آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ و نکاتی برای خوشمزه کردن این غذا

همبرگر مرغ و قارچ

آموزش طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ خوشمزه

در این بخش آشپزی روش تهیه همبرگر مرغ و قارچ که غذای خوشمزه و رژیمی است را به شما آموزش می دهیم که می توانید خیلی راحت در منزل آن را تهیه کنید.

برای تهیه این غذای خوشمزه شما نیاز به کمی گوشت مرغ چرخ کرده و ادویه های دلخواه دارید و می توانید این غذا را به عنوان ساندویچ میل کنید و یا به صورت کتلت مرغ و قارچ در کنار برنج آن را سرو کنید.

افرادی که میلی به گوشت قرمز ندارند و بدنبال غذای رژیمی هستند می توانند این غذای خوشمزه را مصرف کنند. در بخش های قبل طرز تهیه همبرگر دوبل و همبرگر مرغ را هم قرار دادیم و امیدواریم از این غذا هم لذت ببرید.

مواد لازم

  • آرد سوخاری نصف لیوان
  • روغن سبزیجات 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل پوبلانو یک عدد
  • آویشن 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز سفید بزرگ 2 عدد
  • سینه مرغ 750 گرم
  • ران مرغ یک عدد
  • ورق پنیر گودا 4 عدد
  • قارچ نیم کیلو
  • سیر 2 حبه
  • کره 2 قاشق چای خوری
  • نان برگر گندمی کامل 4 عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه همبرگر مرغ و قارچ در ابتدا قارچ را تمیز کنید و خرد کنید و در تابه بدون روفن بینداید و کمی تفت دهید تا آب آن بخار شود و سپس زیر تابه را خاموش کنید و بگذارید تا قارچ ها خنک شوند.

سینه و ران مرغ را فیلمه کنید و به صورت مکعبی خرد کنید، سپس قارچ های خنک شده را به مرغ اضافه کنید.

حالا پیازهای ورق شده را با 2 حبه سیر به مود قبلی اضافه کنید و سپس تمام مواد را با هم چرخ کنید و یا آن را در غذاساز بریزید و خوب پوره کنید. سپس آویشن، نمک، فلفل، زردچوبه و نصف بیوان آرد سوخاری را اضافه کنید و تمام مواد را خوب ورز دهید تا به خورد هم بروند.

سپس یک مشت از مواد را بردارید و در داخل یک پلاستیک فریزر صاف و یکدست کرده و به شکل دایره ای پهن و بدون ترک درآید.

حالا برگر شما آمده شده است و می توانید برای سرخ کردن آن، درون یک تابه نچسب کمی روغن بریزید و بگذارید تا روی حرارت مقداری داغ شود. سپس برگر را درون تابه قرار دهید و دو طرف آن را سرخ کنید، حرارت زیر آن را کم کنید تا خوب پخته شود و مغز پخت شود.

اگر مایل هستید می توانید در این مرحله از روش تهیه همبرگر مرغ و قارچ، یک پنیر گودا یا پنیر پیتزای ورقه ای را بر روی برگرها قرا دهید، سس درب تابه را به مدت 20 دقیقه ببندید تا پنیر آب شود. حالا می توانید همبرگر آماده شده را لای نان بگذارید و با گوجه فرنگی، خیارشور، پیاز، جعفری و سس میل کنید.

نکاتی برای خوشمزه شدن همبرگر

برای تهیه این فست فود باید حتما از ران استفاده کنید و در غیر این صورت برگر شما سفت می شود. اگر فقط گوشت سینه موجود بود، حتما باید 50 گرم کره نرم شده را با موائ مخلوط کنید تا از سفتی آن کاسته شود.

می توانید از قبل مواد همبرگر را آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید و سپس روز بعد سرخ کنید.

این غذا بسیار پرطرفدار است و استفاده از ادویه های مختلف و ترکیبات دیگر مانند پنیر گودا و یا پنیر ورقه ای بستگی به ذائقه شما دارد.

اگر مایل هستید، می توانید نان همبرگر را از قبل گرم کنید، برای این منظور نان را باید به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 350 درجه سانتی گراد قرار دهید و یا اینکه به مدت 1 دقیقه در ماهی تابه گرم کنید تا حالتی ترد داشته باشد.

طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ و نکاتی برای خوشمزه کردن این غذا
طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ و نکاتی برای خوشمزه کردن این غذا
طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ و نکاتی برای خوشمزه کردن این غذا
طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ و نکاتی برای خوشمزه کردن این غذا
طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ و نکاتی برای خوشمزه کردن این غذا

(1) طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ و نکاتی برای
طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ و نکاتی برای خوشمزه کردن این غذا آموزش


(2) طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ و فوت و فن
طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ و فوت و فن های پخت حرفه ای این برگر خوشمزه


(3) همبرگر مرغ - طرز تهیه برگر مرغ خوش طعم
همبرگر مرغ - طرز تهیه برگر مرغ خوش طعم در خانه ایران کوک


(4) برگر مرغ و قارچ به همراه سس تار تار
برگر مرغ و قارچ به همراه سس تار تار عاشقش میشوید


(5) طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی
همبرگر مرغ یا همان چیکن برگر یکی از غذاهای رژیمی پرطرفدار است که میتوان با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه تهیه کنید.


(6) طرز تهیه همبرگر مرغ در منزل مجله
طرز تهیه همبرگر مرغ در منزل مجله تصویر زندگی


(7) آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
طرز تهیهی سس آلفردو خوشمزه. مرحله اولیک تابهی متوسط انتخاب کنید و کره را در آن با حرارت ملایم ذوب کنید. مرحله دومنمک و فلفل را به کرهی ذوبشده اضافه کنید و حدود 10 ثانیه تفت دهید.فلفل سفید بهترین گزینه برای درست


(8) طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
ساندویچ مرغ و قارچ آماده شد آن را با نان ساندویچی و خیارشور و گوجه و سس و کاهو و هرچه باب میل تان هست نوش جان کنید. مطلب پیشنهادی طرز تهیه اسلایدر مرغ و گوشت


(9) طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای ستاره


(10) آموزش کامل طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه با سیب زمینی
برای تهیه این غذای خوشمزه با مرغ که ساندویچ مرغ نام دارد ابتدا سینه های مرغ را نصف کنید و استخوان های آنها را با چاقو جدا کنید و روی هر نصف سینه را با کار یا بیفت کوب کمی بکوبید تا زمان سرخ کردن کاملا مغز پخت و سوخاری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 2 =

دکمه بازگشت به بالا