آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی

املت بادمجان, املت و بادمجان, آشپزی

طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی

مواد اولیه :

*بادمجان متوسط 2 عدد

* گوجه فرنگی بزرگ 1 عدد

* تخم مرغ 4 عدد

* سیر 2 حبه

*آرد 1 قاشق غذاخوری

*جعفری خرد شده مقداری

*نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :

بادمجان ها را پوست بکنید و 20 دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و خشک کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید.

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، بادمجان های حلقه شده را در روغن بریزید و سرخ کنید ، گوجه فرنگی را پوست بکنید و رنده کنید سپس گوجه فرنگی ، سیر رنده شده و مقداری جعفری خرد شده را به بادمجان های سرخ شده اضافه و مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب غذا کشیده شود.

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ کف کند سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ببندد سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود و بهمراه نان سرو کنید.

طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی
طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی
طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی
طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی
طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی

(1) املت بادمجان - طرز تهیه املت بادمجان و
املت بادمجان - طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی ایران کوک


(2) دستور پخت املت بادمجان و گوجه فرنگی
دستور پخت املت بادمجان و گوجه فرنگی سرآشپز پاپیون


(3) دستور پخت املت کدو سبز سرآشپز پاپیون
دستور پخت املت کدو سبز سرآشپز پاپیون


(4) املت بادمجان و گوجه فرنگی دلگرم
املت بادمجان و گوجه فرنگی دلگرم


(5) املت بادمجان طرز تهیه املت بادمجان
املت بادمجان طرز تهیه املت بادمجان


(6) املت بادمجان و گوجه فرنگی- هایپرکلابز
املت بادمجان و گوجه فرنگی- هایپرکلابز


(7) طرز تهیه یتیمچه بادمجان و گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی آذربایجان
3012019 یتیمچه. یتیمچه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و سنتی ایرانی است که با بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که شباهت زیادی هم به خوراک بادمجان دارد یک نوع خوراک محسوب می شود که با نان سرو می شود.


(8) املت گوجه فرنگی خوشمزه سریع وآسان به روش آشپزخانه فریبا
472019 املت گوجه فرنگی فقط یک صبحانه نیست غذای دلچسب وخوشمزه برای زمانیکه از پلو خورشت خسته شدید


(9) املت بادمجان - طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی ایران کوک
املت بادمجان و گوجه فرنگی برای تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی ابتدا بادمجان ها را پوست بکنید و 20 دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود


(10) طرز تهیه انواع املت با گوجه زیباشهر
طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی یکی از انواع املت با گوجه املت بادمجان و گوجه فرنگی است که برای تهیه آن باید ابتدا بادمجانها را پوست بکنید و 20 دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − دو =

دکمه بازگشت به بالا