آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

کباب برگ زعفرانی طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

کباب برگ زعفرانی

کباب برگ طرفداران زیادی دارد و غذایی لذیذ است. در این مطلب طرز تهیه کباب برگ زعفرانی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای کباب برگ زعفرانی

گوشت راسته یا فیله گوسفند یا گوساله 500 گرمپیاز 2 عددروغن زیتون یا روغن مایع 4 قاشق غذاخوریکره 50 گرمزعفران سائیده مقداریکباب برگ زعفرانی

طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

گوشت را بشویید و خشک کنید ، گوشت را روی سطح صافی بگذارید و با استیک کوب کوبید تا پهن شود ( بهترین ضخامت برای گوشت کوبیده شده نیم سانتیمتر است ) ، اگر گوشت بیش از حد ضخیم است میتوانید از پهنا به دو قسمت برش بزنید سپس هر تکه را بکوبید ، بهترین پهنا برای کباب برگ 44 انگشت است.پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و همراه با روغن ، مقداری زعفران سائیده و مقداری فلفل سیاه داخل کاسه بریزید ، تکه های گوشت را اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و حداقل 88 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.پس از مدت زمان لازم گوشت را به سیخ بکشید ( گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، با دست روی گوشت را بگیرید تا در جای خود ثابت بماند سپس سیخ را آرام آرام از زیر دست تان وارد گوشت کنید ) ، تکه های گوشت باید پس از سیخ کشیدن به هم چسبیده باشند.سیخ را روی حرارت قرار دهید و این طرف و آن طرف کنید تا گوشت کباب شود ( بهترین آتش برای کباب ذغال است ) ؛ کره را ذوب کنید و با مقداری زعفران سائیده شده مخلوط کنید و همزمان با کباب شدن گوشت ها با برس روی کباب ها بزنید ؛ کباب را مستقیم از روی حرارت بر روی برنج قرار دهید ( برنج بهتر از نان است چون کباب برگ را اگر روی نان قرار دهید خیلی زود خشک خواهد شد ) ، کباب برگ را همراه با گوجه کباب شده ، برنج ، لیمو ترش و جعفری سرو کنید.نکتهدر صورتی که کباب نرم تری میخواهید میتوانید 1 قاشق چایخوری کیوی رنده شده به مواد اضافه کنید ، میتوانید زمانی که گوشت را به سیخ میکشید مقداری دنبه لابلای گوشت بگذارید تا کباب چرب تری داشته باشید ، نمک را پس از به سیخ کشیدن روی گوشت بپاشیدکباب برگ زعفرانی

نکات تکمیلی در مورد کباب برگ

کباب برگ جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کباب برگ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کباب برگ زعفرانی ، طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

کباب برگ زعفرانی طرز تهیه کباب برگ زعفرانی
کباب برگ زعفرانی طرز تهیه کباب برگ زعفرانی
کباب برگ زعفرانی طرز تهیه کباب برگ زعفرانی
کباب برگ زعفرانی طرز تهیه کباب برگ زعفرانی
کباب برگ زعفرانی طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

(1) کباب برگ طرز تهیه کباب برگ زعفرانیnamnak.com
کباب برگ طرز تهیه کباب برگ زعفرانی


(2) طرز تهیه کباب برگ زعفرانی - مجله تصویر tasvirezendegi.com
طرز تهیه کباب برگ زعفرانی - مجله تصویر زندگی


(3) طرز تهیه کباب برگ زعفرانی خوشمزه و chishi.ir
طرز تهیه کباب برگ زعفرانی خوشمزه و مخصوص رستورانی


(4) همه را به یک کباب برگ زعفرانی دعوت کنیدbartarinha.ir
همه را به یک کباب برگ زعفرانی دعوت کنید


(5) آموزش طرز تهیه کباب برگ خوشمزه سنتی رستورانی و بازاری در منزل
2102016 آموزش آشپزی و دستور پخت کباب برگ خوشمزه و سنتی بازاری. طرز تهیه کباب برگ. ابتدا گوشت را با دقت بشویید و با دستمال تمیزی خشک کنید سپس گوشت را روی تخته گوشت قرار دهید و استیک کوب آنرا بکوبید تا کاملا صاف شود.


(6) طرز تهیه کباب برگ - beytoote.com
طرز تهیه کباب برگ کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم مثلا پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی


(7) کباب برگ زعفرانی - طرز تهیه کباب برگ زعفرانی عالی ایران کوک
طرز تهیه کباب برگ زعفرانی عالی برای تهیه کباب برگ زعفرانی گوشت را بشویید و روی سطح صافی بگذارید و با استیک کوب کوبید تا خوب نازک و پهن شود


(8) همه را به یک کباب برگ زعفرانی دعوت کنید
وبسایت توتیا نیوز کباب برگ از جمله کباب های خوشمزه ای است که معمولا در خانه تهیه نمی شود اما باید بدانید با کمی دقت می توانید اعضای خانواده را به خوردن یک کباب برگ خانگی و کاملا بهداشتی میهمان کنید.


(9) طرز تهیه کباب برگ زعفرانی خوزستان خبرkhuzestankhabar.ir
طرز تهیه کباب برگ زعفرانی خوزستان خبر


(10) طرز تهیه کباب برگ زعفرانی
طرز تهیه کباب برگ زعفرانی کباب یکی از غذاهای سالم سفره های ایرانی است که با دانستن فوت آشپزی می توان مزه آن را لذیذتر کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا