آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

تارت کیوی و پنیر ریکوتا

کیوی دارای مقادیر زیادی ویتامین ث و همچنین فولات است و از بدن در مقابل بیماری های قلبی و انواع سرطان محافظت می کند. این تارت خوشمزه نیز دارای میوه خوشمزه کیوی است.

مواد لازم برای تارت کیوی و پنیر ریکوتا

بادام پوست گرفته و پودر شده:75گرم شکر:130گرم یا یک دوم پیمانه پنیر ریگوتا:900گرم خامه:250میلی لیتر یا یک پیمانه تخم مرغ کامل:یک عدد زرده تخم مرغ:3عدد آرد گندم:15میلی لیتر یا یک قاشق سوپخوری نمک:یک هشتم قاشق چایخوری وانیل:نصف قاشق چایخوری رنده پوست لیمو:یک عدد آب لیموترش:دوقاشق سوپخوری یا 30میلی لیتر مارمالاد زردآلو:4قاشق سوپخوری یا 30میلی لیتر میوه کیوی (پوست گرفته و حلقه شده):5عدد موادلازم برای خمیر آردگندم:یک و یک چهارم پیمانه شکر:یک قاشق سوپخوری بیکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری نمک:یک هشتم قاشق چایخوری کره:75گرم یا 6 قاشق سوپخوریهمچنین بخوانید : دستور تهیه انواع کیک و شیرینی خامه غلیظ:45 تا 60 گرم یا 4 تا 6 قاشق سوپخوریتارت کیوی و پنیر ریکوتا

طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

برای تهیه خمیر، آرد، شکر، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کره خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس خامه و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به خمیر بیفزایید. با نوک انگشت و به آرامی خمیر را ورز دهید تا خمیر لطیف و بدون چسبندگی به دست آید. حالا خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و به مدت 30دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فر را در دمای 220درجه سانتیگراد روشن کنید و خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید به قطر 3میلی متر باز کنید و حالا آن را به کمک وردنه بلند کنید و داخل قالب تارت بیندازید. سپس تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید و بعد یک کاغذ روغنی روی تارت بیندازید. خمیر را به مدت 10 دقیقه بپزید، سپس خمیر را به مدت 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید تا خمیر طلایی شود حالا فر را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و پنیر را بزنید تا نرم و لطیف شود. خامه را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید. حالا تخم مرغ ها و آرد و نمک و رنده پوست لیمو و آبلیمو را با مواد یک دقیقه هم بزنید و در آخر پودر بادام را افزوده و این مایع را داخل خمیر تارت بریزید و یک ساعت دیگر تارت را بپزید تا طلایی شود. اجازه دهید تا خنک شود سپس کیوی ها را ببرید و روی تارت بچینید. مارمالاد زردآلو را گرم کنید و روی کیوی ها بمالید.نکتهمخلوط پنیر را با دور کُند هم بزنید، زیرا هم زدن بیش از حد باعث پف کردن می شود.تارت کیوی و پنیر ریکوتا

نکات تکمیلی در مورد تارت کیوی

تارت کیوی جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
تارت کیوی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا
طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا
طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا
طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

(1) تارت کیوی طرز تهیه تارت کیوی و پنیر namnak.com
تارت کیوی طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا


(2) تارت کیوی و پنیر ریگوتاvista.ir
تارت کیوی و پنیر ریگوتا


(3) دستور پخت یک تارت کیوی خوشمزه فیلمrokna.net
دستور پخت یک تارت کیوی خوشمزه فیلم


(4) طرز تهیه تارت میوه ای برای نوروز مواد persianv.com
طرز تهیه تارت میوه ای برای نوروز مواد لازم و طرز تهیه تارت میوه ای برای نوروز


(5) طرز تهیه تارت کیک شکلاتی کیوی مواد saat24.news
طرز تهیه تارت کیک شکلاتی کیوی مواد لازم جهت تهیه تارت کیک شکلاتی کیوی - ساعت24


(6) خمیر تارت - طرز تهیه نان تارت ترد و عالی مرحله به مرحله با
به ایران کوک خوش آمدید در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خمیر تارت را به صورت مرحله به مرحله و با جزئیات کامل به شما آموزش دهیم. شاید برای برخی از شما این سوال پیش بیاید که خمیر تارت چیستتارت نوعی شیرینی قدیمی و البته متنوع


(7) دستور آشپزی تارت کیوی و پنیر ریگوتا
دستور آشپزی تارت کیوی و پنیر ریگوتا تارت کیویپنیر ریگوتاتارتدسرکیکآشپزیدستور آشپزیشیرینیآموزششیرینی طرز تهیه کیک بدون فر و پختن کیک با کیک پز


(8) دسر ایرمیک و کیوی -طرز تهیه دسر ایرمیک cookmaster.ir
دسر ایرمیک و کیوی -طرز تهیه دسر ایرمیک و کیوی cookmaster.ir


(9) طرز تهیه پیتزای میوه ای یک دسر خوشمزه و niksalehi.com
طرز تهیه پیتزای میوه ای یک دسر خوشمزه و شیک برای شب یلدا عکس


(10) طرز تهیه ترشی کیوی خوشمزه مجلسی و پر parsiday.com
طرز تهیه ترشی کیوی خوشمزه مجلسی و پر خاصیت مرحله به مرحله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا