آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه نان پوسته ای مقوی و سالم

نان پوسته ای

نان پوسته ای هم بسیار مقوی و خوشمزه است و هم بسیار زیباست و می توانید برای تمام وعده ها از این نان بهره ببرید.

مواد لازم برای نان پوسته ای

6 فنجان آرد نان2 فنجان آب1 قاشق غذا خوری نمک1 فنجان شیر2 قاشق غذا خوری مخمر خشک2 قاشق غذا خوری کره نرم1 قاشق غذا خوری شکرنان پوسته ای

طرز تهیه نان پوسته ای

ابتدا در ظرفی کاسه مانند مخمر و شکر را با آب گرم به خوبی مخلوط کنید تا کاملا حل شوندحدود 10دقیقه زمان بدهید تا حالت کرم مانند به خود بگیرند.بعد از آن مخلوط را با شیرو کره و همچنین 4فنجان آرد مخلوط کرده و نمک را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.همچنین بخوانید : مطالب دستور تهیه انواع نان و خمیربعد از آنکه مواد کاملا مخلوط شدند بقیه آرد را هم اضافه کرده و به خوبی ورز دهید و آن را چند بار مثل آدامس بکشید و جمع کنید.سپس آن را روی یک سطح کاملا آرد پاشی شده قرار داده و ورز بدهید.این کار را حدودا 8دقیقه انجام دهید تا خمیر شما نرم و انعطاف پذیر شود.حال خمیر را درون یک کاسه کاملا چرب شده قرار دهید و روی آن هم مقداری روغن بزنید و بعد با یک پارچه نخی تمیز و مرطوب روی آن را بپوشانید.تقریبا 1ساعت در محل گرم قرار دهید تا حجم خمیر 2برابر شود.برای جلوگیری از خوابیدن پف خمیر حتما فر را از قبل گرم کنید.خمیر را بعد از آماده شدن روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و به 2قسمت مساوی تقسیم کنید .آن را داخل ظرف نچسب و کاملا چرب شده قرار داده و حدود 40دقیقه دوباره با پارچه نخی و مرطوب بپوشانید .سپس داخل فر با دمای 400درجه فارنهایت یا 200درجه سانتی گراد به مدت 20تا30دقیقه بپزید تا روی نانها طلایی یا قهوه ای روشن شود.از نشانه های مغزپخت شدن نان این است که با زدن ضربه به قسمت تحتانی صدای پوک بودن (مثل هندوانه)شنیده شود.

نان پوسته ای

نکات تکمیلی در مورد نان پوسته ای

نان پوسته ای جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
نان پوسته ای را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نان پوسته ای مقوی و سالم
طرز تهیه نان پوسته ای مقوی و سالم
طرز تهیه نان پوسته ای مقوی و سالم
طرز تهیه نان پوسته ای مقوی و سالم
طرز تهیه نان پوسته ای مقوی و سالم

(1) نان کتوژنیک - طرز تهیه سه نوع نان irancook.ir
نان کتوژنیک - طرز تهیه سه نوع نان کتوژنیک خوشمزه ایران کوک


(2) طرز تهیه نان باگت خانگیparsine.com
طرز تهیه نان باگت خانگی


(3) طرز تهیه نان گاتا در 10 مرحلهghandpahlu.com
طرز تهیه نان گاتا در 10 مرحله


(4) طرز تهیه 5 صبحانه ی سالم و خوشمزه
طرز تهیه 5 صبحانه ی سالم و خوشمزهطرز تهیه نان نرم و خوشمزه قالبیطرز تهیه خورشت بامیه با گوشت مجلسی و خوشمزهطرز تهیه خورشت پیکادیلو مکزیکی بینظیر و خوشمزه همراه با خاله سیماطرز تهیه لقمه جادویی میان وعده ای کامل و


(5) طرز تهیه موسلی برای یک صبحانه با نکات تکمیلی
طرز تهیه موسلی صبحانهطرز تهیه موسلی رژیمیطرز تهیه موسلی خانگیطرز تهیه موسلی سوئیسی در این بخش از آکاایران طرز تهیه موسلی صبحانه ای را به شما نکاتی برای درست کردن سالاد مقوی و سالم


(6) نان شیرمال صبحانه مقوی و سالم
ویدیو بعدی نان شیرمال - حوریه یوسفی کارشناس آشپزی از کانال کانال ایرانیان و فارسی زبانان سراسر دنیا


(7) عصرانه ای خوشمزه و مقوی با گیلاس و جو دوسر
طرز تهیه در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه عصرانه ای خوشمزه و مقوی با گیلاس و جو دوسر آشنا میکنیم . فر را با دمیا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .


(8) 10 ایده برای تهیه صبحانه سالم
3082018 طرز تهیه نان را برش داده و آن را با املت با پنیر و گوجه فرنگی برای یک صبحانه سالم و مقوی توصیه می شود و برای شروع روز بسیار مناسب به اندازه یک ملاقه از مواد بردارید و کف تابه ای نچسب بریزید.


(9) طرز تهیه یک نان مقوی و خوشمزه نان 7ganj.ir
طرز تهیه یک نان مقوی و خوشمزه نان گردویی


(10) تهیه نان سیب زمینی niksalehi.com
نان سیب زمینی مخصوص صبحانه دستور تهیه نان سیب زمینی مخصوص صبحانه بسیار خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 5 =

دکمه بازگشت به بالا