آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناع

طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناع

bruschetta بروسکتا پیش غذا یا اسنکی ایتالیایی است که در آنجا به عنوان بقاب اول سرو می شود.

مواد لازم بروسکتا ی بادنجان و نعناع

بادنجان 2 عددروغن زیتون بکر 8 قاشق سوپخوریسرکه سفید 3 قاشق غذا خوریجعفری ریز خرد شده 2 شاخهبرگ نعناع تازه و خرد شده 1 مشت کوچکسیر ریز شده 1 حبهنمک و فلفل آسیاب شده به مقدار لازمنان باگت نازک بریده شده 1 یا 2 باگت (12 برش)طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناعطرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناعتابه گریل یا چدنی را بر روی حرارت بگذارید تا کامل داغ شود، تکه های بادنجان را به ضخامت 3 میلی متر از طول برش دهید و بر روی آنها کمی نمک بپاشید بعد از چند دقیقه آنها را کنار هم روی تابه بخوابانید تا دو طرف آنها کامل گریل شود (اگر تابه گریل خط دار دارید از آن استفاده کنید).در حالی که بادنجان ها در حال پختن هستند، 8 قاشق سوپ خوری روغن زیتون بکر و 3 قاشق سوپ خوری سرکه، به علاوه جعفری، نعناع و سیر خورد شده را درون کاسه ای دیگر بریزید و نمک و فلفل را به ان اضافه کنید.وقتی بادنجان ها آماده شدند، آنها را روی نان های برش زده تست شده قرار دهید.سس را هم بزنید و ادویه آن را بچشید، سپس با قاشق روی هر یک از بروسکتاها از سس آماده کرده بریزید. مواد را کمی روی نان فشار دهید تا نان طعم و مزه غذا را به خود بگیرد. چند برگ جعفری تازه روی آنها قرار دهید و بروسکتاها را سرو کنید.طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناع

نکات تکمیلی در مورد بروسکتا

بروسکتا جزو پیش غذا – گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
بروسکتا را می توانید در وعده پیش غذاسرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

  • طرز تهیه اشکنه کدو و بادمجان
  • طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی

طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناع
طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناع
طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناع
طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناع

(1) طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناعnamnak.com
طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناع


(2) طرز تهیه بروسکتا بادنجان و نعناعnamnamak.com
طرز تهیه بروسکتا بادنجان و نعناع


(3) بروسکتای بادنجان و نعناع - هایپرکلابزhyperclubz.com
بروسکتای بادنجان و نعناع - هایپرکلابز


(4) بروسکتا بادمجان طرز تهیه بروسکتا namnak.com
بروسکتا بادمجان طرز تهیه بروسکتا بادمجان


(5) بروشتا چیست طرز تهیه بروشتا قارچ و mojbaz.com
بروشتا چیست طرز تهیه بروشتا قارچ و انواع دیگر بروشتا موج باز


(6) طرز تهیه بروسکتا بادنجان و نعناع
در حالی که بادنجان ها در حال پختن هستند 8 قاشق سوپ خوری روغن زیتون بکر و 3 قاشق سوپ خوری سرکه به علاوه جعفری نعناع و سیر خورد شده را درون کاسه ای دیگر بریزید و نمک و فلفل را به ان اضافه کنید.


(7) طرز تهیه بروستکا بادمجان دودیmanodeliar.com
طرز تهیه بروستکا بادمجان دودی


(8) طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناع
طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناع کد مطلب 5806 زمان مطالعه 2 دقیقه بروسکتا و طرز تهیه بروسکتای بادمجان ونعناع و انواع پیش غذا و طرز تهیه انواع غذاهای جدید و متنوع را در آشپزخانه نمناک ببینید.


(9) طرز تهیه بروسکتای بادمجان با دستور خانگیnamnamak.com
طرز تهیه بروسکتای بادمجان با دستور خانگی


(10) طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناعvista.ir
طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 3 =

دکمه بازگشت به بالا