آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه خورش غوره بادمجان عذای محلی همدان

در فصل تابستان که دسترسی به غوره فراوان است می توانید خورش غوره بادمجان را که غذای محلی و خوشمزه همدان است را تهیه کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. می توانید این غذا را با گوشت چرخ کرده نیز درست کنید.

مواد لازم خوش غوره بادمجان

  • روغن به میزان کافی
  • بادمجان 8 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی
  • غوره 100 گرم
  • رب
  • تکه های مرغ
خورش غوره بادمجان

آماده کردن مواد برای تهیه خورش غوره بادمجان

1- بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و برش‌های طولی بزنید.
2- پیاز‌ها رو پوست بگیرید و خرد کنید.
3- گوجه فرنگی رو حلقه حلقه ببرید.
4- غوره‌ها رو ار خوشه جدا کنید و تمیز بشویید. دو خوشه غوره معادل 100 گرم غوره دون شده است.

خورش غوره بادمجان

طرز تهیه خورش غوره بادمجان

1. کمی روغن در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط گرم کنید و بادمجان‌ها رو تا طلایی و نرم بشن در اون سرخ کنید.

2.در قابلمه بزرگی روی حرارت ملایم مقداری روغن بریزید و پیاز رو در اون تفت بدین تا طلایی بشه. تکه‌های مرغ رو اضافه کنید و کمی تفت بدین تا دیگه صورتی رنگ نباشن.
3.حالا رب رو اضافه کنید و مواد رو کمی دیگه تفت بدین. بعد به اون‌ها کمی نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و به میزان لازم آب به اون اضافه کنید و بذارید تا بپزه و نرم بشه.
4. در آخر غوره و بادمجان و گوجه فرنگی حلقه شده رو به مرغ اضافه کنید و تا غوره نرم بشه، خورش رو بپزید. خورش رو در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه برنج میل کنید.


(1) طرز تهیه خورش غوره بادمجان عذای محلی همدان
طرز تهیه خورش غوره بادمجان عذای محلی همدان کد مطلب 19552 زمان مطالعه 4 دقیقه در فصل تابستان که دسترسی به غوره فراوان است می توانید خورش غوره بادمجان را که غذای محلی و خوشمزه همدان است را تهیه کنید و از طعم بی نظیرش لذت


(2) خورش غوره بادمجان با مرغ و طعمی دلچسب
خورش غوره بادمجان جزو غذای محلی - همدان میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد . خورش غوره بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .


(3) طرز تهیه خورش غوره بادمجان عذای محلی همدان
طرز تهیه خورش غوره بادمجان عذای محلی همدان 20-9-2017 تیتر روز تاپ ناز 81 در فصل تابستان که دسترسی به غوره فراوان است می توانید خورش غوره بادمجان را که غذای محلی و خوشمزه همدان است را تهیه کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.


(4) دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان
مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ بادمجان شش عدد مرغ یا جوجه 800 گرمی یک عدد غوره دو خوشه گوجه فرنگی پنج عدد پیاز متوسط یکی نمک و ادویه طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ و غوره


(5) طرز تهیه خورش غوره بادمجان عذای محلی همدان فان بو
در فصل تابستان که دسترسی به غوره فراوان است می توانید خورش غوره بادمجان را که غذای محلی و خوشمزه همدان است را تهیه کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. می توانید این غذا را با گوشت چرخ کرده نیز درست کنید. مواد لازم خوش غوره


(6) دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان
مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ بادمجان شش عدد مرغ یا جوجه 800 گرمی یک عدد غوره دو خوشه گوجه فرنگی پنج عدد پیاز متوسط یکی نمک و ادویه طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ و غوره با نام و یاد خدا


(7) دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان
مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ بادمجان شش عدد مرغ یا جوجه 800 گرمی یک عدد غوره دو خوشه گوجه فرنگی پنج عدد پیاز متوسط یکی نمک و ادویه طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ و غوره


(8) طرز تهیه خورش غوره مسما بادمجان و مرغ
خورش غوره مسما بادمجان و مرغ طرز تهیه انواع خورش غذا با بادمجان آموزش خورش غوره مسما بادمجان و مرغ غذا با مرغ بادمجان انواع خورشت بادمجان


(9) طرز تهیه خورش غوره بادمجان عذای محلی همدان
طرز تهیه خورش غوره بادمجان عذای محلی همدان 20-9-2017 تیتر روز تاپ ناز 136 در فصل تابستان که دسترسی به غوره فراوان است می توانید خورش غوره بادمجان را که غذای محلی و خوشمزه همدان است را تهیه کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 6 =

دکمه بازگشت به بالا