آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

آموزش طرز تهیه کامل ترشی انبه خوشمزه

ترشی انبه

ترشی انبه بسیار خوشمزه است و می توانید در منزل با انبه تازه، نمک و فلفل ترشی انبه را خودتان تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه

  • کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
  • انبه سف و سبز 2 عدد
  • عصاره تمر هندی 1 لیوان
  • روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
  • سیر 2 حبه
  • سرکه 1 لیوان
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • سیاهدانه به مقدار لازم
  • تخم گشنیز به مقدار لازم
  • نمک و ففل به مقدار لازم

ترشی انبه

روش تهیه ترشی انبه

ترشی انبه با مواد ساده و دم دست درست می شود و بلافاصله پس از تهیه کردن قابل استفاده است.

در ابتدا پوست گوجه ها را بکنید و رنده کنید و درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آن آنکشیده شود و به غلظت کافی برسد و البته به جای گوجه از کنسرو گوجه هم می توانید استفاده کنید، سپس مراحل بعدی را انجام دهید و انبه ها را بشویید و با پوست کن پوست آن ها را بکنید و سپس درد اندازه های کوچک خرد کنید بهتر است انبه ها سبزتر و سفت باشد تا ترشی خوشمزه تر شود.

ترشی انبه

انبه های خرد شده و گوجه های پخته شده را کنار قرار می دهیم و در مرحله بعد تمر هندی را در قابلمه دیگری می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و همزمان تخم گشنیری که داشتیم و مقداری زردچوبه و سیاهدانه و نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و یک لیوان س رکه ای را که از قبل داشتیم روی موادمان میریزیم تا حرارت بخورند و سپس انبه هایی را که در اندازه های کوچک خرد می کنیم درد قابلمه تمر هندی می ریزیم تا به مدن 5 دقیقه درون آن حرارت ببیند تا مقداری نرم شود و به محض اینکه مشاهده شد مواد در حال جوشیدن است در مرحله بعد گوجه ها را که آب آن گرفته شده و غلیظ شده است به مواد آماده شده اضافه می کنیم یک تا دو دقیقه پس از افزودن گوجه حرارت را خاموش می کنیم دلیل اینکه بعد از دو دقیقه شعله گاز را شعله گاز را خاموش می کنیم این است که انبه ها نباید له شوند، سپس سیرهای ریز شده را به مواد اضافه می کنیم.

در آخر ترشی ما آماده ریخته شدن در شیشه است ولی قبل از آن بهتر است یک استکان یا نصف استکان روغن را به آن اضافه کنیم تا از کپک زدن آن جلوگیری کنیم، این ترشی اگر به مدت 2 هفته در یخچال بماند جا می افتد و خوشمزه تر می شود.

آموزش طرز تهیه کامل ترشی انبه خوشمزه
آموزش طرز تهیه کامل ترشی انبه خوشمزه
آموزش طرز تهیه کامل ترشی انبه خوشمزه
آموزش طرز تهیه کامل ترشی انبه خوشمزه
آموزش طرز تهیه کامل ترشی انبه خوشمزه

(1) ترشی انبه خانگی همراه با طرز تهیه کامل
ترشی انبه خانگی همراه با طرز تهیه کامل ترشی خوشمزه


(2) روش های تهیه ترشی انبه
روش های تهیه ترشی انبه


(3) طرز تهیه ترشی انبه پاکستانی با پوست
طرز تهیه ترشی انبه پاکستانی با پوست


(4) آموزش کامل طرز تهیه ترشی هفت بیجار فوری خوشمزه و مخصوص شمالی
ترشی هفت بیجار یکی از ترشی های سنتی و بسیار پر طرفدار در ایران است که می توانید آنرا به صورت آماده از سوپر مارکت ها تهیه کنید. در صورتی که تمایل دارید این ترشی خوشمزه و مجلسی را در منزل تهیه کنید با این آموزش با سایت می


(5) ترشی انبه خوشمزه خانگی را با این روش تهیه کنید طرز تهیه کامل
در مطلب ارائه شده با طرز تهیه ترشی انبه به طور کامل آشنا شدید که امیدواریم مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد و در صورت تمایل بتوانید طبق توضیحات گفته شده این ترشی خوشمزه را در منزل آماده کرده و در کنار غذا نوش جان


(6) طرز تهیه ترشی انبه. ترشی انبه یکی از
طرز تهیه ترشی انبه. ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه by Mamali Mouso Medium


(7) طرز تهیه ترشی انبه خانگی عربی خوشمزه و مجلسی به سبک جنوبی
ترشی انبه. ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود.


(8) آموزش کامل طرز تهیه ترشی انبه
آموزش کامل طرز تهیه ترشی انبه


(9) آموزش طرز تهیه ترشی انبه بندر عباس و اصول ترشی انبه خوشمزه
1252018 طرز تهیه ترشی انبه ترشی انبه یکی از ترشی های جنوبی کشورمان است که بهترین نوع آن متعلق به بندر عباس می باشد. این ترشی را می توانید به صورت لیته له شده یا به صورت تکه ای درست کنید. این ترشی به صورت لیته به دلیل اینکه مواد


(10) آموزش کامل طرز تهیه ترشی انبه
طرز تهیه ترشی انبه بسیار آسان بوده و این ترشی طعمی ترش و شیرین دارد. طرز تهیه ترشی انبه ترشی انبه مخلوطی از طعم های شیرین و ترش است که بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد و می تواند یک چاشنی بسیار خوشمزه برای غذاهای دریایی و کباب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 5 =

دکمه بازگشت به بالا