آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه پیتا گوشت

پیتا گوشت

مواد لازم برای پیتا گوشت

راسته گوسفند :300 تا 350 گرمپیاز متوسط :یک عددگوجه فرنگی متوسط :یک عددپودر پاپریکا :یک قاشق سوپخوریارگانو :یک قاشق چایخوریسرکه انگور :یک قاشق سوپخورینمک و فلفل سیاه :به میزان لازمروغن زیتون :1/5 قاشق سوپخورینان پیتا :2 عددمواد سس تزاتزیکی (سس خیار و ماست) خیار متوسط :2 عددماست :1/2 پیمانهسیر :6 حبهآبلیمو :یک تا 1/5 قاشق سوپخوریپیتا گوشت

طرز تهیه پیتا گوشت

راسته گوسفند را به صورت ورقه های نازک برش زده و پودر پاپریکا، ارگانو، کمی نمک و فلفل سیاه و سرکه را به آن بیفزایید، مخلوط کنید و در ظرف درب دار به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا مزه دار شود.پیاز را پوست بگیرید و آن را به صورت حلقه های نازک برش بزنید.گوجه فرنگی را نیز به صورت برش های لبه دار برش بزنید.خیار را پوست بگیرید و از رنده ریز رد کنید و داخل صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. می توانید کمی هم نمک به آن اضافه کنید تا زودتر آب خیار خارج شود.سیرها را پوست بگیرید و به قطعات ریز خرد کنید.ماست، خیار آب گرفته، سیر ریز شده و آبلیمو را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و با روکش محافظ به مدت حداقل 30 تا 45 دقیقه در یخچال قرار دهید.تابه تفلونی را روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود؛ سپس گوشت مزه دار شده را به آن بیفزایید و با مرتب هم زدن آن اجازه دهید تا گوشت بپزد. (به دلیل استفاده از گوشت راسته، پخت به سرعت انجام می شود).نان پیتا را باز کنید، نیمی از گوشت پخته شده را داخل آن بریزید و روی آن کمی پیاز، تکه هایی از گوجه فرنگی و 1/5 تا 2 قاشق از سس آماده شده را بریزید؛ نان را رول کنید و با تکه ای فویل آن را ببندید، در ظرفی قرار دهید و می توانید با کمی سیب زمینی سرخ شده آن را سرو کنید.نکتهاز سس آماده شده فوق می توانید به عنوان دیپ به همراه سبزیجات و بعضی از نان ها استفاده کرد.

نکات تکمیلی در مورد پیتا گوشت

پیتا گوشت جزو غذای ملل – عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پیتا گوشت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پیتا گوشت

طرز تهیه پیتا گوشت
طرز تهیه پیتا گوشت
طرز تهیه پیتا گوشت
طرز تهیه پیتا گوشت
طرز تهیه پیتا گوشت

(1) طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ رستورانی و
طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ رستورانی و حرفه ای در خانه و نکات مهم آن


(2) طرز تهیه و دستور پخت پیتزا قارچ و گوشت
طرز تهیه و دستور پخت پیتزا قارچ و گوشت مامی فود


(3) طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ
طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ


(4) دستور پخت پیتزا گوشت سرآشپز پاپیون
دستور پخت پیتزا گوشت سرآشپز پاپیون


(5) طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ رستورانی و حرفه ای در خانه و
972020 در تهیه پیتزا قارچ و گوشت از هیچ گونه گوشت فرآوری شده ای استفاده نمی شود. طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت رستورانی در خانه بسیار ساده است این غذا به علت وجود قارچ و پنیر و گوشت کالری بالایی دارد و برای کسانی که می خواهند یک


(6) طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و
طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی


(7) طرز تهیه چلو گوشت مجلسی رستورانی و پسران کریم مواد لازم
مقدار گوشت برای هر نفر در چلو گوشت چقدر است طرز تهیه چلو گوشت پسران کریم طرز تهیه چلو گوشت بدون رب چلو گوشت ساده لو گوشت با گوشت گوساله طرز تهیه چلو گوشت برای 100 نفر تزیین چلو گوشت مجلسی


(8) طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ
طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ ابتدا پیاز را تفت بدهید تا طلایی شود و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا سرخ شود در تابه ای دیگر قارچ خرد شده را همراه با کمی روغن با حرارت بالا تفت بدهید تا آب نیندازد.


(9) آموزش کامل طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت
آموزش کامل طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت مخصوص خوشمزه و خانگی


(10) طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ خانگی با فر و بدون فر
طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ به دو روش با فر و بدون فر. پیتزای قارچ و گوشت یکی از محبوب ترین پیتزا ها می باشد و ما در این مطلب 2 نوع طرز تهیه ارائه داده ایم تا همه بتوانند مزه این پیتزای خوشمزه را بچشند پس با ما همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 7 =

دکمه بازگشت به بالا