آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

خورش ترشه واش گیلان طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان

خورش ترشه واش گیلان

غذای خوشمزه ترشه واش یکی از غذاهای محبوب گیلان است که در این بخش آشپزی طرز تهیه خورش واش را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای خورش ترشه واش گیلان

بادمجان:5 عدد متوسط

گوجه فرنگی:5 عدد

گوشت مرغ بدون استخوان:450 گرم

پیاز:1 عدد بزرگ

رب آلوچه:3 تا 4 قاشق غذا خوری

رب انار:2 قاشق

نمک، فلفل و زردچوبه و روغن:به میزان لازم،

سبزی مخصوص (شامل، گشنیز، چوچاق، ترشک، سیر، نعنا و ترشه واش محلی):1 کیلو

خورش ترشه واش گیلان

طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان

بتدا بادمجان را پوست بگیرید و بعد از گذاشتن در آب و نمک، آن ها را سرخ کنید.

سبزی ها را خرد کرده، پیاز را رنده نموده و به سبزی اضافه کنید و با مقداری روغن سرخ کنید. در این حین، مرتب آنها را هم بزنید تا خوب سرخ شده و ته نگیرد.

مرغ را تفت دهید و با نمک و فلفل و زردچوبه به سبزی اضافه کنید و بادمجان های سرخ شده را درون غذا بریزید و با دو لیوان آب بپزید و وقتی مرغ نیمه پز شد، رب انار و رب آلوچه را هم افزوده و حرارت را کم کنید تا خورش کاملا پخته شود.

گوجه ها را برش بزنید و سرخ کنید و در اواخر پخت به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا بادمجان له شود و طعم همه مواد به خورد گوشت برود.

در صورتی که سبزی محلی در اختیار نداشتید، می توانید از سبزی های معطر موجود در بازار استفاده کنید. این خورش لذیذ را با پلو نوش جان کنید.

خورش ترشه واش گیلان

نکات تکمیلی در مورد خورش ترشه واش

خورش ترشه واش جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش ترشه واش را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

خورش ترشه واش | طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان

خورش ترشه واش گیلان طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان
خورش ترشه واش گیلان طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان
خورش ترشه واش گیلان طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان
خورش ترشه واش گیلان طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان
خورش ترشه واش گیلان طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان

(1) طرز تهیه خورشت ترشه واش غذای خوش طعم yjc.ir
طرز تهیه خورشت ترشه واش غذای خوش طعم گیلانی


(2) طرز تهیه خورش ترش واشbeytoote.com
طرز تهیه خورش ترش واش


(3) خورش ترشه واش طرز تهیه خورش ترشه واش namnak.com
خورش ترشه واش طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان


(4) شمال نیوز طرز تهیه خورش ترشه واش shomalnews.com
شمال نیوز طرز تهیه خورش ترشه واش یکی از غذاهای پرطرفدار گیلان


(5) طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی ستاره
ترش واش خورش یا خورش ترش واش یکی از غذاهای گیلانی است که درون ظرفی به نام گمج طبخ میشود. با طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی آشنا شوید.


(6) طرز تهیه خورش ترش واشyjc.ir
طرز تهیه خورش ترش واش


(7) طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی مرحله به مرحله عکس و
در این مقاله از وبلاگ گیلی شاپ قصد داریم برای شما عزیزان به آموزش طرز تهیه خورش ترشه واش گیلانی بپردازیم و شما را با نکات دستوری و تهیه این غذای محلی


(8) طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی خوش عطر و طعم با مرغ
29102020 طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی مرحله اول بادمجان. ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و برای 2 تا 3 ساعت در آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی احتمالی آن گرفته شود و هم روغن کمتری در هنگام سرخ شدن استفاده کند.


(9) طرز تهیه خورش ترشه واش گیلانی
در مرحله اول بادمجان ها را به خوبی پوست بکنید و در آبنمکی غلیظ قرار دهید. سپس سبزی ها را خرد کرده و درون تابه ای جداگانه آن ها را به همراه کمی روغن سرخ کنید در این بین پیاز ها را روی سبزی رنده کنید و مخلوط به دست آمده را به


(10) خورشت ترشه واش غذای خوش طعم گیلانی ilna.news
خورشت ترشه واش غذای خوش طعم گیلانی خبرگزاری ایلنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا