آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلان

طرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلان

کویی خورش غذای محلی استان گیلان که دارای طعم خاص و خوشمزه ای است. دستور تهیه این غذای خوشمزه را در این بخش آموزش می دهیم.

مواد لازم برای کویی خورش

  • عدس
  • خرما
  • کدو حلوایی
  • گردو

طرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلان

طرز تهیه کویی خورش

ابتدا کدو را پوست گرفته، به قطعات ریز خرد نموده و با مقداری آب می پزند. عدس را نیزقبلاً آب پز کرده و به همراه کدوی پخته، با هاون یا گوشت کوب می کوبند تا کاملاً له شود. سپس گردوی سابیده شده را به همراه زردچوبه و روغن به مواد اضافه نموده و تفت می دهند و سر آخر نیز خرما را از هسته جدا کرده، به مواد ذکر شده اضافه می کنند.همچنین بخوانید : تمام غذاهای محلی گیلان

نکات تکمیلی در مورد کویی خورش

کویی خورش جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کویی خورش را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


طرز تهیه گشنیز کباب غذای سنتی و خوشمزه

طرز تهیه خورش انار مسما غذای خوشمزه و سنتی شمال

طرز تهیه قورما شورباسی

طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان

طرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلان
طرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلان
طرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلان
طرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلان

(1) کویی خورش طرز تهیه کویی خورشnamnak.com
کویی خورش طرز تهیه کویی خورش


(2) معرفی غذاهای سنتی و اصیل استان گیلان yjc.ir
معرفی غذاهای سنتی و اصیل استان گیلان دستور تهیه


(3) غذاهای محلی استان گیلان خیلی هم عالیbartarinha.ir
غذاهای محلی استان گیلان خیلی هم عالی


(4) کویی تره غذای خوش طعم و ساده گیلانی ostanegilan.com
کویی تره غذای خوش طعم و ساده گیلانی - سایت استان گیلان


(5) کویی خورش طرز تهیه کویی خورش
کویی خورش جزو غذای محلی - گیلانی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد . کویی خورش را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .


(6) یک غذای سنتی و پرطرفدار از استان گیلان virgool.io
یک غذای سنتی و پرطرفدار از استان گیلان - ویرگول


(7) کویی تره طرز تهیه کویی ترهnamnak.com
کویی تره طرز تهیه کویی تره


(8) آشنایی با معروفترین غذاهای محلی استان zibashahr.com
آشنایی با معروفترین غذاهای محلی استان گیلان زیباشهر


(9) طرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلان فان بو
کویی خورش غذای محلی استان گیلان که دارای طعم خاص و خوشمزه ای است. دستور تهیه این غذای خوشمزه را در این بخش فان بو آموزش می دهیم. مواد لازم برای کویی خورش طرز تهیه کویی خورش ابتدا کدو را پوست گرفته به قطعات ریز خرد نموده و


(10) غذاهای محلی استان گیلان خیلی هم عالی
2832018 طرز تهیه 1. کال کباب یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که همچون دیگر غذاهای مردم گیلان عطر و طعم فوق العاده ای دارد این غذا با انار ترش مزه دار شده و در تهیه آن خورش ترشه تره غذای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 15 =

دکمه بازگشت به بالا