آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه چاتال

چاتال

چاتال نوعی خوراکی محلی است که برای میل کردن در عصرانه مناسب است.

مواد لازم برای چاتال

ماست :3/4 پیمانهروغن مایع /:3/4 پیمانهمارگارین :50 گرمبیکینگ پودر :یک قاشق مرباخوریشکر :3 قاشق غذاخوریرنده جوز هندی :1/4 قاشق چایخورینمک :یک قاشق چایخوریزرده تخم مرغ :یک عددآرد :به مقدار لازمتخم خرفه یا کنجد :به مقدار لازمچاتال

طرز تهیه چاتال

مارگارین ( کره گیاهی ) را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا نرم شود، سپسروغن مایع، ماست، نمک، شکر، مارگارین، پرنده جوز هندی و بیکینگ پودر را داخل کاسه بزرگ بریزید.تا زمانی خمیر نرمی به دست آید، آرد اضافه کرده و مخلوط کرده و ورز دهید. خمیر را به اندازه یک نارنگی جدا کرده و به شکل رول یا لوله ای در آورید. دو یا سه رول را کنار هم قرار داده و دو طرف آن را با کمی آب و فشار دست به هم بچسبانید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و به شکل کلوچه های داخل تصویر در آورید. زرده تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در آید و سپس به وسیله یک برس روی نانها بمالید و در آخر کمی کنجد یا تخم خرفه روی نانها بپاشید.به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که روی چاتال ها طلایی شود، در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید.خمیر این کلوچه نیاز به استراحت طولانی مدت ندارد، همان زمانی که صرف شکل دادن آنها میکنید کافیست!چاتال

نکات تکمیلی در مورد چاتال

چاتال جزو کیک و شیرینی – کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
چاتال را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه چاتال
طرز تهیه چاتال
طرز تهیه چاتال
طرز تهیه چاتال

(1) چاتال طرز تهیه چاتالnamnak.com
چاتال طرز تهیه چاتال


(2) چاتال طرز تهیه چاتالvista.ir
چاتال طرز تهیه چاتال


(3) چاتالirgeo.ir
چاتال


(4) طرز تهیه وایت چاکلت خانگی فنجونت آموزش و خرید قهوه
طرز تهیه وایت چاکلت خانگی مواد لازم برای تهیه وایت چاکلت خانگی برای یک نفر. 1 فنجان شیر 100 میلیلیتر 90 گرم شکلات سفید خرد شده 1 قاشق چایخوری پودر وانیل یا 12 قاشق چایخوری عصاره وانیل


(5) سیمیت یکی از خوشمزه ترین نان های اصیل کشور ترکیه طرز تهیه آن
در این مقاله از معرفی غذاهای ترکی شما را با سیمیت و طرز تهیه آن که یکی از نان های خوشمزه و پرطرفدار در ترکیه است آشنا خواهیم کرد.


(6) چاتال طرز تهیه چاتالvista.ir
چاتال طرز تهیه چاتال


(7) کلوچه و کوکی صفحه 2namnak.com
کلوچه و کوکی صفحه 2


(8) آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه چلو گوشت ساده مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه چلو گوشت. با آموزش طرز تهیه چلوگوشت از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا رنگ پیاز طلایی شود.


(9) روش تهیه چاتال - آکاایران
طرز تهیه چاتال. مارگارین کره گیاهی را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا نرم شود سپسروغن مایع ماست نمک شکر مارگارین پرنده جوز هندی و بیکینگ پودر را داخل کاسه بزرگ بریزید.


(10) چاتال طرز تهیه چاتال
طرز تهیه چاتال. ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم شود. سپس سینی فر را با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =

دکمه بازگشت به بالا