آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه و مواد لازم غذایبرویشین غذای محلی کردستان

طرز تهیه و مواد لازم غذای“برویشین” غذای محلی کردستان

“برویشین” یکی از غذاهای خوشمزه استان کردستان است که از تریکبات ساده ای تشکیل شده است و طعم دلنشینی دارد.

موادموردنیازبرای تهیه برویشین

  • 500 گرم بلغور
  • 200 گرم آلو
  • 100 گرم لپه
  • یک استکان سرکه
  • روغن به میزان لازم
  • نمک فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • پیاز به مقدار دلخواه

طرز تهیه و پخت برویشین

پیاز را سرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. سه کاسه آب را با بلغور، زرد آلو و لپه را به پاز داغ اضافه کنید تا بپزند. قبل از ریختن اش در کاسه درون آن سرکه بریزید.

طرز تهیه و مواد لازم غذای“برویشین” غذای محلی کردستان

نکات تکمیلی در مورد برویشین

برویشین یکی از غذاهای محلی است. آماده سازی مواد اولیه آن 15 دقیقه و پخت آن 30 دقیقه زمان می برد. این غذا را می توانید در وعده نهار، شام و پیش غذا میل کنید. در ماه رمضان به عنوان سحری و افطار می توانید میل کنید.دستور تهیه این مطلب برای 6 نفر است.

طرز تهیه و مواد لازم غذایبرویشین غذای محلی کردستان
طرز تهیه و مواد لازم غذایبرویشین غذای محلی کردستان
طرز تهیه و مواد لازم غذایبرویشین غذای محلی کردستان
طرز تهیه و مواد لازم غذایبرویشین غذای محلی کردستان

(1) نحوه پخت و مواد لازم برویشین غدای
نحوه پخت و مواد لازم برویشین غدای محلی کردستان


(2) غذاهای محلی کردستان به خوشمزگی زبان
غذاهای محلی کردستان به خوشمزگی زبان شیرین کردی وبلاگ شب


(3) طرز تهیه برویشین ترش - غذالند
طرز تهیه برویشین ترش - غذالند


(4) آشنایی با طرز تهیه قیسی پلو غذای محلی اردبیلی
372019 غذای محلی طرز تهیه در ادامه با طرز تهیه قیسی پلو همراه باشید. لایه ای از برنج گوشت برنج و قیسی ریخته و مابقی برنج را بر روی مواد بریزید و بگذارید غذا دم بکشد. 4.


(5) غذاهای محلی کردستان طرز تهیه
غذاهای محلی کردستان طرز تهیه


(6) غذاهای کردستان و روش تهیه آنها - نابرو
غذاهای کردستان و روش تهیه آنها - نابرو


(7) طرز تهیه خورش تره _ محلی کردستان
طرز تهیه خورش تره _ محلی کردستان . مواد اولیه برای 4 بعد از آن حدود یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و آخر از همه نمک غذا را اضافه کنید و بگذارید تا غذا جوش کلمات کلیدی غذای محلی کردستان


(8) غذاهای محلی کردستان
غذاهای محلی کردستان


(9) طرز تهیه ی پیتزا کردی نان کلانه غذای محلی کردستان
طرز تهیه نان و خمیر کلانهپیتزا کردی مواد لازم برای تهیه نان کلانه . آموزش پخت غذای لذیذ و دلچسب نافله خوزستانی . چگونه یک خوراک گوشت و چغندر خوشمزه درست کنیم


(10) غذاهای محلی کردستان کارناوال
غذاهای محلی کردستان کارناوال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + نه =

دکمه بازگشت به بالا