آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه غذای سنتی آش مصطفی اراک غذای محلی اراک

طرز تهیه غذای سنتی آش مصطفی اراک غذای محلی اراک

آش مصطفی اراک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه محلی شهر اراک است که در منطقه فرمهین، غذاهای میهمانی بوده است و البته طعم خوبی هم دارد و طرز تهیه این آش سنتی را در بخش آشپزی به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای آش مصطفی اراک

  • نخود 100 گرم
  • برنج 200 گرم
  • برگ چغندر 500 گرم
  • کشک 150 گرم
  • پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک، زردچوبه 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش مصطفی اراک

نخود را از شب قبل بخیسانید و با کمی آب روی حرارت قرار دهید.

بعد از یک ساعت، برنجی را که از قبل خیس کرده اید را اضافه کنید و بگذارید تا برنج خوب پخته و نرم شود.

سبزی برگ چغندر که بیشتر به صورت خشک استفاده می شود و خیسانده اید را به آش اضافه کنید.

وقتی که سبزی پخته شد، پیاز داغ را به آش اضافه کنید.

کمی روغن را در ظرفی بر روی حرارت قرار دهید، روغن که داغ شد 1 قاشق زردچوبه و سپس 1 قاشق نعنا خشک را درون روغن بریزید و از روی شعله بردارید و سریع به آش در حال جوش اضافه کنید این کار باعث می شود که آش شما طعم بی نظیری پیدا کند.

در آخر هم کمی نعنا داغ و پیاز داغ و کشک را بر روی آش بریزید و از میل کردن این آش محلی خوشمزه اراک لذت ببرید.

طرز تهیه غذای سنتی آش مصطفی اراک غذای محلی اراک
طرز تهیه غذای سنتی آش مصطفی اراک غذای محلی اراک
طرز تهیه غذای سنتی آش مصطفی اراک غذای محلی اراک
طرز تهیه غذای سنتی آش مصطفی اراک غذای محلی اراک

(1) طرز تهیه آش مصطفی اراک غذایی خوشمزه و سنتی
طرز تهیه آش مصطفی اراک غذایی خوشمزه و سنتی


(2) طرز تهیه آش مصطفی غذای سنتی و محلی
طرز تهیه آش مصطفی غذای سنتی و محلی استان مرکزی بسیار خوشمزه


(3) طرز تهیه آش مصطفی اراک - کی آشپزه
طرز تهیه آش مصطفی اراک - کی آشپزه مرجع بهترین غذایی ایرانی و فرنگی


(4) آش مصطفی - غذالند
آش مصطفی - غذالند


(5) طرز تهیه آش مصطفی اراک
طرز تهیه آش مصطفی اراک


(6) غذاهای سنتی برویم
استان مرکزی سرزمین آش ها و دیار شکرستان سراغ طعم میوههای بهشتی در غذاهای سنتی برویم


(7) غذاهای محلی و سنتی اراک
غذاهای محلی و سنتی اراک


(8) طرز تهیه آش مصطفی یک غذای محلی اراک
طرز تهیه آش مصطفی یک غذای محلی اراک کد مطلب 4385 زمان مطالعه 5 دقیقه آش مصطفی یکی از جندین غذای سنتی و محلی اراکی هاست که در منطقه فرمهین غذای میهمانی ها بوده است مواد لازم برای 4 تا 6 نفر برنج 200 گرمنخود 100 گرمبرگ


(9) غذاهای محلی و سنتی اراک -
غذاهای محلی و سنتی اراک. آش چغندر یکی دیگر از آش های سنتی شهر اراک و استان مرکزی است که به دلیل باورهایی که درباره خواص ضد سرماخوردگی چغندر وجود طرز تهیه گبولی گوشت غذای محلی جنوبی


(10) طرز تهیه غذای سنتی آش مصطفی اراک - چاره چی
آش مصطفی اراک یکی از جندین غذای سنتی و محلی اراکی هاست که در منطقه فرمهین غذای میهمانی ها بوده است. مواد لازم برنج 200 گرم نخود 100 گرم برگ چغندر 500 گرم کشک 150 گرم پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری نعنا خشک زردچوبه 1 قاشق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =

دکمه بازگشت به بالا