آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه پای بیف و بلوچیز

طرز تهیه پای بیف و بلوچیز

در این مطلب از بخش آشپزی طرز تهیه پای بیف با پنیر بسیار خوشمزه بلوچیز (کپک زده) را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای پای بیف و بلوچیز

روغن گردو
یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده
10 عدد پیازچه کوچک
300 گرم هویج
یک ساقه کرفس
دو قاشق غذاخوری آرد سفید
200 میلی لیتر آب سبزیجات
یک لیتر آب گوشت
8 ساقه آویشن تازه
مواد لازم برای خمیر
250 گرم آرد سفید
75 گرم کره
یک دسته جعفری
80 گرم پنیر بلوچیز
یک قاشق چایخوری پودر آویشن
دو عدد زرده تخم مرغ
آب
طرز تهیه پای بیف و بلوچیز

طرز تهیه پای بیف و بلوچیز

دو قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گود و بزرگ گرم کنید. یک سوم از گوشت را در آن بریزید و تفت دهید تا طلایی شود. آنها را از تابه خارج کنید و بقیه گوشت ها را بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. با این کار کمک می کنید تا گوشت ها به طور یکدست طلایی و سرخ شوند.
پیازچه ها را پس از شستن، خرد کنید. هویج ها را نیز ریز خرد کنید و همه را با هم درون تابه بریزید و تا زمانی که نرم و سبک شوند تفت دهید. سپس کرفس های خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
گوشت ها را به تابه بازگردانید. آرد را بیفزایید و یک یا دو دقیقه هم بزنید. سپس آب گوشت و آب سبزیجات را نیز اضافه کنید. حرارت را متوسط کنید تا مواد بجوشند و طعم و مزه آنها به خورد هم برود. نمک و فلفل اضافه کنید. سپس شاخه آویشن را درون آن بیندازید. حرارت را کم کنید تا به مدت 2 ساعت نیم جوش روی حرارت باشد تا نرم شود.
در این فاصله خمیر پای را درست کنید.
برای تهیه خمیر، ابتدا آرد را درون کاسه بریزید، کره را اضافه کنید و آنها را با دست ورز دهید تا به شکل گلوله های ریز در بیایند. سپس بلوچیز و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید و ورز دهید تا شکل خمیر به خود بگیرند. زرده تخم مرغ را بیفزایید و برای اینکه دقیقا شبیه خمیر شود، کمی آب بیفزایید.
فر را با دمای 200 درجه روشن کنید.
خمیر را به دو بخش تقسیم کنید. یکی از لایه های خمیر را درون قالب و به عنوان بخش زیرین و لایه دیگر را برای سطح روی پای کنار بگذارید. مخلوط گوشت را درون خمیر بریزید و لایه دوم خمیر را روی آن بگذارید.
پای را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
طرز تهیه پای بیف و بلوچیز

نکات تکمیلی در مورد پای بیف و بلوچیز

پای بیف و بلوچیز جزو پیش غذا – پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
پای بیف و بلوچیز را می توانید در وعده شام – پیش غذاسرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

پای بیف و بلوچیز ، طرز تهیه پای بیف و بلوچیز

طرز تهیه پای بیف و بلوچیز
طرز تهیه پای بیف و بلوچیز
طرز تهیه پای بیف و بلوچیز
طرز تهیه پای بیف و بلوچیز
طرز تهیه پای بیف و بلوچیز

(1) پای بیف و بلوچیز طرز تهیه پای بیف و
پای بیف و بلوچیز طرز تهیه پای بیف و بلوچیز


(2) طرز تهیه پای بیف و بلوچیز کپک زده
طرز تهیه پای بیف و بلوچیز کپک زده


(3) دستور پخت پای بیف با پنیر
دستور پخت پای بیف با پنیر


(4) طرز تهیه پای بیف و سبزیجات
قند پهلوآشپزی طرز تهیه پای بیف و پنیر بلوچیز 80 طرز تهیه روغن را در یک تابه گود و بزرگ گرم کنید. یکسوم از گوشت را در آن بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.


(5) پای بیف و بلوچیز -
پای بیف و بلوچیز در این دستور پای بیف با پنیر بسیار خوشمزه بلوچیز کپکزده را انتخاب کردهایم که از خوردن آن پشیمان نخواهید شد.


(6) طرز تهیه پای بیف و سبزیجات
طرز تهیه پای بیف و سبزیجات


(7) پای بیف و بلوچیز طرز تهیه پای بیف و بلوچیز
طرز تهیه پای بیف و بلوچیز دو قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گود و بزرگ گرم کنید. یک سوم از گوشت را در آن بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.


(8) طرز تهیه تاکو بیف پای -
طرز تهیه پای گوشت و سیب طرز تهیه تاکو بیف پای . مواد اولیه روغن زیتون به میزان لازم کنسرو گوجهفرنگی 410 گرم نان تورتیلا 6 عدد گوشت چرخکرده 340 گرم


(9) پای بیف و بلوچیز طرز تهیه پای بیف و
پای بیف و بلوچیز طرز تهیه پای بیف و بلوچیز


(10) آموزش طرز تهیه بیف استراگانف و اصول بیف استروگانف روسی خوشمزه
طرز تهیه بیف استراگانف بیف استراگانف یکی از غذاهای معروف روسیه است که در کشورمان طرفدران زیادی پیدا کرده است. این غذا هم مانند سالاد الویه که یک سالاد روسی است با ذائقه ما ایرانیان سازگار است و به همین جهت طرفدران خاص

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا