آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه سوفله اسفناج غذای خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه سوفله اسفناج غذای

پیش غذای سوفله اسفناج غذای خوشمزه و متفاوت است که طعمی عالی دارد. طرز تهیه سوفله اسفناج را در بخش آشپزی مشاهده می کنید.

مواد لازم برای سوفله اسفناج

3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری300 گرم اسفناج4 قاشق چای خوری کره3 قاشق غذاخوری آردیک و نیم پیمانه شیر بدون چربی1/2 قاشق چای خوری نمک1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه2 عدد بزرگ تخم مرغ2 عدد بزرگ سفیده تخم مرغ1 پیمانه پنیر پارمزان1 نوک انگشت پودر کرم تارتاربه میزان لازم روغنطرز تهیه سوفله اسفناج غذای

طرز تهیه سوفله اسفناج

این غذا با سس بشامل که با شیر بدون چربی تهیه شده، غذایی بسیار سبک است. آن را سریع بعد از پخت میل کنید.از قبل، فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد، گرم کنید. قالب های تک نفره (6 عدد) را با روغن، اندکی چرب کنید و بر روی آن ها آرد سوخاری بپاشید. آرد اضافی را با ضربه زدن به قالب ها، از آن ها خارج کنید.کاسه ای را از آب و یخ پر کنید و کنار بگذارید. برگ های اسفناج ها رابرای حدود 3 دقیقه بخار پز کنید. برای این کار ابتدا در قابلمه ای حدود 3 سانتی متر آب بریزید و سبد بخارپز را در قابلمه قرار دهید. آب را بجوشانید و سپس اسفناج ها را در قابلمه بریزید.بعد از 3 دقیقه آنها را از قابلمه خارج کنید و در آب و یخ بریزید تا پخت آن ها متوقف شود. وقتی خنک شدند، آن ها را از آب خارج کنید. اسفناج ها را در غذاساز بریزید و ریز کنید. حدود 11 پیمانهاسفناج پخته، خواهید داشت. آن را کنار بگذارید.برای تهیه سس بشامل، کره را در قابلمه ای، روی حرارت متوسط، آب کنید. آرد را به آن را اضافه کنید و برای 33 دقیقه با هم بزنید. در حالی که مواد را هم می زنید، شیر را کم کم به آن ها اضافه کنید. بگذارید مواد قل بزند. در حالی که مواد را مدام هم می زنید، آن را برای 3 دقیقه دیگر، تا کمی غلیظ شود، بپزید. نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید ،آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.درظرفی، 2 عدد زرده های تخم مرغ را خوب بزنید. مقدار کمی از سس بشامل را به آن اضافه کنید تا دمای آن را به خود بگیرد. سپس بقیه سس را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. اسفناج پخته و رنده پنیر پارمزان را به آن ها اضافه کنید. 4 عدد سفیده تخم مرغ را به همراه پودر کرم تارتار، با همزن برقی بزنید. ابتدا با درجه پایین بزنید تا سفیده ها شروع به فرم گرفتن کنند و سپس با درجه بالا همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرند.با لیسک یک سوم سفیده ی فرم گرفته را به ترکیب اسفناج اضافه کنید و به آرامی با هم خوب ترکیب کنید. سپس ترکیب اسفناج را به باقیمانده سفیده اضافه کنید و ترکیب کنید. از مواد در قالب های آماده بریزید.سوفله ها را در فر قرار دهید و حرارت به 190 درجه سانتی گراد کاهش دهید. سوفله ها را برای 20 تا 30 دقیقه تا پف کنند و رویه آن ها طلایی شود، بپزید. آن ها را از فر خارج کنید و سرو کنید.طرز تهیه سوفله اسفناج غذاینکات1. از برگ های اسفناج استفاده کنید.2. ازفلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده کنید.3. سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.4. از پنیر پارمزان تازه رنده شده استفاده کنید.5. برای این دستور، به 6 عدد قالب سوفله تک نفره (با گنجایش حدود 220 گرم) نیاز دارید.

نکات تکمیلی در مورد سوفله اسفناج

سوفله اسفناج جزو پیش غذا – پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
سوفله اسفناج را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوفله اسفناج

طرز تهیه سوفله اسفناج غذای خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه سوفله اسفناج غذای خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه سوفله اسفناج غذای خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه سوفله اسفناج غذای خوشمزه و متفاوت

(1) طرز تهیه سوفله اسفناج - مشرق نیوز
طرز تهیه سوفله اسفناج - مشرق نیوز


(2) طرز تهیه سوفله اسفناج
طرز تهیه سوفله اسفناج


(3) طرز تهیه سوفله اسفناج خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه سوفله اسفناج خوشمزه و مخصوص به سبک فرانسوی


(4) سوفله اسفناج طرز تهیه سوفله اسفناج
سوفله اسفناج طرز تهیه سوفله اسفناج و پنیر


(5) طرز تهیه سوفله اسفناج فرانسوی خوشمزه و
طرز تهیه سوفله اسفناج فرانسوی خوشمزه و پفکی با پنیر پیتزا


(6) طرز تهیه سوفله پنیری یک دسر خوشمزه و
طرز تهیه سوفله پنیری یک دسر خوشمزه و متفاوت


(7) طرز تهیه سوفله اسفناج مخصوص به همراه
طرز تهیه سوفله اسفناج مخصوص به همراه نکات مهم


(8) طرز تهیه سوفله سبزیجات طرز سوفله
طرز تهیه سوفله سبزیجات طرز سوفله اسفناج - ساعت24


(9) سوفله اسفناج و ژامبون طرز تهیه سوفله
سوفله اسفناج و ژامبون طرز تهیه سوفله اسفناج و ژامبون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + ده =

دکمه بازگشت به بالا