آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه امگشت طرز تهیه محلی خوزستانی

امگشت

امگشت یکی از غذاهای محلی خوزستان است. این غذا را عرب زبان های خوزستان با ماهی گباب یا قباد نمک سود شده تهیه می کنند.

دستور شماره یک برای تهیه امگشت

مواد لازم برای امگشت خوزستان :

برنج 4 پیمانه / سبزی پلویی (شوید و گشنیز) به مقدار لازم / ادویه و زردچوبه به مقدار لازم / نمک به مقدار لازم / کشمش 1 پیمانه / پیاز درشت 1 عدد / روغن 2 قاشق غذاخوری / ماهی 500 گرم

طرز تهیه امگشت خوزستان :

قبل از پختن ماهی باید این نکته را بگوییم که بعضی ها به دلیل مسایل بهداشتی به جای استفاده از ماهی نمک سود شده از ماهی قباد تازه استفاده می کنند و از تن ماهی هم می شود استفاده کرد به این صورت که ماهی قباد تازه را بعد از تمیز کردن و شستن پر از نمک می کنند و به مدت 1 روز در یخچال قرار می دهند و سپس از آن استفاده می کنند.

در ابتدا برنج را به صورت چلو می پزیم ولی 5 الی 7 دقیقه قبل از آبکش کردن آنریال سبزی پلویی را به آب برنج اضافه می کنیم و بعد آنرا آبکش می کنیم.

ماهی تازه و یا ماهی نمک سود شده را با کمی اب و زرد چوبه و ادویه مخصوص ماهی به مدت 10 دقیقه می جوشانیم طوری که ماهی له نشود ولی خیلی راحت از استخوان جدا شود و سپس آن را ابکش می کنیم و می گذاریم تا خنک شود سپس استخوان های آن را در میاوریم و گوشت آنرا خرد می کنیم و با پیاز زیاد و ادویه و کشمش تفت می دهیم و هنگام دم کردن برنج آن را وسط برنج می گذاریم یعنی برنج را داخل قابلمه گذاشتیم وسط آن را گود می کنیم و مخلوط ماهی و کشمش و پیاز را می گذاریم و ان را دم می کنیم.

دستور شماره دو پخت امگشت :

در ابتدا برنج را خیس کنید، ماهی آماده نمک پاشی می شود. کمی ادویه به آن اضافه کنید و در آب گرم بجوشانید. بعد از پخت کامل، آب انرا کاملا جدا می کنیم، ماهی پخته شده را تکه تکه می کنیم و سپس آن را درون یک ظرف مخصوص در روغن گرم سرخ می کنیم و بعد از پخت مقدار پیاز و سیر سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و یا سبزی مخصوص قلیه مخلوط و مجددا با پیاز و کشمش و مقداری ادویه تفت می دهیم. بعد از آبگیری برنج و برگرداندن آن مواد آماده شده را به شکل لاله لایه درون آن قرار می دهند.

طرز تهیه خورش ساک غذای محلی و خوشمزه گلستان

طرز تهیه ماسووا غذای محلی خوزستانی

طرز تهیه آش گزنه غذای محلی مازندران

طرز تهیه امگشت طرز تهیه محلی خوزستانی
طرز تهیه امگشت طرز تهیه محلی خوزستانی
طرز تهیه امگشت طرز تهیه محلی خوزستانی
طرز تهیه امگشت طرز تهیه محلی خوزستانی
طرز تهیه امگشت طرز تهیه محلی خوزستانی

(1) امگشت طرز تهیه امگشتnamnak.com
امگشت طرز تهیه امگشت


(2) ویلاجار - امگشت غذای محلی خوزستان - 1071vilajar.com
ویلاجار - امگشت غذای محلی خوزستان - 1071


(3) طرز تهیه امگشت خوزستان - هونل پورتالportal.hoonel.com
طرز تهیه امگشت خوزستان - هونل پورتال


(4) طرز تهیه امگشت جنوبی امگشت چیست غذای matlabak.ir
طرز تهیه امگشت جنوبی امگشت چیست غذای پولدارها


(5) امگشت غذای محلی خوزستان مونس
امگشت غذای محلی استان خوزستان است. طرز تهیه مواد امگشت ماهی نمک سود شده یا تازه را با مقداری اب و زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی قلیه تخم مرغ خوزستانی.


(6) امگشت فیلم آشپزیfilmashpazi.com
امگشت فیلم آشپزی


(7) امگشت غذای جنوبی خوشمزه طرز پخت nazshow.ir
امگشت غذای جنوبی خوشمزه طرز پخت - سایت تفریحی و سرگرمی نازشو طرز تهیه امگشت پلو


(8) طرز تهیه امگشت خوزستان - beytoote.com
طرز تهیه امگشت خوزستان غذاهای محلی خوزستان . امگشت غذای محلی استان خوزستان است. غذایی است که عربهای خوزستان با ماهی گباب قباد نمک سود شده درست می کنند. دستور شماره یک. مواد لازم برای امگشت


(9) دستور پخت امگشت خوزستان - تورینو پلاسtorinoplus.ir
دستور پخت امگشت خوزستان - تورینو پلاس


(10) طرز تهیه امگشت خوزستان - پارسینه
امگشت غذای محلی استان خوزستان است. جمعه 23 آبان 1399

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 7 =

دکمه بازگشت به بالا