آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه لواشک آلو ترش و دو روش آسان برای تهیه لواشک آلو ترش خوشمزه

 لواشک آلو ترش

طرز تهیه لواشک آلو ترش را به دو روش مختلف در این بخش آموزش می دهیم و امیدواریم که این خوراکی خوش طعم را تهیه کنید و بسیار لذت ببرید.

لواشک آلو یکی ز اتنقلات خوشمزه و محبوب است و شما می توانید این نوع آلو و لواشک سیب و لواشک کیوی و لواشک زرشک را که از خوشمزه ترین انوع لواشک می باشد که می توانید با انواع میوه آن را تهیه کنید. لواشک چند میوه طعمی عالی دارد و بسیار متفاوت است و در این مطلب دو روش تهیه لواشک الو را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه لواشک آلو با دو روش مختلف

برای تهیه کردن لواشک از میوه های مختلف می توانید استفاده کنید و می توانید این میوه ها را با هم ترکیب کنید تا طعمی بی نظیر و خوشمزه داشته باشید.

روش اول تهیه لواشک

این دستور تهیه برای 16 نفر است.

مواد لازم

  • آلو قرمز سه کیلو
  • نمک سه چهارم پیمانه

دستور تهیه لواشک آلو در فر

برای تهیه لواشک آلو در ابتدا باید آلوها را خوب بشویید و سپس خشک کنید.

سپس الوها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و هسته آنها را جدا کنید.

در مرحله بعد باید آلو را با کمک کاغذ روغنی در کف سینی فر بپوشانید و آلوها را درون سینی بچینید و به مدت 20 دقیقه سینی فر را درون فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار بدهید.

در 5 دقیقه آخر آلو قرمزها را بررسی کنید تا نسوزند و پس از مدت زمانی که گفتیم، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا آلوها خشک شوند. آلو قرمزها را چند مرحله درون میکسر بریزید.

سپس پوره آلو قرمز را در ظرفی مناسب بریزید.

نمک را به پوره آلو اضافه کنید و اجازه دهید تا نمک به خوبی درون پوره به صورت کامل حل شود.

کف سینی را با دو لایه کاغذ روغنی یا پلاستیک بپوشانید و مایه صاف شده را در سینی بریزید و یک تا سه روز سینی را در هوا آزاد و تمیز قرار دهید تا لواشک رطوبت را از دست بدهد و خشک شود، سینی را درون فر که از قبل با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 2 ساعت قرار دهید تا آب لواشک خک شود و لواشک آلو حالت ترد پیدا کند.

پس از خشک شدن لواشک الو می توانید لواشک را در اندازه های دلخواه خود برش بزنید و سپس لواشک را به صورت رول در آورید و در ظرفی مناسب به منظور سرو قرار دهید.

 لواشک آلو ترش

روش دوم تهیه لواشک

مواد لازم

  • آلو سه کیلوگرم
  • نمک به مقدار لازم
  • شکر در صورت تمایل

دستور تهیه لواشک آلو بدون استفاده از فر

می توانید لواشک را بدون فر هم تهیه کنید و باید آنها را در قابلمه ای مناسب قرار دهید و یک یا دو لیوان آب و کمی نمک به آلوها اضافه کنید و سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا آلوها با حرارت ملایم شعله گاز بپزند.

در مرحله بعد تهیه لواشک آلو پس از اینکه آلوها خوب پخته شدند باید بگذارید که کمی خنک شوند.

سپس آنها را در آبکش بریزید تا مایه غلیظ از آبکش خارج شود و در صورت تمایل کمی شکر با نمک به مایه لواشک اضافه کنید.

در این مرحله آلو را کف سینی مناسبی بچینید و یک لایه سلفون بکشید و مایه لواشک را در کف سلفون بریزید و سپس یک لایه دیگر سلفون را روی لواشک پهن کنید و سینی را در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا مایه لواشک خشک شود و آب آن تبخیر شود.

نکاتی طلایی برای تهیه کردن لواشک آلو

باید توجه داشته باشد که ضخامت مایه لواشک ریخته شده در سینی نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث می شود که لواشک شما خیلی دیرتر خشک شود.

برای پخت آلوها با توجه به شلی یا سفتی آنها می توانید یک تا دو لیوان آب به آنها اضافه کنید.

در صورت تمایل می توانید برای پختن سریع تر آلوها آنها را کمی له کنید و می توانید با یک گوشت کوب این کار را انجام دهید.

برای طعم بهتر لواشک الو می توانید کمی زردآلو هم به آلوها اضافه کنید.

لواشک الو یک خوراکی بی نظیر است که اگر بدرستی و با طعم خوبی تهیه شود همه عاشق طعم آن می شوند پس باید مراحل تهیه لواشک آلو را درست طی کنید تا یک لواشک خوشمزه را در منزل درست کنید.

امیدواریم از طعم لواشک الو لذت ببرید در ادامه می توانید روش تهیه لواشک انار و به را هم بخوانید و از طعم آن لذت ببرید.

طرز تهیه لواشک آلو ترش و دو روش آسان برای تهیه لواشک آلو ترش خوشمزه
طرز تهیه لواشک آلو ترش و دو روش آسان برای تهیه لواشک آلو ترش خوشمزه
طرز تهیه لواشک آلو ترش و دو روش آسان برای تهیه لواشک آلو ترش خوشمزه
طرز تهیه لواشک آلو ترش و دو روش آسان برای تهیه لواشک آلو ترش خوشمزه
طرز تهیه لواشک آلو ترش و دو روش آسان برای تهیه لواشک آلو ترش خوشمزه

(1) طرز تهیه لواشک آلو قرمز ترش و خوشمزه
طرز تهیه لواشک آلو قرمز ترش و خوشمزه مجله تصویر زندگی


(2) طرز تهیه لواشک آلو ترش و خوش رنگ با دو
طرز تهیه لواشک آلو ترش و خوش رنگ با دو روش خانگی متفاوت


(3) لواشک خانگی دستور تهیه لواشک خانگی
لواشک خانگی دستور تهیه لواشک خانگی بسیار ترش و فوق العاده خوشمزه


(4) آموزش تصویری طرز تهیه لواشک آلو فوری ستاره
872018 طرز تهیه لواشک آلو فوری بدین صورت است که می توانید با استفاده از فر در عرض 3 الی 4 ساعت لواشک آلوی خود را خشک کنید. در روش سنتی خشک کردن آلو علاوه بر نشستن گرد و غبار زمان زیادی نیازمند است.


(5) طرز تهیه لواشک انار ترش به صورت مرحله به مرحله انگیزه
لواشک انار یکی از خوشمزهترین تنقلات در ایران به شمار میرود. این لواشک در مدت زمانی کوتاه با بهترین کیفیت در فر و هوای آزاد قابل تهیه است.


(6) طرز تهیه لواشک آلو زرد خوشمزه خانگی
طرز تهیه لواشک آلو زرد خوشمزه خانگی مجله تصویر زندگی


(7) 3 روش جهت تهیه لواشک خوشمزه و آسان در
3 روش جهت تهیه لواشک خوشمزه و آسان در فر عکس


(8) طرز تهیه لواشک آموزش طرز تهیه لواشک ترش و خوشمزه خانگی
طرز تهیه لواشک آموزش طرز تهیه لواشک ترش و خوشمزه خانگی طرز تهیه لواشک آموزش لواشک ایرانی الوچه لواشک لواشکآلوچه آلو ترش. لواشک خوراکی کاملا طبیعی و دست ساز است که اتفاقا خانگی اش طرفداران بیشتری دارد.


(9) آموزش کامل طرز تهیه لواشک میوه ای فوری و خوشمزه با طعم های
آموزش کامل طرز تهیه لواشک میوه ای فوری و خوشمزه با طعم های مختلف لواشک یکی از تنقلات پر طرفدار ما ایرانیان است که به همین جهت انواع مختلفی از آن با طعم های بسیار متنوع عرضه می شود. شاید خیلی ها علاقه نداشته باشند از لواشک


(10) طرز تهیه لواشک آلو ترش دو روش آسان برای تهیه لواشک آلو
طرز تهیه لواشک آلو با دو روش مختلف برای تهیه کردن لواشک از میوه های مختلف می توانید استفاده کنید و می توانید این میوه ها را با هم ترکیب کنید تا طعمی بی نظیر و خوشمزه داشته باشید. روش اول تهیه لواشکاین دستور تهیه برای 16

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 10 =

دکمه بازگشت به بالا