آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

قلیه قاشقی طرز تهیه قلیه قاشقی

قلیه قاشقی

در این مطلب آشپزی طرز تهیه قلیه قاشی را که غذای محلی و خوشمزه ای است را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای قلیه قاشقی

لوبیا قرمز (پخته) 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده 1 کیلو
پیاز (بزرگ) 1 عدد
اسفناج (خرد شده) 1 کیلو
رب انار به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع مقداری
شکر به میزان لازم
قلیه قاشقی

طرز تهیه قلیه قاشقی

اول از همه گوشت چرخکرده رو با دست ورز بدید تا کاملا منسجم بشه.به گوشت چرخ کرده نمک و مقداری زردچوبه بزنید خوب ورز بدید و تیکه هایی اندازه گردو ازون بردارید و قلقلی کنید.
حالا تو ی تابه گود و دردار پیاز و خلالی کنید و با اضافه کردن کمی روغن اونو تفت بدید و بعدش گوشتهای قلقلی رو به تابه اضافه کنید و تفت بدید.
اسفناج رو بشورید و کاملا خشک کنید و بعد ریزش کنید.و به مواد اضافه کنید و تفت بدید و با اضافه کردن 1/5پیمانه اب و یکم نمک به اونا در تابه ببندید و اجازه بدید بپزن!
لوبیا قرمز رو جداگانه با مقداری نمک بپزید و آبکش کنید و در نیم ساعت پایانی به همراه رب انار و شکر به موادمون اضافه میکنیم و میزاریم جا بفته .
نکات
1. این خورش رو با گوشت تکه ای هم میشه تهیه کرد.
2. اگر دوست دارید لوبیا قرمز رو حذف کنید یا به جاش از لپه یا لوبیا چیتی استفاده کنید.
3. بهتره از رب انار ترش برای تهیه غذا استفاده بشه.
4. میتونید 3قاشق غذاخوری آبلیمو رو با شکر مخلوط کنید و بعد به غذا اضافه کنید.
5. میتونید 2عدد لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید تا عطر بهتری بگیره.
6. میزان ترش و شیرینی غذارو با توجه به ذایقه خودتون تنظیم کنین.
7. آب این غدا باید کم باشه و اینکه با پلو سرو میشه.
8. بهتره اسفناج رو جداگانه خوب سرخ کنید و بعد به غذا اضافه کنید.
قلیه قاشقی

نکات تکمیلی در مورد قلیه قاشقی

قلیه قاشقی جزو غذای محلی – جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
قلیه قاشقی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه قلیه قاشقی

قلیه قاشقی طرز تهیه قلیه قاشقی
قلیه قاشقی طرز تهیه قلیه قاشقی
قلیه قاشقی طرز تهیه قلیه قاشقی
قلیه قاشقی طرز تهیه قلیه قاشقی
قلیه قاشقی طرز تهیه قلیه قاشقی

(1) قلیه قاشقی طرز تهیه قلیه قاشقی
قلیه قاشقی طرز تهیه قلیه قاشقی


(2) آموزش قلیه قاشقی غذای جنوبی با اسفناج
آموزش قلیه قاشقی غذای جنوبی با اسفناج طرز تهیه


(3) طرز تهیه قلیه قاشقی غذای جنوبی
طرز تهیه قلیه قاشقی غذای جنوبی


(4) چطور خورش قلیه قاشقی درست کنم مواد
چطور خورش قلیه قاشقی درست کنم مواد لازم برای 4 نفر پاموه تغذیه و سلامت


(5) دستور پخت قلیه قاشقی - تورینو پلاس
طرز تهیه قلیه قاشقی قلیه قاشقی از غذاهای اصیل ایرانی است و جزو غذای محلی جنوبی می باشد. مواد لازم برای قلیه قاشقی لوبیا قرمز پخته نصف پیمانه گوشت چرخ کرده 500 گرم اسفناج 500 گرم پیاز بزرگ 1 عدد رب انار به میزان لازم


(6) قلیه قاشقی دستور توسط فاطمه کریمی - کوکپد
قلیه قاشقی دستور توسط فاطمه کریمی - کوکپد


(7) قلیه قاشقی سرآشپز پاپیون
قلیه قاشقی سرآشپز پاپیون


(8) قلیه قاشقی طرز تهیه قلیه قاشقی غذای خوشمزه با دستور ساده
قلیه قاشقی در این مطلب طرز تهیه قلیه قاشقی یک غذای خوشمزه ایرانی را فرا خواهید گرفت. تا انتها با پزونه همراه باشید.. مواد لازم. یک کیلو گوشت چرخ کرده. یک کیلوگرم اسفناج. یک عدد پیاز بزرگ


(9) قلیه قاشقی - گردشگری سپاهان
قلیه قاشقی - گردشگری سپاهان


(10) قلیه قاشقی طرز تهیه قلیه قاشقی
قلیه قاشقی و طرز تهیه قلیه قاشقی و طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی و متنوع را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 1 =

دکمه بازگشت به بالا