آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

شیرینی ساق عروس و 2 آموزش روش تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه

شیرینی ساق عروس

2 روش آموزش طرز تهیه شیرینی ساق عروس

شیرینی ساق عروس یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مجلسی ایرانی است که روش پخت آن خیلی آسان است. در ادامه این مطلب بخش آشپزی 2 روش تهیه شیرین ساق عروس را به شما آموزش می دهیم.

شیرینی ساق عروس را می توانید برای مناسبت های مهم مانند ایام نوروز و یا جشن تولد تهیه کنید. این شیرینی را خیلی آسان می توانید یاد بگیرید و در منزل تهیه کنید.

در بخش های دیگر طرز تهیه شیرینی کشمشی و شیرینی تر را هم داده بودیم و در این بخش روش تهیه شیرینی ساق عروس را می خوانید و امیدواریم که از نتیجه کار لذت ببرید.

مواد لازم

  • آرد شیرینی پزی 1 کیلوگرم
  • کره محلی یاروغن جامد و یا هر دو نیم کیلوگرم
  • پودر قند 6 قاشق غذاخوری سر پر
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • پودر هل نصف قاشق چای خوری
  • گردو نگیی ریز شده به میزان لازم

روش اول تهیه شیرینی ساق عروس

در نخستین مرحله از روش تهیه شیرینی ساق عروس، کره و روغن را با هم زن، مقداری هم بزتید تا باز شود، سپس پودر قند را اضافه کنید و تا جایی که مواد خوب با هم مخلوط شوند آنها را هم بزنید.

همزن را خاموش کنید و سپس وانیل و هل را اضافه کنید. نصف آرد الک شده را اضافه کنید و با یک لیسک هم بزنید و باقی آرد را هم کم کم اضافه کنید. این کار راباید به حدی ادامه دهید که خمیری که به دست می آید نچسبد.

حالا خمیر را درون نایلون فریزر پهن ککنید و 2 ساعت درون یخچال استراحت بدهید.

خمیر را از یخچال بیرون آورید و آن را به صورت توپک های کوچک جدا کنید و با دست پهن کنید تا به شکل دایره ای کوچک در بیاید و باید به این نکته توجه داشته باشید که نباید زیاد آن نرا ورز دهید زیرا باعث می شود شیرینی شما خشک شود.

حالا در قسمت وسط خمیر، گردو بگذارید و خمیر را به ثورتبیضی شکل و یابه شکل اشک، دور گردو بپیچید و درون سینی فر بگذارید.

حالا سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فری کهقبلادمای آن روی 170 درجهسانتی گراد بود قرار دهید و منتظر بمانید تا شیرینی آماده شود.

پس از پخته شدن شیرینی ها، آنها را درون پودر قند بغلتانید تا خوشمزه تر شوند.

روش پخت شیرینی ساق بدون استفاده از فر

اگر فر ندارید، می توانید با قرار دادن یک سه پایه درون قابلمه و قرار دادن قالب شیرینیروی آن، به مدت 15 دقیقه قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید و در حالی که دم کنی را روی قابلمه قرار داده اید، بگذارید که گرم شود.

سپس شیرینی را بر رروی کاغذ بچینید و آن را همراه کاغذ با دقت و خیلی آررام در قابلمه قرار دهید وسریع در قابلمهرا بگذارید.

حالا به مدت 45 دقیقه و یا کمی بیشتر زمان بدهید تا شیرینی به صورت کامل پخته شود طوری که وقتی به آن دست می زنید حالت نرم نداشته باشد و زیر آن کمی طلایی شود و وسط آن خوب پخته شود.

پس از اینکه شیرینی ها پخته شدند آنها را درون پودر قند بغلتانید.

حالا شیرین ساق عروس آماده است و می توانید از طعمآن لذت ببرید.

شیرینی ساق عروس

روش دوم برای تهیه شیرینی ساق عروس

بدون فر هم می توانید شیرین ساق را درست کنید و علاوه بر مواد قبلی باید از شیر و زرده تخم مرغ هم استفاده کنید و در روغن سرخ کنید.

مواد لازم

  • آرد 2 پیمانه
  • شیر ولرم نصف پیمانه
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • پودر قند یک قاشق چای خوری
  • روغن مایع یک چهارم پیمانه
  • نمک یک هشتمقاشق چای خوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • روغن برای سرخ کردن شیرینی به میزان لازم
  • پودر گردو نصف پیمانه
  • پود قند نصف پیمانه
  • پودر پسته 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب یک چهارم پیمانه
  • پودر هل یک قاشق چای خوری

دستور تهیه

در این روش تخم مرغ ها را بشکنید و زرده ها را جدا کنید، سپس روغن مایع و و انیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد، شیر را اضافه کنید و سپس رون مایع و وانیل را بریزید و هم بزنید.

آرد را با یک قاشق چای خوری پودر قند خیلی آرام به مخلوط قبلی اضافه کنید تا خمیر درست شود، حالا خمیر را ورز دهید تا آرد به صورت کامل با مواد ترکیب شود.

روی کاسه را با یک پارچه تمی و مرطوب بپوشانید و آن را به مدت 2 ساعت در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کند.

حالا یک لایه نازک از خمیر جدا کنید و سپس به دور یک فلز مخصوص شیرین ساق عروس و یا چوب بپیچانید. باید توجه داشته باشید که هر شیرینی به اندازه 3 حبه قند طول داشته باشد.

سپس شیرینی ها را با چوب میانی که دارند در مخلوط پودر قند و پودر هل بغلتانید.

درون یک مهی تابه را مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و سپس شیرینی ها را درون آن سرخ کنید.

حالا بعد از سرخ شدن کامل شیرینی ها، می توانید چوب آنها را یک چرخاندن آرام خارج کنید.

در مرحله آخر پودر گردوها را با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و با یک قیف یک بار مصرف، در میانه شیرینی ها بریزید و بعد قسمت سر و ته شیرینی را به عسل آغشته کنید و آن را در کاسه محتوی پودر پسته و پودر گردو فرو کنید.

حالا شیرینی ساق عروس آماده شده است و امیدواریم که از یادگیری آن لذت برده باشید و از طعم این شیرینی هم لذت ببرید.

شیرینی ساق عروس و 2 آموزش روش تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه
شیرینی ساق عروس و 2 آموزش روش تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه
شیرینی ساق عروس و 2 آموزش روش تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه
شیرینی ساق عروس و 2 آموزش روش تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه
شیرینی ساق عروس و 2 آموزش روش تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه

(1) شیرینی ساق عروس طرز تهیه شیرینی ساق عروس
شیرینی ساق عروس طرز تهیه شیرینی ساق عروس


(2) شیرینی ساق عروس-طرز تهیه شیرینی ساق
شیرینی ساق عروس-طرز تهیه شیرینی ساق عروس


(3) طرز تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه و خوش
طرز تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه و خوش طعم با دو روش متفاوت - ترجمه علم - مجله خبری


(4) طرز تهیه شیرینی ساق عروس آموزش تهیه
طرز تهیه شیرینی ساق عروس آموزش تهیه شیرینی ساق عروس دستور تهیه شیرینی - ویکی ناب


(5) طرز تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه و خوش طعم با دو روش متفاوت
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه شیرینی ساق عروس که استفاده از آن برای ایام نوروز و نیز مناسبتهایی مثل جشن تولد بسیار پر طرفدار می باشد را معرفی نماییم شما عزیزان می توانید بعد از آشنایی با روش یادگیری این نوع شیرینی آن


(6) شیرینی ساق عروس خانگی - طرز تهیه شیرینی
شیرینی ساق عروس خانگی - طرز تهیه شیرینی ساق عروس


(7) آموزش تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه - سایت نایاب
آموزش تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه در بخش های دیگر طرز تهیه شیرینی کشمشی و شیرینی تر را هم داده بودیم و در این پست سایت نایاب روش تهیه شیرینی ساق عروس را می خوانید و امیدواریم که از نتیجه کار لذت ببرید.


(8) طرز تهیه شیرینی ساق عروس کرم دار برای
طرز تهیه شیرینی ساق عروس کرم دار برای عید نوروز تبادل نظر نی نی سایت


(9) طرز تهیه شیرینی ساق عروس به سبکی خوشمزه و متفاوت - مجله
طرز تهیه شیرینی ساق عروس به سبکی خوشمزه و متفاوت در این بخش از محله آشپزی دوستان قصد داریم تا شما کاربران عزیز را با طرز تهیه شیرینی ساق عروس به سبکی


(10) طرز تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه و خوش طعم با دو روش متفاوت
در این بخش از آموزش آشپزی مجله آرگا می توانید با طرز تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه و لذیذ و بسیار عالی به منظور سرو در مجالس و ایام عید نوروز آشنا شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × چهار =

دکمه بازگشت به بالا