آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

دلمه پیاز با کینوآی سیاه طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه

دلمه پیاز با کینوآی سیاه

کینوآ یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده این دلمه است. کینوآ گیاهی است که دانه های خوراکی شبیه به برنج دارد و می تواند برنج جایگزین کینوآ کنید.

مواد لازم برای دلمه پیاز با کینوآی سیاه

6 عدد پیاز متوسط2 قاشق غذاخوری روغن زیتون1 حبه سیر، پوست کنده و له شدهربع فنجان فلفل قرمز، ریز ریز شده1 فنجان کینوآی سیاهیک و نیم فنجان آب2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگیربع فنجان کشمشربع فنجان گشنیز، خرد شده1 قاشق چایخوری پودر کاریکمی فلفل قرمزدلمه پیاز با کینوآی سیاه

طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه

قابلمه بزرگی را پر از آب کرده و روی اجاق بجوشانید. فر را بگذارید روی دمای 400 درجه فارنهایت تا داغ شود.بخش بسیار کوچکی از ته هر پیاز را ببرید تا بتوانید آن را ایستاده نگه دارید و قل نخورد. بالای هر پیاز را نیز ببرید. پوست بیرونی و یک لایه کلفت آن را بکنید.وقتی آب در حال جوشیدن است، پیازهای پاک شده را آرام داخل آن بیندازید و ده دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند. سپس بگذارید سرد شوند و مغز آنها را خارج کنید. می توانید از قاشق کمک بگیرید.پیازها را در ظرفی قرار دهید و مغز پیازها را خرد کنید و 1 فنجان از آن را نگه دارید و بقیه را برای مصارف دیگر کنار بگذارید.روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی (بهتر است چدنی باشد) داغ کنید و پیاز و سیر را به آن اضافه کنید. چند دقیقه بپزید و دائماً هم بزنید تا عطر آنها دربیاید. سپس فلفل قرمز را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر بپزید.کینوآی آبکشی شده، آب و رب گوجه فرنگی را بیفزایید. شعله را زیاد کنید و با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند و رب گوجه فرنگی حل شود. وقتی آب آن جوش آمد، شعله را کم کنید تا نیمجوش شود و 200 دقیقه دیگر بپزد و آب آن کشیده شود و کینوآ نرم شود. سپس ظرف را از روی شعله بردارید.کشمش، گشنیز، پودر کاری و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید و مزه آن را بچشید و ببینید که آیا به ادویه نیاز دارد یا خیر.به آرامی با قاشق از این مواد داخل هر پیاز بریزید و آنها را پر کنید. سپس روی هر کدام از پیازها روغن زیتون بچکانید. روی آنها را فویل بکشید و حدود 400 دقیقه بپزید. می توانید در آخر با گشنیز خرد شده دلمه های پیاز را تزئین کرده و سرو نمایید.دلمه پیاز با کینوآی سیاه

نکات تکمیلی در مورد دلمهپیاز

دلمه‌ پیاز جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
دلمهپیاز را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

دلمه پیاز ، طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه

دلمه پیاز با کینوآی سیاه طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه
دلمه پیاز با کینوآی سیاه طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه
دلمه پیاز با کینوآی سیاه طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه
دلمه پیاز با کینوآی سیاه طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه

(1) دلمه پیاز طرز تهیه دلمه پیاز با namnak.com
دلمه پیاز طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه


(2) دلمه پیاز طرز تهیه دلمه پیازnamnak.com
دلمه پیاز طرز تهیه دلمه پیاز


(3) دلمه پیاز طعمی متفاوت با کینوآی سیاهfun4me.ir
دلمه پیاز طعمی متفاوت با کینوآی سیاه


(4) آشپزخانه کوچک من دلمه پیاز
سر و ته پیاز ها رو با چاقو بزنید و از بالای پیاز تا پایین با چاقو یه این دلمه های خوشمزه رو با ماست و 1 قاشق چای خوری دانه فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری سرکه و اب و دانه فلفل و نم


(5) طرز تهیه دلمه برگ مو با کینوا - هانی honeyfood-co.com
طرز تهیه دلمه برگ مو با کینوا - هانی فود سلیقه سلامتی


(6) دلمه پیاز - غذالندghazaland.com
دلمه پیاز - غذالند


(7) دلمه به طرز تهیه دلمه بهnamnak.com
دلمه به طرز تهیه دلمه به


(8) طرز تهیه دلمه پیاز صدفی
طرز تهیه دلمه پیاز صدفی گوشت نمک فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آنگاه سبزی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر با گوشت تفت دهید.


(9) طرز تهیه انواع سالاد کینوا با نکات ana.press
طرز تهیه انواع سالاد کینوا با نکات طلایی طعم دار کردن سالاد


(10) دلمه پیاز مونس
دلمه پیاز طعمی متفاوت با کینوآی سیاه کینوآ گیاهی است که به خاطر دانه های خوراکی اش کاشته می شود و نحوه طبخ دانه های آنها شبیه به برنج است. بنابراین می توانید برای درست کردن این دلمه بجای کینوآ از برنج استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + شانزده =

دکمه بازگشت به بالا