آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه مسمای مرغ

طرز تهیه مسمای مرغ

طرز تهیه مسمای مرغ

در این مطلب با طرز تهیه مسمای مرغ آشنا میشوید امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه مسمای مرغ,مسمای مرغ

طرز تهیه :

ابتدا 300 گرم پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود بعد سیر و زنجبیل و فلفل سیر و نمک و زردچوبه را اضافه تا کمی سرخ شود و بوی مواد در بیاید و بعد گشنیز و گوجه و بقیه پیاز رااضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا رنگ پیاز عوض شود درآخر سینه مرغ را اضافه و حرارت را کم می کنیم تا 30 دقیقه پخته شود و جا بیفتد.

طرز تهیه مسمای مرغ
طرز تهیه مسمای مرغ
طرز تهیه مسمای مرغ
طرز تهیه مسمای مرغ
طرز تهیه مسمای مرغ

(1) طرز تهیه خورش آلو مسما خوشمزه و مجلسی parsiday.com
طرز تهیه خورش آلو مسما خوشمزه و مجلسی شمالی با گوشت مرغ


(2) طرز تهیه آلو مسما فروشگاه اینترنتی gilankesht.ir
طرز تهیه آلو مسما فروشگاه اینترنتی گیلان کشت


(3) طرز تهیه خورش آلو مسما یا شیرین قاتق chishi.ir
طرز تهیه خورش آلو مسما یا شیرین قاتق شمالی با گوشت مرغ


(4) دستور پخت مسمای مرغ و بادمجان سرآشپز sarashpazpapion.com
دستور پخت مسمای مرغ و بادمجان سرآشپز پاپیون


(5) طرز تهیه خورشت آلو مسماخورش آلو مسمای baelm.net
طرز تهیه خورشت آلو مسماخورش آلو مسمای گیلانی باعلم


(6) خورش آلو مسما با مرغ دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو مسما
دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو مسما با مرغ با گوشت به روش مخصوص گیلانی. دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو مسما با مرغ با گوشت به روش مخصوص گیلانی در سایت جسارت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان واقع شود


(7) غوره مسما - طرز تهیه خورشت غوره بادمجون خوشمزه و سالم با
مسمای مرغ هم میشه گفت ولی نباید با مسمای مرغ آلو اشتباه گرفتش. ما اینجا غوره بادمجان رو با مرغ تهیه میکنیم. ولی از گوشت خورشتی یا حتی گوشت چرخکرده هم میشه استفاده کرد.


(8) خورش آلو مسمای گیلانی طرز تهیه خورش persianv.com
خورش آلو مسمای گیلانی طرز تهیه خورش آلو مسمای گیلانی خوشمزه


(9) طرز تهیه غوره مسما حرفه ای آشپزی کنید gilankesht.ir
طرز تهیه غوره مسما حرفه ای آشپزی کنید گیلان کشت


(10) طرز تهیه خورش مسمای مرغ و آلو
طرز تهیه خورش مسما مرغ و آلو . آلوها را 2 ساعت قبل از شروع به آشپزی خیس کنید.پیازها را بسیار ریز و به صورت نگینی خرد کنید.. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را در آن تفت دهید تا کمی نرم شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 12 =

دکمه بازگشت به بالا