آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی

طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی

پای بوقلمون غذای خوش طعم و خوش طاهری است که از گوشت سالم بوقلمون تهیه می شود.

مواد لازم برای پای بوقلمون و تره فرنگی

تره فرنگی :2 کیلوگرمگوشت بوقلمون :800 گرمخمیر تارت :500 گرمژامبون دودی :5 ورقهگردو :12 عددعصاره مرغ :1 لیترتخم مرغ :1 عددمریم گلی :2 برگبرگ آویشن :1 دسته کوچکآرد :2 قاشق غذاخوریخامه ترش :2 قاشق غذاخوریروغن زیتون :به میزان لازمنمک و پودر فلفل سیاه :به میزان دلخواهطرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی

طرز تهیه پای بوقلمون

قبل از آماده شدن مواد پای ، فر را در دمای 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم تا گرم شود.زمان پخت گوشت بوقلمون بین 2 تا 3 ساعت است؛ گوشت را با نمک و فلفل و کمی روغن زیتون آغشته کرده داخل فر قرار می دهیم. در این زمان گوشت را چک می کنیم تا هر زمان که دوست داشتیم، بسته به طبع و ذائقه که گوشت را کاملاً پخته دوست دارید یا نیم پز، آن را از داخل فر خارج کرده و بعد از خنک شدن تکه تکه خرد می کنیم.در یک تابه روی حرارت متوسط مقداری روغن زیتون را گرم کرده و برگ‎های آویشن و ژامبون دودی خرد شده را در آن تفت می دهیم.سپس قسمت‎های سفید تره‎فرنگی‎ها را درشت و قسمت‎های سبز آن را ریز خرد می کنیم.همچنین بخوانید : تمام دستور آشپزی های مربوط به پای و گراتنتره فرنگی‎ها را اضافه کرده و آن‎ها را نیز به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم.مقداری نمک و فلفل و آرد روی آن‎ها پاشیده و هم می زنیم.آب مرغ (عصاره) را اضافه کرده و درب ظرف را گذاشته تا بجوش آید. سپس شعله را کم کرده و اجازه می دهیم تا به مدت 30 دقیقه تره فرنگی بپزد تا نرم شود.پس از پخته شدن تره فرنگی‎ها و غلیظ شدن عصاره، گوشت بوقلمون را اضافه می کنیم.خامه ترش را اضافه کرده و شعله را زیاد می کنیم تا مواد به جوش آیند.غذا را چشیده و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کرده و شعله را خاموش می کنیم.در ظرف دیگری مواد پخته شده را از صافی رد می کنیم.یک ظرف پیرکس گود با ابعاد 22*30 سانتی‎متر را انتخاب می کنیم. روی یک سطح تمیز مقداری آرد پاشیده و خمیر را تقریباً به اندازه 2 برابر سایز ظرف پهن می کنیم.گردوها را درشت خرد کرده و داخل تابه بدون روغن روی حرارت کم حدود 5 تا 10 دقیقه بو می دهیم.روی نیمی از خمیر گردوهای خرد شده را ریخته و برگ‎های مریم گلی را روی آن‎ها قرار می دهیم. نیمه دیگر خمیر را روی آن‎ها خم کرده و با کمک وردنه آن را به ‎صورت یکنواخت باز می کنیم.مخلوط تره فرنگی را به ظرف پیرکس منتقل کرده و خمیر را روی آن قرار داده و لبه‎های خمیر را داخل ظرف می گذاریم.با استفاده از چاقو روی خمیر را به‎صورت مایل برش زده تا طرح دار شود.تخم مرغ را هم زده و فلفل و نمک به آن اضافه کرده و روی خمیر می مالیم.ظرف را به مدت 35 تا 40 دقیقه درون فر قرار داده تا روی خمیر ترد و طلایی شود.پای را به همراه مقداری نخود سبز مخلوط شده با آبلیمو، کره و نمک و فلفل سرو نمایید.طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی

نکات تکمیلی در مورد پای بوقلمون

پای بوقلمون جزو پیش غذا – پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پای بوقلمون را می توانید در وعده شام – پیش غذاسرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی
طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی
طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی
طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی

(1) پای بوقلمون طرز تهیه پای بوقلمون و namnak.com
پای بوقلمون طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی


(2) پای بوقلمون و تره فرنگی طرز تهیه غذای cooking.akairan.com
پای بوقلمون و تره فرنگی طرز تهیه غذای مقوی و انرژی زا


(3) آموزش کامل طرز تهیه پای مرغnamakstan.net
آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ


(4) پلو تره فرنگی خصوص مهمانی و دورهمی rokna.net
پلو تره فرنگی خصوص مهمانی و دورهمی های خانوادگی دستور پخت


(5) آموزش درست کردن پای بوقلمون خوشمزه و مجلسی برای مهمان ها
طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی پای بوقلمون و تره فرنگی از جمله غذاهایی است که هم شکل و ظاهر قشنگی دارد و هم طعم خوشمزه و لذیذی دارد.در ادامه با ما همراه باشید.


(6) پای بوقلمون طرز تهیه پای بوقلمون و vista.ir
پای بوقلمون طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی


(7) طرز تهیه پای بوقلمونpersianv.com
طرز تهیه پای بوقلمون


(8) طرز تهیه پای چوپان با بوقلمون
گوشت بوقلمون و گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل بریزید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. ریحان را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.


(9) طرز تهیه سوپ تره فرنگی خوشمزه با شیر و خامهparsiday.com
طرز تهیه سوپ تره فرنگی خوشمزه با شیر و خامه


(10) پای بوقلمون و تره فرنگیvista.ir
پای بوقلمون طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

دکمه بازگشت به بالا