آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

آش رشته و طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم برای پخت

آش رشتهآش رشته و طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم برای پخت آش رشتهآشپزی : آش رشته از معروف‌ترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم آش رشته:

لوبیا چیتی 1 لیوان
نخود 1 لیوان
عدس 1 لیوان
لوبیا سفید 1 لیوان
آرد گندم 1 قاشق غذاخوری
رشته آش 600 گرم
پیاز داغ 1 لیوان
سیر داغ 1/2 لیوان
نعنا داغ به مقدار لازم برای تزیین
کشک 1 کیلو گرم
سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج) 2 کیلو گرم


طرز تهیه آش رشته :
حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.

پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها را با زردچوبه کمی تفت دهید.

نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.

یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.
نکات مهم در پخت آش رشته:

مواد لازم آش رشته,نکات مهم در پخت آش رشته,تزیین آش رشته

تزیین آش رشته مجلسی

1ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمیر نشود.

2ـ سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.

3ـ پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.

رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود.

6ـ نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می‌ توان تست کرد تا آش شور نشود.

7ـ روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند.

8ـ کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد. می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.

8ـ کشک حتماً باید 20 دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).

10ـ حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.

11ـ برای درست کردن نعنا داغ 2 قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

12- زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.

آش رشته و طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم برای پخت
آش رشته و طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم برای پخت
آش رشته و طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم برای پخت

(1) طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در
طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته


(2) طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در
طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته - آموزش آشپزی


(3) طرز تهیه آش رشته نذری فوت و فن و نکات
طرز تهیه آش رشته نذری فوت و فن و نکات مهم by Ashpaziha Com Medium


(4) طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در
طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته


(5) طرز تهیه آش رشته خوشمزه مواد لازم و
طرز تهیه آش رشته خوشمزه مواد لازم و طرز تهیه آش رشته خوشمزه


(6) نکات طلایی برای پخت آش رشته ای خوشمزه
آش رشته مجلسی مانند قورمه سبزی و کشک بادمجان جز غذاهای سنتی و محبوب ما ایرانیها محسوب میشود. آش رشته را میتوانید بهعنوان میان وعده یا غذای اصلی سرو کنید. طرز تهیه و پخت این غذا بسیار ساده است اما ممکن است آماده


(7) طرز تهیه آش رشته نذری خوشمزه برای 100 نفر و نکات مهم آش
2382020 در اغلب مناسبت ها از جمله ماه رمضان و ماه محرم آش رشته به عنوان نذری تهیه می شود. در ادامه با دستور پخت آش رشته نذری خوشمزه برای 100 نفر و نکات مهم و فوت و فن های آن آشنا خواهید شد.


(8) آش رشته طرز تهیه آش رشته اش رشته
طرز تهیه آش رشته. حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ کرده که ممکن است کمی زردچوبه به آن زده باشیم می گذاریم کاﻤﻸ بپزد.


(9) طرز تهیه آش رشته و نکات مهم در طبخ آن
طرز تهیه آش رشته و نکات مهم در طبخ آن ستاره


(10) طرز تهیه آش رشته نکاتی برای حرفهایتر شدن
6102020 طرز تهیه و پخت این غذا بسیار ساده است اما ممکن است آمادهسازی حبوبات آن برای بعضی افراد کمی وقتگیر باشد. به دلیل محبوبیت و طعم خوشمزه این غذا آش رشته را در مناسبتهای مختلف مثل شب یلدا سیزدهبدر دورهمی و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار − سه =

دکمه بازگشت به بالا