آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

ماهی فویج طرز تهیه ماهی فویج

ماهی فویج

غذاهای محلی شمالی ماهی فویج بسیار خوش طعم است و دارای ترکیبات خوشمزه ای است. در این بخش آشپزی طرز تهیه ماهی فویج را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای ماهی فویج

ماهی سفید یا ازاد یا کفال:1 عدد

گردوی خرد شده:5 قاشق

رب انار:5/1 قاشق

سبزی های معطر:3 قاشق (چوچاق و جعفری یا نعنا و جعفری و گشنیز)

زعفران:مقداری

آب لیمو یا ابغوره:مقداری

نمک:مقداری

ماهی فویج

طرز تهیه ماهی فویج

ابتدا داخل شکم ماهی را خالی کرده و آن را خیلی خوب می شوریم. بعد از آن ماهی را آغشته به آبلیمو و نمک کرده و به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.

برای تهیه مواد داخل شکم ماهی باید ابتدا سبزی ها را خرد کرده سپس گردو و رب انار و سبزی را با هم مخلوط کرده و تفت می دهیم تا یک مخلوط تقریبا” سیاه رنگ داشته باشیم. بعد از 22 ساعت ماهی را از یخچال خارج کرده و مواد را داخل ماهی ریخته به اندازه ای که بیرون نریزد. اگر دوست دارید هیچ موادی بیرون نریزد می توانید شکم ماهی را با نخ و سوزن بدوزید. در آخر روی بدن ماهی را با روغن چرب کرده و با زعفران آب شده می پوشانیم. داخل یک ظرف را فویل فلزی گذاشته و چرب کرده و ماهی را داخل آن می گذاریم و سپس داخل فر با درجه 170 فارنهات به مدت 2 تا 33 ساعت بسته به دمای فرتان. بعد از اینکه روی ماهی شما برشته شد غذا آماده است.

ماهی فویج

نکات تکمیلی در مورد ماهی فویج

ماهی فویج جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ماهی فویج را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ماهی فویج ، طرز تهیه ماهی فویج

ماهی فویج طرز تهیه ماهی فویج
ماهی فویج طرز تهیه ماهی فویج
ماهی فویج طرز تهیه ماهی فویج
ماهی فویج طرز تهیه ماهی فویج

(1) ماهی فویج طرز تهیه ماهی فویج
ماهی فویج طرز تهیه ماهی فویج


(2) طرز تهیه ماهی فویج گیلانی ماهی شکم پر
طرز تهیه ماهی فویج گیلانی ماهی شکم پر


(3) طرز تهیه ماهی فویج - طبایع مرجع طب سنتی
طرز تهیه ماهی فویج - طبایع مرجع طب سنتی ایران


(4) طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود in
طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود in 2020 Iranian food Persian cuisine Food


(5) ماهی فویج - ماهی شکم پر - غذاهای محلی گیلان - غذای محلی
12-feb-2017 - ماهی فویج - ماهی شکم پر - غذاهای محلی گیلان - غذای محلی گیلان - طرز تهیه ماهی فویج - ماهی فبیج - ماهی گرگه


(6) ماهی فیویج طرز تهیه ماهی فیویج پیکس لاو PixLove
ماهی فویج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . ماهی فویج طرز


(7) کتاب آشپزیماهی فویج - ویکیکتاب
ماهی فویج از غذاهای محلی گیلان است. طرز تهیه ابتدا داخل شکم ماهی را خالی کرده و آن را خیلی خوب میشوریم. بعد از آن ماهی را آغشته به آبلیمو و نمک کرده و به مدت 2 ساعت داخل یخچال میگذاریم.


(8) ماهی فویج سیری در ایران
ماهی فویج سیری در ایران


(9) ماهی شکم پر گیلانی ماهی فویج
ماهی شکم پر گیلانی ماهی فویج خانواده مسیحی


(10) طرز تهیه ماهی فویج
طرز تهیه ماهی فویج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × سه =

دکمه بازگشت به بالا