آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری و بخارپز با طعم خاص

فیله ماهی

ماهی و غذاهای دریایی مقدار زیادی ویتامین و امگا 3 دارند و شما باید حداقل هفته ای یک بار ماهی بخورید. شما می توانید فیله ماهی را به دو روش ساده و لذلذ سوخاری و بخارپز کنید و از طعم آن لذت ببرید.

طرز تهیه فیله ماهی با سس و طعم ویژه

در این بخش آشپزی دستورالعمل هایی برای پخت ماهی خوشمزه را آموزش داده ایم. طعم این غذاها عالی است و همه را خوشحال می کند، پس آنها را امتحان کنید. برای داشتن رژیم غذایی متعادل باید هفته ای یک بار ماهی بخورید. در این مطلب دستور پخت فیله ماهی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم و امیدواریم از طعم خوب آن لذت ببرید.

در صورت استفاده مداوم از گوشت ماهی و غذاهای دریایی می توانید از گوشت قرمز بی نیاز شوید.
این دستورالعمل یک انتخاب خوب برای ناهار و یا شام است. مواد مغذی که در ماهی وجود دارند باعث بهبود سیستم گردش خون، کلسترول و سلامت قلب می شوند.

فیله ماهی

روش پخت فیله ماهی به صورت بخارپز و سوخاری

فیله ماهی سرخ شده

در هنر آشپزی، فیله برشی از گوشت، چه گوشت قرمز و چه سفید، چه ماهی است ؛ وقتی نوبت به ماهی می رسد، برش آن درازی از دم تا سر است .

مواد لازم برای تهیه ی فیله ماهی سوخاری

  • 1 عدد تخم مرغ متوسط
  • 3 قاشق چایخوری نمک
  • 1 / 2 فنجان آرد
  • آب 3 لیمو بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

فیله ماهی

فیله ماهی سرخ شده با سس خوشمزه

دستورالعمل پخت فیله ماهی سوخاری

ماهی را به صورت فیله در آورید و آن را نصف کنید و از سر تا دم آن را ببرید و البته دل و روده آن را هم خارج کنید.

ماهی را در کاسه ای با عصاره لیمو و نمک به مدت نیم ساعت مزه دار کنید و درون یخچال نگهداری کنید.

تخم مرع را در کاسه برگ هم بزنید و فنجان آرد را داخل بشقاب بریزید.

سپس آنها را درون تخم مرغ فرو کنید و سپس آرد بزنید.

فیله ها را در ماهی تابه به همراه روغن زیتون سرخ نمایید تا هر دو طرف ان طلایی رنگ شود.

بگذارید خنک شود و با گوجه یا سیب زمینی سرو کنید.

بخار پز کردن فیله ماهی

روش بخارپز کردن باعث می شود مواد مغذی غذاها از بین نرود و برای طبخ سبزیجات و گوشت هم مناسب است.

مواد لازم برای تهیه ی فیله ماهی بخار پز

  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری پونه
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 3عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • 5 قاشق گشنیز خرد شده
  • 4 عدد فیله ماهی
  • 4 عدد بوته سیر خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 3 قاشق روغن زیتون
  • 1 / 2 فنجان آبگوشت ماهی
  • 5 قاشق چایخوری فلفل

فیله ماهی

روش پخت فیلمه ماهی به صورت بخارپز

دستورالعمل پخت فیله ماهی بخار پز

فیله را با نمک، فلفل و سیر مزه دار کنید و بگذارید تا این مواد جذب ماهی شود.

گوجه فرنگی و پیاز را با فلفل به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.

سپس از روی حرارت برداری و پونه کوهی و گشنیز را اضافه کنید. این سس را بر روی فیله های بریزید و در ماهی تابه با حرارت متوسط با آبگوشت ماهی بخارپز کنید.

نباید بگذارید ماهی خشک شود. اگر لازم شد کمی آب اضافه کنید تا ده دقیقه بپزد. غذا را با سیب زمینی سرخ کنید و با سالاد سرو کنید.

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری و بخارپز با طعم خاص
طرز تهیه فیله ماهی سوخاری و بخارپز با طعم خاص
طرز تهیه فیله ماهی سوخاری و بخارپز با طعم خاص
طرز تهیه فیله ماهی سوخاری و بخارپز با طعم خاص

(1) ماهی سوخاری طرز تهیه یک غذای بسیار zedbazar.com
ماهی سوخاری طرز تهیه یک غذای بسیار لذیذ ئ اسان با ماهی فوت و فن های سوخاری کردن


(2) طعم دار کردن ماهی بهترین روش برای persianv.com
طعم دار کردن ماهی بهترین روش برای زدودن بوی زخم ماهی مزه دار کردن آن است


(3) 4 روش مختلف پخت ماهی را بدانید talab.org
4 روش مختلف پخت ماهی را بدانید


(4) طرز تهیهی ماهی فیله سوخاری
طرز تهیه ماهی سوخاری رستورانی. برای پخت ماهی سوخاری ابتدا از همه به ماهی آب نارنج بزنید و بعد زعفران و نمک بزنید.و در آخر نمک بپاشید سپس سیر را نیم کوب کنید بعد به آن 2 قاشق روغن زیتون بزنید و دوباره بکوبید تا کاملا له


(5) طرز تهیه ماهی سوخاری خوش طعم و خوش مزهarga-mag.com
طرز تهیه ماهی سوخاری خوش طعم و خوش مزه


(6) فیله ماهی و طرز تهیه ی فیله ماهی به دو روش سوخاری و بخار پز
طرز تهیه فیله ماهی با سس و طعم ویژه. در این بخش از آشپزخونه نمناک تعدادی دستور العمل برای پخت ماهی خوش مزه که در خانه درست کنید به اشتراک می گذاریم طعم این غذا ها همه را خوشحال خواهند کرد بنابراین امتحان کنید .برای


(7) طرز تهیهی ماهی فیله سوخاری - خبرگزاری آریا
طرز تهیه ماهی سوخاری فیله ی ماهی سوخاری از محبوب ترین روش پخت ماهی برای کودکان و بزرگسالان می باشد. فیله ی ماهی بدون تیغ است به همین دلیل طرفدار است. مواد لازم برای ماهی سوخاری


(8) طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی
طرز تهیه ماهی سوخاری. برای درست کردن سس این ماهی سوخاری سس مایونز سیر رنده شده پودر فلفل قرمز پوست رنده شده لیموترش آب لیموترش و گشنیز خردشده را خوب با هم مخلوط کرده سپس با نمک و فلفل سیاه طعم دار کنید.


(9) طرز تهیه ماهی به چهار روش سوخاری goyda.ir
طرز تهیه ماهی به چهار روش سوخاری بخارپز آب پز و تنوری کردن


(10) طرز تهیه چند نوع ماهی خوشمزه kostfastnix.at
طرز تهیه چند نوع ماهی خوشمزه - kostfastnix much more than Travel food music in English Deutsch فارسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا