آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه شیاچیاتای پیاز

شیاچیاتای پیاز

شیاچیاتای پیاز

درتاسکنیِ ایتالیا شیاچیاتا به نانی گفته می شود که از لحاظ ظاهری شبیه به خمیر پیتزای ضخیم است و به صورت شیرین و شور تهیه می شود و روی آن انواع ادویه، سبزیجات و … می ریزند. به شیاچیاتا، فوکاچیا نیز گفته می شود.

مواد لازم برای شیاچیاتای پیاز

خمیر مایه½ 2 قاشق چایخوریآب گرم¼ 1 پیمانهآرد½ 2 پیمانهروغن زیتون3 قاشق غذاخورینمک ½ قاشق چایخوریآویشن1 قاشق غذاخوریمواد لازم برای روی شیاچیاتاپیاز حلقه شده2-3 عدد بزرگروغن زیتون2 قاشق غذاخوریکره1 قاشق غذاخوریرزماری تازه ساتوری شده1 قاشق غذاخوریزیتون سیاه16 عددهمچنین بخوانید : تمام دستور تهیه غذاهای ایتالیایینمک و فلفلبه میزان لازمشیاچیاتای پیاز

طرز تهیه شیاچیاتای پیاز

آب گرم و خمیر ترش را با هم مخلوط کرده و آنها می گذاریم تا ور آید و حجم آن دو برابر شود.در یک کاسه بزرگ، آرد را ریخته و سپس روغن زیتون و نمک، مخلوط خمیر ترش و آویشن را روی آن می ریزیم. مواد را با یک قاشق کاملاً مخلوط می کنیم و پس از اینکه به حالت خمیر در آمد، به مدت 8 دقیقه آن را روی یک سطح صاف ورز می دهیم. سپس خمیر را برای مدت یک ساعت کنار می گذاریم تا ور آید و حجم آن دو برابر شود.روغن و کره را داخل یک تابه مناسب ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شده و شروع به جز جز کند. پیاز را داخل آن می ریزیم و کاملاً تفت می دهیم. حرارت را ملایم می کنیم و آن را به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا پیازها کاملاً نرم و قهوه ای شود. سپس رزماریرا داخل آن می ریزیم.فر را با دمای 225 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. کف سینی مخصوص فر را کمی چرب کرده و خمیر را کف آن می گذاریم. آن را به شکل دایره یا مستطیل پهن می کنیم. پیاز را روی سطح خمیر کاملاً پخش کرده و زیتون های سیاه را خرد و روی آن می ریزیم. روی آنها کمی نمک و فلفل سیاه ریخته و کمی روغن زیتون می ریزیم. آن را به مدت 20 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا بپزد و روی آن طلائی – قهوه ای شود. سپس آن را از فر خارج کرده و گرم برش می زنیم و سرو می کنیم.شیاچیاتای پیاز

نکات تکمیلی در مورد شیاچیاتای پیاز

شیاچیاتای پیاز جزو غذای ملل – ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
شیاچیاتای پیاز را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه شیاچیاتای پیاز
طرز تهیه شیاچیاتای پیاز
طرز تهیه شیاچیاتای پیاز
طرز تهیه شیاچیاتای پیاز

(1) شیاچیاتای پیاز روش کامل درست کردن namnak.com
شیاچیاتای پیاز روش کامل درست کردن شیاچیاتای پیاز


(2) طرز تهیه شیاچیاتای پیاز بیا آشپزی biaashpazi.ir
طرز تهیه شیاچیاتای پیاز بیا آشپزی آموزش آشپزی


(3) شیاچیاتای پیاز طرز تهیه شیاچیاتای پیازvista.ir
شیاچیاتای پیاز طرز تهیه شیاچیاتای پیاز


(4) پیاز بوقbogh.ir
پیاز بوق


(5) طرز تهیه پودر پیاز خانگی به 4 روش فوت کوزه گری
پودر پیاز یکی از موارد پرمصرف در آشپزخانه ها است که برای خوش طعم کردن و عطر کردن غذاها می باشد در ادامه با روش های نگهداری پودر پیاز و طرز تهیه آن بیشتر آشنا خواهید شد.


(6) طرز تهیه پودر پیاز خانگی به دو روش آسان با عطر و طعم فوق
در ادامه طرز تهیه پودر پیاز خونگی رو بهتون یاد میدیم تا از این به بعد به جای خرید پودر پیاز آماده ی کارخونه ای که عطر و طعم چندانی نداره پودر پیاز رو خودتون با بهترین طعم و کیفیت درست کنید.


(7) دو روش برای تهیه ترشی پیاز - مجله تصویر زندگی
2طرز تهیه ادویه ترشی را در لینک زیر دنبال کنید. طرز تهیه ادویه ترشی . 3دقت کنید اگر پیازسیر یا ظرف ترشی کمی مرطوب باشند ترشی شما کپک میزند. 4بهتر است پس از گذشت 10روز ترشی را به یخچال منتقل کنید.


(8) پیاز کاراملیmajidakhshabi.com
DataLife Engine نسخه قابل چاپ پیاز کاراملی


(9) دستور پخت ماهی قزل آلا شکم پر در فرvista.ir
دستور پخت ماهی قزل آلا شکم پر در فر


(10) طرز تهیه پیاز داغ مجلسی طلایی ستاره
طرز تهیه پیاز داغ مجلسی. پیاز را به صورت خلالی و یا نگینی بسته به سلیقه خود خرد کنید. سپس در تابهای مقداری آب را به جوش آورید و پیازها را به مدت 5 تا 6 دقیقه درون آب جوش بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 11 =

دکمه بازگشت به بالا