آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

فلفل دلمه ای شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر پیتزا

فلفل دلمه ای شکم پر

آموزش طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با پنیر پیتزا و گوشت

فلفل دلمه ای شکم پر غذایی خوشمزه و ایرانی است که پایه اصلی آن فلفل دلمه ای است. می توانید این غذای خوشمزه را در مجالس و مهمانی های خود سرو کنید.

با مقدار موادی که در این مطلب قرار گرفته است می توانید برای 4 نفر فلفل دلمه شکم پر تهیه کنید.

مواد لازم فلفل دلمه ای شکم پر

  • برنج خام نصف پیمانه
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • گوجه فرنگی 500 گرم
  • فلفل دلمه ای سبز 6 عدد
  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • پنیر چدار خرد شده 1 پیمانه
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

برای تهیه فلفل دلمه شکم پر با پنیر پیتزا در ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و بر روی تخته خرد می کنیم و کنار می گذاریم و سپس پیاز را پوست می گیریم و ابکش می کنیم و بر روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و در تابه مقداری روغن می ریزیم.

بر روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا مقداری داغ شود و سپس پیازها را در تابه میریزیم و تفت می دهیم و مقداری صبر می کنیم تا رنگ آن طلایی شود.

سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و مقدار سرخ شود.

مقداری نمک و فلفل را بر روی گوشت می پاشیم و مخلوط می کنیم.

برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و همراه نصف لیوان آب و گوجه فرنگی های خرد شده به مواددرون تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت 15 دقیقه بعد برنج مقداری پخته شود.

در طول 15 دقیقه بقیه مواد را آماده می کنیم.در قابلمه ای آب می ریزیم و درب آن می گذاریم و بر روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. درجه فر را روی 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم.

سری به مواد تابه می زنیم و با قاشق مقداری برنج را بر می داریم و زیر دندان تست می کنیم اگر برنج پخته بود، تابه را از روی حرارت بر می داریم و پنیر چدار خرد شده را به آن اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

به قابلمه آب سر می زنیم اگر آب در حال جوشیدن بود مقداری نمک به آن اضافه می کنیم و سر فلفل دلمه ای ها را می زنیم و دانه های آن را خارج می کنیم و فلفل ها را در حدود 5 دقیقه درون اب در حال جوش قرار می دهیم.

فلفل ها را بیرون می آوریم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آنها خارج شود.

سپس فلفل را در سینی می گذاریم و با این مواد درون فلفل دلمه ای ها را پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم.

سپس در تابه ای رب گوجه فرنگی را می ریزیم و بر روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ تر و خوشرنگ تر شوند و سپس از روی حرارت بر می داریم و رب را فلفل دلمه ای های میریزیم و اگر مایل بودید می توانید برای زیبایی بیشتر کمی پنیر هم روی آنها بریزید.

روی مواد را با فویل می پوشانیم و سینی را درون فر قرار می دهیم و 30 دقیقه می گذارم در فر بماند و پنیر اب شود.

در آخر فلفل دلمه ای شکم پر را از فر خارج می کنیم و در ظرفی مناسب می چینیم.

امیدواریم از این غذای خوشمزه لذت ببرید و در بخش دیر می توانید طرز تهیه فلفل دلمه ای رژیمی را هم بخوانید.

فلفل دلمه ای شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر پیتزا
فلفل دلمه ای شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر پیتزا
فلفل دلمه ای شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر پیتزا
فلفل دلمه ای شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر پیتزا

(1) طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه و
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه و مجلسی با گوشت و پنیر پیتزا


(2) طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر


(3) فلفل دلمهای شکم پر با پنیر دستور تهیه
فلفل دلمهای شکم پر با پنیر دستور تهیه


(4) طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر و اصول
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر و اصول فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه


(5) فلفل دلمهای شکم پر - کتاب کاله
فلفل دلمهای شکم پر - کتاب کاله


(6) فلفل دلمه ای شکم پر-طرز تهیه فلفل دلمه
فلفل دلمه ای شکم پر-طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر-


(7) طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه در
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه در فر با برنج و پنیر توفو گیاهی


(8) فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر - ویرگول
فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر - ویرگول


(9) طرز تهیه فلفل دلمهای شکم پر
طرز تهیه فلفل دلمهای شکم پر


(10) طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر
طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا