آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه ژامبون راویولی با سس گوجه فرنگی

ژامبون راویولی با سس گوجه فرنگی

در این مطلب آشپزی طرز تهیه ژامبون راویولی ایتالیا را به شما آموزش می دهیم که با سس گوجه فرنگی بسیار خوش طعم می شود.

مواد لازم برای ژامبون راویولی با سس گـوجه فرنگی

پنیر موتزارلا:400 گرم رنده شده پودر پنیر پارمسان:50 گرم تخم مرغ:2 عدد ژامبون گوشت:200گرم ساطوری جوز هندی:یک دوم قاشق چای خوری نمک و فلفل:به میزان لازم مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی: گوجه فرنگی:400 گرم پوست کنده سیر:2 حبه پیاز متوسط:یک عدد خرد شده کرفس:یک ساقه خرد شده سرکه:5 قاشق غذاخوری شکر:یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل:به میزان لازمژامبون راویولی با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه ژامبون راویولی با سس گـوجه فرنگی

برای تهیه سس؛ گوجه فرنگی، سیر، پیاز و کرفس را در غذاساز پوره کرده و همراه باقی مواد 20 دقیقه در یک قابلمه کوچک پخته و در پایان نمک و فلفل آن را اندازه کنید. برای رقیق تر شدن می توانید کمی آب جوش به سس اضافه کنید. برای تهیه مواد داخل راویولی همه مواد را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. خمیر راویولی را که پهن کرده اید از طول به 2 قسمت ببرید. به فاصله 3 سانتی متر از هم 2 قاشق چای خوری از مواد را روی خمیر بگذارید. به کمک قلم مو یا دست دور مایه را کمی مرطوب کنید. خمیر دوم را روی خمیر اول پهن کرده و با دست دور مایه پنیر و ژامبون را فشار دهید تا به کمک رطوبت آب، 2 خمیر به هم بچسبند. با چاقو، راویولی ها را از هم جدا کرده و با کمک دندانه های چنگال دور آن ها را محکم کنید. در یک قابلمه بزرگ 4 لیتر آب را به همراه 4 قاشق غذاخوری نمک و 4 قاشق غذاخوری روغن به جوش آورید. راویولی ها را در دو سری به مدت 15 دقیقه در آب بجوشانید. توجه کنید که هرچه خمیر راویولی نازک تر باشد، خمیر آن سریع تر می پزد. راویولی ها را آبکش کرده و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.نکتهراویولی را قبل از پخت، آرد پاشیده و حدود یک ساعت کنار بگذارید تا خمیر آن خشک شود.ژامبون راویولی با سس گوجه فرنگی

نکات تکمیلی در مورد ژامبون راویولى

ژامبون راویولى جزو غذای ملل – ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ژامبون راویولى را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ژامبون راویولی با سس گـوجه فرنگی

طرز تهیه ژامبون راویولی با سس گوجه فرنگی
طرز تهیه ژامبون راویولی با سس گوجه فرنگی
طرز تهیه ژامبون راویولی با سس گوجه فرنگی
طرز تهیه ژامبون راویولی با سس گوجه فرنگی

(1) طرز تهیه ژامبون راویولی با سس گـوجه فرنگی
طرز تهیه ژامبون راویولی با سس گـوجه فرنگی


(2) راویولی پنیر با سس گوجه فرنگی-طرز تهیه
راویولی پنیر با سس گوجه فرنگی-طرز تهیه راویولی پنیر با سس


(3) طرز تهیه و دستور پخت راویولی گوشت گاو و
طرز تهیه و دستور پخت راویولی گوشت گاو و ژامبون با سس فلفل قرمز دلمه ای مامی فود


(4) طرز تهیه راویولی پنیر با سس گوجه مرحله
طرز تهیه راویولی پنیر با سس گوجه مرحله به مرحله دونفره


(5) طرز تهیه چند نوع سس گوجه فرنگی کچاپ
طرز تهیه چند نوع سس گوجه فرنگی کچاپ خانگی با ماندگاری بالا مجله اکالا


(6) راویولی سیب زمینی شیرین با سس گوجه
راویولی سیب زمینی شیرین با سس گوجه فرنگی کره ای


(7) سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس کچاپ با رب
سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس کچاپ با رب گوجه با ماندگاری بالا - ویکی ویو


(8) طرز تهیه مرغ با سس گوجه فرنگی و پنیر پارمسان
طرز تهیه فر رو روشن کرده و روی درجه سانتیگراد درجه فارنهایت میذاریم سینه مرغ رو که از وسط به دو قسمت برش زدیم تا باریک بشه با گوشتکوب مجددا باریکتر میکنیم برای راحتی کار ق


(9) سس راویولی
سس راویولی


(10) طرز تهیه راویولی با سس قارچ و خامه
راویولی آماده 500 گرم طرز تهیه ابتدا کره و روغن را در ماهیتابه بریزید . بعد از گرم شدن قارچ ها را همراه آب لیموترش به تابه اضافه کنید و با حرارت زیاد مرتب هم بزنید تا سرخ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 8 =

دکمه بازگشت به بالا