آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل

طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل

به عنوان یک دسر خوشمزه و بسیار مقوی می توانید زردآلوی پخته با عسل را تدارک ببینید و از مهمانان پذیرایی کنید. طرز تهیه زردالو با عسل را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای زردآلوی پخته با عسل

زردآلو (دو نیم شده):4 عدد
مغز بادام (پرک شده):4 قاشق غذاخوری
عسل:4 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل:مقدار خیلی کم
کمی کره برای چرب کردن ظرف
طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل

طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل

فر را روی 200 درجه ی سانتیگراد روشن کنید.
یک ظرف نسوز که تمام زردآلوها به شکل یک لایه کف آن قرار گیرند را با کره چرب کنید. سطح برش خورده زردآلوها باید به طرف بالا باشد. پرک بادام را روی زردآلوها ریخته، عسل را اضافه و در آخر کمی پودر زنجبیل رویشان بپاشید.
ظرف را 15-12 دقیقه در فر قرار دهید تا زردآلوها نرم و بادام ها برشته شوند. دسر را از فر بیرون آورده و گرم نوش جان کنید.

نکات تکمیلی در مورد زردآلوی پخته

زردآلوی پخته جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
زردآلوی پخته را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل

طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل
طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل
طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل
طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل

(1) طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل
طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل


(2) زردآلوی پخته با عسل
زردآلوی پخته با عسل


(3) دستور پخت رولت مرغ با عسل و زردآلو
دستور پخت رولت مرغ با عسل و زردآلو سرآشپز پاپیون


(4) طرز تهیه کمپوت زردآلو با عسل
طرز تهیه کمپوت زردآلو با عسل


(5) روش های پخت مربای زردآلو
روش های پخت مربای زردآلو


(6) بایگانیهای طرز تهیه مربای زردآلو با عسل
بایگانیهای طرز تهیه مربای زردآلو با عسل - ایران پخت


(7) طرز تهیه سبزیجات پخته با عسل
طرز تهیه سبزیجات پخته با عسلروش تهیه سبزیجات پخته با عسلطرز پخت سبزیجات پخته با عسل .آموزش پخت سبزیجات پخته با عسلمواد لازم برای سبزیجات پخته با عسلطرز تهیه سبزیجات پخته با عسل


(8) مربای به با عسلپخته
طرز تهیه به راتمیز کرده وقسمت وسط آن رابیرون آوریدوسپس آن راقطعه قطعه کرده دریک ظرف آب ریخته وبجوشانید تا نرم شود.سپس آن راآبکش کرده ویک ونیم لیوان آب حاصله رامجددادرظرف ریخته ودوبرابرآن آب عسل اضافه نموده وبجوشانید.


(9) روش تهیه مربای به با عسلپخته
طرز تهیه به راتمیز کرده وقسمت وسط آن رابیرون آوریدوسپس آن راقطعه قطعه کرده دریک ظرف آب ریخته وبجوشانید تا نرم شود.سپس آن راآبکش کرده ویک ونیم لیوان آب حاصله رامجددادرظرف ریخته ودوبرابرآن آب عسل اضافه نموده


(10) طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل
طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل خوشمزه و خوش رنگ کد مطلب 27567 زمان مطالعه 1 دقیقه زردآلوی پخته با عسل یک دسر بسیار خوشمزه و متفاوت است که می تواند در میهمانی های شما ذائقه همگان را جلب خود کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + نه =

دکمه بازگشت به بالا