آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

قابلی پلو آموزش طرز تهیه قابلی پلو غذای خوشمزه افغانستانی

قابلی پلو

آموزش طرز تهیه قابلی پلو غذای خوشمزه

غذای قابلی پلو (قابُلی پَلَو) یا کابلی پلو یکی از غذاهای معروف کشور افغانستان است. کشورهای همسایه مانند ایران و ازبکستان هم این غذای خوشمزه را درست میکنند. این غذا یکی از غذاهای محلی مزار شریف است که با موادی مانند برنج باریک، گوشت گوسفند، هویج، کشمش، خلال پسته و بادام درست می شود.

اصالت این غذای خوشمزه به شمال کشور افغانستان بر می گردد و اگر شما به غذاهای شیرین علاقه دارید پس از خوردن این غذا لذت می برید. در این مطلب با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا می شوید.

مواد لازم

  • سینه مرغ 4 تیکه
  • برنج خیس کرده 2 پیمانه
  • پیاز بزرگ 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • هویج 2 عدد
  • کره 50 گرم
  • زعفران 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قشاق غذاخوری
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
  • کشمش پلویی به مقدار لازم

طرز تهیه

در ابتدا باید مرغ های تیکه تیکه شده را با کره سرخ کنیم.

2 عدد پیاز را رنده کنید و به صورت جدا با روغن سرخ طلایی می کنیم و شعله پیاز را خاموش می کنیم. ادویه که شامل زردچوبه، فلفل، دارچین و پودر هل است و سیر ریز شده و رعفران را اضافه می کنیم سپس مواد را به مرغ های سرخ شده اضافه کنید و با 3 پیمانه آب اجازه می دهیم تا پخته شود.

پس از یک ساعت پخته شدن، در حدود 1 پیمانه از خورشت مرغ خشک می شود، یک پیمانه دیگر از آب مرغ را با برنج خیس شده بدون نمک (بدون آب) می گذاریم پخته شود و دم بکشد. البته باید نمک برنج را در هنگام جوش چک کنید که اگرلازم بود نمک را اضافه کنید.

هویج را جدا با روغن مقداری طلایی می کنیم و 1 قاشق غذاخوری شکر اضافه می کنیم و پس از اینکه مقداری طلایی شد، کشمش را اضافه می کنیم و یک دقیقه با هویج و روغن تفت می دهیم.

هنگامی که برنج پخته شد در آن موقع هویج و کشمش را اضافه می کنیم.

می توانید از خلال پسته و بادام برای تزیین این غذا استفاده کنید و در صورت دلخواه با هویج آنها را تفت بدهید.

کی توانید تکه های خورشت مرغ را جدا در کنار ظرف برنج قرار دهید و یا اینکه می توانید زیر برنج بگذارید و آب خورشت را در پیاله ای بگذارید.

به جای گوشت مرغ می توانید از گوشت گوساله و یا گوسفندی هم استفاده کنید.

امیدواریم از طعم این غذای خوشمزه لذت برده باشید و در بخش های دیگر طرز تهیه مرصع پلو و طرز تهیه پلو عربی را هم بخوانید.


(1) دستور طرز تهیه قابلی پلو افغانی کابلی پلو با طعمی فوق
طرز تهیه قابلی پلو ابتدا گوشت خرد شده را همراه یک پیاز پاره شده در داخل قابلمه اب قرار دهید. سپس دو سه عدد برگ بو و کمی رزماری روی گوشتها بیندازید و زردچوبه به آن اضافه کنید.


(2) آموزش طرز تهیه قابلی پلو غذای خوشمزه افغانستانی - روزگار
غذای قابلی پلو قابلی پلو یا کابلی پلو یکی از غذاهای معروف کشور افغانستان است. کشورهای همسایه مانند ایران و ازبکستان هم این غذای خوشمزه را درست میکنند. این غذا یکی از غذاهای محلی مزار شریف است که با موادی مانند برنج


(3) طرز تهیه قابلی کابلی پلو افغانستانی فیلم آموزشی
طرز تهیه قابلی پلو اصیل ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. نیمی از پیاز داغ را خارج کنید و نگه دارید. گوشت را که به قطعات 3 سانتی تقسیم کرده اید به


(4) آموزش غذای خوشمزه افغانستانی قابلی پلو
آموزش غذای خوشمزه افغانستانی قابلی پلو 543 ویدیو آموزشی یوتیوب 7.1 هزار دنبال کننده


(5) قابلی پلو افغانستانی با روش راحت و آسان
ویدیو در این ویدئو قابلی پلو افغانستانی را میبینید از کانال آشپزی آسان آشپزی آسان غذای خوشمزه قابلی افغانستانی راحت آسان


(6) قابلی پلو افغانستانی خوشمزه مجلسی - فیدیا
قابلی پلو افغانستانی خوشمزه طرز تهیه قابلی پلو غذای مجلسی و اعیونی 0628 . Kabuli Pulao - Qabuli Palaw Rice طرز تهیه قابلی پلو. 0630 . طرز تهیه قابلی پلو با گوشت


(7) طرز تهیه قابلی کابلی پلو افغانستانی فیلم آموزشی
طرز تهیه قابلی کابلی پلو سنتی و اصیل افغانستانی فیلم آموزشی. کابلی پلو که به آن قابلی پلو هم گفته میشود یکی از انواع پلوی مشهور در افغانستان است و تقریبا اکثر کشورهای همسایه با نام آن آشنا هستند.


(8) آموزش غذای خوشمزه أفغانستانی قابلی پلو جوادجوادی
آموزش غذای خوشمزه أفغانستانی قابلی پلو جوادجوادی 3213 -BEST-VIDEO- 34.5 هزاردنبال کننده


(9) طرز تهیه قابلی پلو معروف به پلوی افغان ها - کتاب کاله
اصالت این غذای بسیار خوش رنگ و بو به شمال کشور افعانستان برمیگردد و اگر به غذاهای شیرین علاقه داشته باشید حتما از خوردن آن لذت میبرید. با طرز تهیه قابلی پلو ی محبوب آشنا میشوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + شش =

دکمه بازگشت به بالا