آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

فوندانت کیک موکا طرز تهیه فوندانت کیک موکا

فوندانت کیک موکا

طرز تهیه فوندانت کیک موکا را می توانید در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.

مواد لازم برای فوندانت کیک موکا

2 قاشق غذاخوری کره
1/3 پیمانه پودر قند
60 گرم شکلات
1 عدد بزرگ تخم مرغ
1 عدد بزرگ زرده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری پودر اسپرسو
1 نوک انگشت نمک
1 قاشق غذاخوری آرد
فوندانت کیک موکا

طرز تهیه فوندانت کیک موکا

به کره و پودر قند اضافی برای قالب ها نیاز دارید.
از شکلات نیمه شیرین استفاده کنید. آن را خرد کنید.
به دو عدد قالب سوفله ( هر کدام به گنجایش 170 گرم) نیاز دارید.
از قبل، فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب ها را با کره چرب کنید و در آن ها پودر قند بپاشید.در ظرفی مناسب مایکروفر کره و شکلات را با درجه بالا در مایکروفر قرار دهید، هر 20 ثانیه هم بزنید تا آب شود . اجازه دهید تا کمی خنک شود.در این میان، در ظرفی، تخم مرغ و زرده را با پود قند، پودر اسپرسو و نمک خوب هم بزنید. ترکیب شکلات را به آن اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید. آرد را به مواد اضافه کنید و تا حدی که با هم ترکیب شوند، آن ها را هم بزنید(مواد را بیش از حد هم نزنید). خمیر را در قالب های آماده بریزید.کیک ها را برای 10 تا 12 دقیقه تا خلال دندانی که در کناره های قالب فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، ولی خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، خیس باشد، بپزید(بیش از حد نپزید). آن ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید برای 10 دقیقه روی توری خنک شوند. با چاقو کناره های کیک را از قالب جدا کنید و کیک ها را در ظرف مورد نظر برگردانید. بر روی آن ها پودر قند بپاشید و گرم سرو کنید.
فوندانت کیک موکا

نکات تکمیلی در مورد فوندانت کیک موکا

فوندانت کیک موکا جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
فوندانت کیک موکا را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

فوندانت کیک موکا ، طرز تهیه فوندانت کیک موکا

فوندانت کیک موکا طرز تهیه فوندانت کیک موکا
فوندانت کیک موکا طرز تهیه فوندانت کیک موکا
فوندانت کیک موکا طرز تهیه فوندانت کیک موکا
فوندانت کیک موکا طرز تهیه فوندانت کیک موکا

(1) فوندانت کیک موکا طرز تهیه فوندانت
فوندانت کیک موکا طرز تهیه فوندانت کیک موکا


(2) فوندانت کیک موکا با تزیین ساده و باکلاس
فوندانت کیک موکا با تزیین ساده و باکلاس


(3) آموزش پخت کیک موکا و تزیین آن با خامه
آموزش پخت کیک موکا و تزیین آن با خامه


(4) کیک موکا با سس مخصوص طرز تهیه
کیک موکا با سس مخصوص طرز تهیه


(5) کیک موکا - طرز تهیه کیک موکا شکلاتی با
کیک موکا - طرز تهیه کیک موکا شکلاتی با سس موکا ایران کوک


(6) طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه موکا
1962014 طرز تهیه ابتدا فر را روشن کنید تا گاملا داغ شوددمای 180تا200درجه سانتی گراد.کره و تخم مرغ را نیز در دمای اتاق قرار دهید تا گرم شوند.داخل ظرفی کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن یکنواخت کنید و یک عدد تخم مرغ را افزوده


(7) فوندانت کیک موکا برای ولنتاین
فوندانت کیک موکا برای ولنتاین از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی دستور طبخ آن را برای شما آماده کرده است. این دسر شکلاتی خوشمزه را از دست ندهید.. شما می توانید برای مناسبت های مختلف و همین طور


(8) طرز تهیه کیک موکا ساده با کرم موکا به همراه عکس و جدول
طرز تهیه کیک موکا ساده با کرم موکا چیزی است که قصد داریم در این نوشته به شما عزیزان آموزش بدهیم علت اینکه آن را ساده می نامیم این است که پختن این کیک آسان است و شما با خواندن این نوشته به راحتی می توانید آن را درست کنید و


(9) طرز تهیه فاندانت کیک موکا برای ولنتاین
922016 نکاتی در رابطه با تهیه ی فاندانت کیک موکا مخصوص ولنتاین 1 به کره و پودر قند اضافی برای قالب ها نیاز دارید 2 از شکلات نیمه شیرین استفاده کنید آن را خرد کنید 3 به دو عدد قالب سوفله


(10) طرز تهیه کیک پودینگ موکا
1342014 طرز تهیه کیک پودینگ موکا _ فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید. _ آرد سه چهارم پیمانه پودر کاکائو بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 5 =

دکمه بازگشت به بالا