آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

آش ماش یزدی طرز تهیه آش ماش یزدی

طرز تهیه آش ماش یزدی

آشپزی : یکی از غذاهای خوشمزه شهر یزد آش ماش یزدی است که البته در گلستان نیز طبخ می شود. این آش از سبزی و ماش و سیب زمینی تشکیل می شود.

مواد لازم جهت تهیه آش ماش یزدی

ماش 1 پیمانه
برنج نصف پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) 1 و نیم پیمانه خرد شده
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرچوبه به مقدار لازم
پیاز داغ به مقدار لازم
نعناع داغ به مقدار لازم

طرز پخت آش ماش یزدی

این که می گویم این آش زود آماده می‌شود برای این است که ماش احتیاج به خیساندن ندارد. برنج را قبل از شروع به کار خیس نمایید. ماش را با 2 قاشق پیاز داغ و نمک و زرچوبه و 4 لیوان آب داغ می‌گذاریم بپزد.

وقتی ماش باز شد و نیم پز شد، برنج خیس خورده را به آن اضافه می‌کنیم و با درنظر گرفتن اینکه برنج آب می برد، آبش را اندازه می کنیم. هر از گاهی هم می‌ زنیم تا برنج ته نگیرد. برنج باید خوب از هم باز شود. وقتی حسابی نرم شد، سبزی را اضافه می کنیم.

رب گوجه و نمک و فلفل را در روغن کم، تفت می‌دهیم و در آش می ریزیم. ادویه آش را میزان می‌کنیم و می گذاریم آش جا بیفتد. در روغن داغ، نعناع خشک را می ریزیم و هم می‌زنیم و زود از روی حرارت برمی داریم تا سیاه نشود.

موقع سرو، روی آش را با کمی کشک، پیاز و نعناع داغ تزیین می کنیم. این آش سیر داغ ندارد.

طرز تهیه آش ماش یزدی غذای مقوی و خوشمزه

آش ماش یزدی طرز تهیه آش ماش یزدی
آش ماش یزدی طرز تهیه آش ماش یزدی
آش ماش یزدی طرز تهیه آش ماش یزدی
آش ماش یزدی طرز تهیه آش ماش یزدی
آش ماش یزدی طرز تهیه آش ماش یزدی

(1) طرز تهیه آش ماش یزدی
طرز تهیه آش ماش یزدی


(2) طرز تهیه آش ماش یزدی
طرز تهیه آش ماش یزدی


(3) آش ماش یزدی طرز تهیه کالری آش
آش ماش یزدی طرز تهیه کالری آش ماش غذاهای محلی یزد کوچیتا


(4) آش گندم یزدی میبد آش حسین یزدی - خش پین فود یزد
ماش یک سوم پیمانه سبزی آش طرز تهیه آش گندم یزدی به این صوتر است که شما باید حبوبات و غلات را 24 ساعت قبل بخیسانید و بعد همه ی آنها را به مدت یک ساعت جداگانه بپزید.


(5) مجله خبری تفریحی طرز تهیه آش ماش یزدی
طرز تهیه آش ماش یزدی آش ماش یکی از غذاهای محلی مخصوصا در استان یزد می باشد و البته الان این آش در همه جای ایران طبخ می شود مواد اصلی آش ماش سبزی برنج و خود ماش می باشد.


(6) طرز تهیه آش ماش با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه آش ماش با گوشت چرخ کرده


(7) طرز تهیه آش ماش از غذاهای محلی استان یزد
طرز تهیه آش ماش از غذاهای محلی استان یزد. طرز تهیه 1. این که می گویم این آش زود آماده میشود برای این است که ماش احتیاج به خیساندن ندارد. برنج را قبل از شروع به کار خیس نمایید.


(8) آموزش طرز تهیه پخت آش ماش یزدی - دلبرانه
آموزش طرز تهیه پخت آش ماش یزدی - دلبرانه


(9) طرز تهیه و دستور پخت آش ماش خانگی ساده
طرز تهیه و دستور پخت آش ماش خانگی ساده یزدی با گوشت و عدس


(10) طرز تهیه آش ماش یزدی -
طرز پخت آش ماش یزدی آش ماش زود آماده می شود برای این است که ماش احتیاج به خیساندن ندارد. برنج را قبل از شروع به کار خیس نمایید. ماش را با 2 قاشق پیاز داغ و نمک و زردچوبه و 4 لیوان آب داغ می گذاریم بپزد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 6 =

دکمه بازگشت به بالا