آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت

پای گوشت و نان ذرت

پای گوشت و نان ذرت یک غذای خارجی لذیذ و خوشمزه می باشد که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای پای گوشت و نان ذرت

گوشت راسته چرخ کرده :700 گرمقارچ :300 گرمآرد :1/2 پیمانهآرد ذرت :1/2 پیمانهخامه ترش :3/4 پیمانهرب گوجه فرنگی :1/4 یمانهفلفل دلمه ای قرمز :2 عددتخم مرغ بزرگ :یک عددپیاز متوسط :یک عددروغن زیتون :یک قاشق غذاخوریجوش شیرین :یک قاشق چایخورینمک و پودر فلفل سیاه :به مقدار لازمپای گوشت و نان ذرت

طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. در یک کاسه آرد ذرت،1/2 پیمانه آرد گندم، جوش شیرین و 1/2قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط می نماییم.قارچ و فلفل دلمه ای را به همراه پیاز خرد می کنیم.در یک تابه مناسب، روی حرارت متوسط روغن را گرم می کنیم. فلفل دلمه ای، پیاز و قارچ را در آن ریخته و مقداری نمک و فلفل اضافه می نماییم. سپس به مدت 6 الی 8 دقیقه آن ها را با هم تفت می دهیم.شعله را زیاد می کنیم، گوشت چرخ کرده و رب گوجه را به سبزیجات اضافه می کنیم و تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد، آن ها را تفت می دهیم. سپس 2 قاشق غذاخوری آرد، به همراه 2/3پیمانه آب و نمک و فلفل به مخلوط گوشت اضافه می کنیم.برای تهیه خمیر ذرت، مخلوط آرد را که از قبل آماده کرده بودیم، با تخم مرغ زده شده و خامه ترش مخلوط می کنیم تا خمیر شکل بگیرد. سپس با قاشق غذاخوری چند تکه از خمیر به دست آمده را بر روی مخلوط گوشت داخل ماهی تابه قرار می دهیم (با فاصله 2.5 سانتی متر از یکدیگر(.ظرف را در فر قرار دهید و اجازه دهید تا نان ها کامل بپزند. پس از گذشت 15 الی 20 دقیقه و یا تا زمانی که اگر یک خلال دندان را در نان ها فرو ببرید، تمیز بیرون بیاید، غذا آماده سرو است. البته می توانید این مرحله و ادامه پخت را نیز روی اجاق گاز انجام دهید؛ به این صورت که درب تابه را نیمه باز گذاشته و با حرارت کم اجازه دهید سس گوشتی جا بیفتد و خمیر روی پای نیز بپزد.پای گوشت و نان ذرت

نکات تکمیلی در مورد پای گوشت

پای گوشت جزو پیش غذا – پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پای گوشت را می توانید در وعده شام – پیش غذاسرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت
طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت
طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت
طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت
طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت

(1) پای گوشت طرز تهیه پای گوشت و نان ذرتnamnak.com
پای گوشت طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت


(2) طرز تهیه پای گوشت و نان ذرتparsine.com
طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت


(3) پای گوشت و نان ذرت -طرز تهیه پای گوشت و cookmaster.ir
پای گوشت و نان ذرت -طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت cookmaster.ir


(4) طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت
آکاایران پای گوشت چرخ کرده با نان ذرت غذای فوق العاده ای است که به راحتی آماده می شود. مراحل تهیه این پای بسیار ساده تر از انواع دیگر این غذا است. نکته جالب در تهیه این غذا اینست که شما می توانید روی اجاق گاز و داخل تابه آن


(5) طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت
پای گوشت و نان ذرت یک غذای خارجی لذیذ و خوشمزه می باشد که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد. مواد لازم برای پای گوشت و نان ذرت


(6) طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر دستور پخت ساده و عکس دیجی
1582020 در دستور پخت این قسمت طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر را آموزش میدهیم. یک پیراشکی خوشمزه با خمیر پیتزا گوشت چرخکرده قارچ فلفل دلمهای ذرت و پنیر چدار که انگشتهایتان را هم با آن خواهید خورد


(7) طرز تهیه مرحله به مرحله انواع کرپ گوشت و قارچسبزیجات و
1492020 طرز تهیه . برای درست کردن کرپ گوشت و قارچ پیتزایی سوخاری و رولی ابتدا خمیر کرپ را درست کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا به غلظت ماست شل برسد.


(8) طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت - sooran.com
پای گوشت چرخ کرده با نان ذرت غذای فوق العاده ای است که به راحتی آماده می شود مراحل تهیه این پای بسیار ساده تر از انواع دیگر این غذا است نکته جالب در تهیه این طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده


(9) آشنایی با روش تهیه پای گوشت و سیب زمینی hamshahrionline.ir
آشنایی با روش تهیه پای گوشت و سیب زمینی - همشهری آنلاین


(10) طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت مدلینگmoldingco.ir
طرز تهیه پای گوشت و نان ذرت مدلینگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =

دکمه بازگشت به بالا