آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

آموزش طرز تهیه کامل خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی

خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ

طرز تهیه ساده خورشت فسنجان با مرغ

خورشت فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای خطه شمال کشور است که به دلیل طعم لذیذی که دارد در تمام کشور تهیه و سرو می شود.

مواد لازم برای خورشت فسنجان

  • گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
  • مغز گردو آسیاب شده 500 گرم
  • رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
  • شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل 1 قاشق مرباخوری
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 الی 2 قاشق غذاخوری سر صاف
  • پیاز رنده شده 1 عدد متوسط

روش تهیه و پخت مرحله به مرحه خورشت فسنجان

در ابتدا مغز گردوی آسیاب شده را با پیاز رنده شده و 3 پیمانه آب درون قابلمه می ریزیم و بر روی حرارت بالا قرار می دهیم تا جوش بیاید.

جوشیدن گردو ها با رب

بعد از 5 دقیقه جوشیدن رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و در قابمله را می بندیم و می گذاریم گردوها 20 دقیقه دیگر با اضافه شدن رب بجوشند. در این بین درون یک ماهیتابه کمی روغن میریزیم و با حرارت ملایم مرغ ها را سرخ می کنیم. برای اینکه بوی زهم مرغ برود مقداری زردچوبه به آن می پاشیم.

خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ

اضافه کردن رب انار به خورشت فسنجان

پس از سرخ شدن مرغ ها را کنار می گذاریم. به سراغ گردوهای در حال پخت می رویم و آنها را هم میزنیم و پس از 20 دقیقه رب انار را به همراه نمک، فلفل، آبلیمو و شر اشضافه می کنیم و هم میزنیم تا تمام مواد مخلوط شوند.

اگر در این مرحله حس کردید آب خشورت کم است می توانید مقداری آب یخ درون آن بریزید.

خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ

مرحله اضافه کردن مرغ به خورشت فسنجان

30 دقیقه دیگر هم زمان می دهیم تا موادی که به خورشت اضافه شده اند با بقیه مواد خوب جوش بخورند. پس از این مرحله مرغ ها را درون خورشت اضافه می کنیم و چاشنی غذا را تست می کنیم که اگر به چیزی نیاز داشت اضافه می کنیم و منتظر می شویم تا خورشت ما جا بیفتد.

خورشت آماده شده را با برنج سفید نوش جان کنید.

آموزش طرز تهیه کامل خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی
آموزش طرز تهیه کامل خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی
آموزش طرز تهیه کامل خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی
آموزش طرز تهیه کامل خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی
آموزش طرز تهیه کامل خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی

(1) طرز تهیه خورش فسنجان شمالی مجلسی و
طرز تهیه خورش فسنجان شمالی مجلسی و خوشمزه جا افتاده با مرغ


(2) طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ تصاویر
طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ تصاویر


(3) فسنجان - طرز تهیه خورشت فسنجان بسیار
فسنجان - طرز تهیه خورشت فسنجان بسیار خوشمزه با مرغ ایران کوک


(4) فسنجان با مرغ - طرز تهیه خورشت فسنجان
فسنجان با مرغ - طرز تهیه خورشت فسنجان شمالی خوشمزه با مرغ ایران کوک


(5) طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی


(6) 3 طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی به روغن
3 طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی به روغن افتاده با گوشت قلقلی یا مرغ و اردک مجله کوروش


(7) فسنجان - طرز تهیه خورشت فسنجان بسیار خوشمزه با مرغ ایران کوک
یکی از خورش خورشتهای اصیل ایرانی خورشت فسنجان است که با گردوی چرخ کرده تهیه میشود. در خورشت فسنجان مرغ یا اردک و گاهی گوشت قلقلی با گردو و رب انار پخته می شود و طعمی عالی پیدا میکند.شما میتوانید با انتخاب مقدار شکر به


(8) طرز تهیه فسنجان با مرغ شمالی - کامل هلپ کده
امتیاز دهید 3.7 از 36 897 کالری 73 گرم چربی 19 گرم کربوهیدرات طرز تهیه فسنجان با مرغ شمالی 43 گرم پروتئین خورشت فسنجان با مرغ رایج ترین شکل فسنجان ایرانی است. البته قبلا طرز تهیه فسنجان را در سایت ایران کوک داشتیم. ولی این یک


(9) آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه با گوشت و مرغ
آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت فسنجان جا افتاده و خوشمزه. طرز تهیه خورشت فسنجان. برای تهیه فسنجون ابتدا پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا خوب سرخ شود و بعد از اینکه پیاز خوب سبک و سرخ شد گردو های آسیاب شده را اضافه می کنیم.


(10) طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ دستور
طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ دستور پخت فسنجان با مرغ طرز تهیه فسنجون با مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − یک =

دکمه بازگشت به بالا