچال منتقل کنید.

در موقع سرو یک لایه شکر را روی دسر بریزید و با فندک مخصوص آن را کاراملیزه کنید. در صورتی که فندک مخصوص شیرینی پزی ندارید می توانید بعد از ریختن شکر، کاسه ها را درون فر قرار دهید و با شعله بالای فر آن را برشته کنید. باید مراقب باشید که رنگ ایده آل این دسر شبیه به عکس است و نباید بسوزد.

حالا دسر خوشمزه کرم بروله آماده شده است و می توانید آن را با میوه تزیین کنید.


(1) کرم بروله ساده - طرز تهیه کرم بروله فرانسوی با عکس مراحل و
کرم بروله دسر فرانسوی خوشمزه ای است که مواد اولیه اصلی آن خامه و زرده تخم مرغ هستند. بافت داخلی این دسر نرم و کرم مانند است اما لایه رویی آن ترد و کاراملی است.


(2) کرم بروله پنیری دسر ساده و خوشمزه فرانسوی
طرز تهیه در این مقاله از آکاایران شما را با طرزتهیه کرم بروله پنیری دسر ساده و خوشمزه فرانسوی آشنا میکنیم. فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.


(3) کرم بروله دسر خوشمزه فرانسوی
31102020 کرم بروله دسر خوشمزه طرز تهیه کرم بروله دسر آموزش دسر فرانسوی گالت


(4) طرز تهیه کرم بروله شکلاتی فرانسوی
آکاایران کرم بروله را میتوان تا 3 روز جلوتر درست کرد و پایانی فوق العاده برای یک وعده ی غذایی خواهد بود. نکته اگر به جای عصاره وانیل از لوبیای وانیل استفاده می کنید زمانی که در مرحله ی 2 برای آماده کردن کرم هستید لوبیا


(5) دسر فرانسوی طرز تهیه 4 مدل دسر محبوب فرانسوی دلگرم
دنیای دسر ها در فرانسه بسیار بزرگ است در این میان مدل های مختلفی از دسر را می توان تهیه کرد که طعم و رنگ دلچسبی دارند و کمک می کنند تا مهمانی شما بیش از پیش بدرخشد


(6) طرز تهیه کرم بروله خوشمزه فرانسوی - سرآشپز - تماشا
کرم بروله یک دسر فرانسوی خیلی خوشمز و معروفه که طرز تهیه آسونی هم داره. این دسر خوشمزه با زرده تخم مرغ و خامه درست میشه که روش یک لایه شکر کراملی کرانچی داره. نصف لذت خوردن این دسر به ضربه زدن و شکستن لایه کاراملی روش هست.


(7) طرز تهیه کرم بروله شکلاتی
طرز تهیه کرم بروله شکلاتی. کرم بروله شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه فرانسوی است که درست کردن آن بسیار ساده و آسان میباشد.


(8) انواع آموزش دسر خوشمزه و خوشگل 2019 آفتابگردان
کرم بروله یک دسر خوشمزه و لذیذ فرانسوی است که دستور پخت ساده و راحتی دارد. پایه اصلی این دسر از کاستارد تشکیل شده و در پایان سطح رویی آن را با فندک برشته و قهوه ای می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

دکمه بازگشت به بالا