آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

ته چین مرغ و بادمجان

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

آشپزی : ته چین مرغ غذایی مقوی و خوشمزه است که واقعا ارزش وقت گذاشتن برای پختنش را دارد

مواد لازم برای ته چین مرغ و بادمجان :

برنج چهار پیمانه (640 گرم)
بادمجان پوست کنده و حلقه شده پنج عدد (550 گرم)
نمک و روغن مایع به میزان لازم
سینه مرغ خرد شده 400 گرم
فلفل سیاه پودر شده به میزان لازم
زعفران حل شده 1/4 پیمانه (40 میلی‌لیتر)
تخم مرغ دو عدد (110 الی 120 گرم)
ماست چکیده ترش 1 و 1/4پیمانه (250 گرم)
کره یا روغن جامد ذوب شده نصف پیمانه (80 میلی‌لیتر)

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان :
برنج را از هفت الی هشت ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کرده بادمجان‌ها را نیز به مدت یک ساعت در مقداری آب و نمک قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس بادمجان ها را شسته و در آبکش ریخته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.

یک طرف آنها را در روغن سرخ کرده، روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود. سینه مرغ را با نمک، فلفل و نیمی از زعفران مزه دار کرده و در روغن تفت می دهیم. در این فاصله، در قابلمه مناسبی آب را جوش آورده برنج خیس شده را داخل آن می ریزیم. در فاصله ای که برنج پخته می‌شود، تخم مرغ ها را با همزن دستی زده، با ماست، نمک، بقیه زعفران و نیمی از کره مخلوط می کنیم. مقداری از مایه را برای کف قابلمه کنار می گذاریم.

سپس برنج را در آبکش ریخته، نیمی از برنج را با مایه ته چین مخلوط می کنیم. کف و دیواره ظرف مناسبی را با روغن مایع چرب کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود. سپس از روی حرارت برداشته، از مایه ته چینی که کنار گذاشته بودیم، کف ظرف ریخته و بادمجان ها را طوری می چینیم که طرف سرخ نشده آن زیر باشد و روی آن یک ردیف مرغ قرار می دهیم.

دوباره مقداری از مایه ته چین ریخته، پس از آن بادمجان و مرغ را می گذاریم. روی آن را با مایه ته چین و برنج پر کرده و روی حرارت قرار می دهیم. زمانی که بخار برنج بلند شد بقیه کره را با حرارت ملایم داغ کرده، روی آن می ریزیم و می گذاریم با حرارت ملایم دم بکشد.

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

(1) طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان مرحله به
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان مرحله به مرحله دونفره


(2) ته چین مرغ و بادمجان - طرز تهیه ته چین
ته چین مرغ و بادمجان - طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی ایران کوک


(3) طرز تهیه تهچین مرغ و بادمجان غذای
طرز تهیه تهچین مرغ و بادمجان غذای ایرانی جذاب که مخصوص شیراز است - همشهری آنلاین


(4) طرز تهیه و دستور پخت ته چین مرغ و
طرز تهیه و دستور پخت ته چین مرغ و بادمجان مامی فود


(5) طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله


(6) طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان
3182016 طرز تهیه ته چین مرغ و طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان . آماده سازی 1 ساعت . مدت انتظار 1 ساعت . مجموعا 2 ساعت . مواد اولیه برای 6 نفر . مرغ یک عدد سینه کامل و یا دوعدد ران متوسط


(7) آموزش طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه در فر
آموزش طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه در فر و بدون فر روی گاز


(8) ته چین مرغ و بادمجان دستور توسط
ته چین مرغ و بادمجان دستور توسط saharjbr - کوکپد


(9) طرز تهیه ته چین بادمجان و مرغ مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله
2112020 ته چین بادمجان با مرغ یکی از خوشمزه ترین انواع ته چین ها می باشد. در پخت و تهیه ته چین دقت کنید از برنج ایرانی استفاده کنید و برنج زیاد از حد نرم نباشه چون ته چین شفته می شود. اگر دوست دارید ته چین حالت ته دیگی داشته باشید


(10) طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان کره را در یک ماهیتابه روی شعله قرار دهید تا ذوب شده و داغ گردد. سپس مقداری کمی شکر به آن اضافه کنید و بلافاصله از حروف حرارت برداشته و همان زمان زرشک را نیز اضافه کنید و دائما بهم بزنید تا مواد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =

دکمه بازگشت به بالا