آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه باقلوا لبنانی

باقلوا لبنانی


مواد اولیه :

*خمیر فیلو یک بسته
*پسته بو داده 500 گرم
*کره 200 گرم
*روغن مایع 100 گرم
*گلاب سه قاشق غذاخوری
*هل یک قاشق سوپخوری
*شربت بار یک کیلوگرم

طرز تهیه:

کف قالب باقلوا را چرب می‌کنیم. یک ورق خمیر فیلو را کف قالب به گونه‌ای قرار می‌دهیم که لبه‌های قالب را بپوشاند روی خمیر را با برسی که به روغن آغشته نموده‌ایم چرب می‌کنیم و این کار را برای سه ورق خمیر تکرار می‌نماییم. روی سومین ورق پسته بو داده و خرد شده و هل را می‌ریزیم و تمام سطح خمیر را با این مواد می‌پوشانیم. سپس گلاب را روی پسته‌ها می‌پاشیم. قسمت‌هایی از خمیر که در لبه قالب قرار دارد روی پسته‌ها برگردانده سپس بقیه خمیرهای فیلو را روی آن می‌چینیم. خمیر را به صورت چهارگوش می‌بریم. کره را به همراه روغن مایع روی حرارت گذاشته، کف آن را گرفته و به صورت داغ روی باقلوا می‌ریزیم. سپس باقلوا را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت30 دقیقه قرار می‌دهیم تا روی باقلواها طلایی شود. (برای طلایی شدن باقلواها می‌توان از گریل استفاده نمود البته نباید روی باقلواها خشک شود.) بعد از خارج کردن باقلوا از فر، روغن اضافی آن را گرفته، شربت بار را داغ نموده و روی باقلواها می‌ریزیم.

نکته:

اکثر اوقات روغن به خورد خمیر فیلو می‌رود در غیر این صورت روغن اضافی باقلوا را حتما بگیرید.

بعد از این‌که شربت به خورد باقلوا رفت و باقلوا سرد شد دوباره برش‌ها را تکرار کنید.

طرز تهیه باقلوا لبنانی
طرز تهیه باقلوا لبنانی
طرز تهیه باقلوا لبنانی
طرز تهیه باقلوا لبنانی
طرز تهیه باقلوا لبنانی

(1) طرز تهیه باقلوای لبنانی نازخاتونnazkhatoon.net
طرز تهیه باقلوای لبنانی نازخاتون


(2) دستور تهیه باقلوا لبنانیnooshidani.ir
دستور تهیه باقلوا لبنانی


(3) طرز تهیه باقلوای لبنانیdoostihaa.com
طرز تهیه باقلوای لبنانی


(4) باقلوا سنتی-طرز تهیه باقلوا cookmaster.ir
باقلوا سنتی-طرز تهیه باقلوا سنتیcookmaster.ir


(5) دستور تهیه باقلوا لبنانی
طرز تهیه همه مواد را داخل همزن میریزیم وبادنده کند با پنجه همزن را روشن میکنیم خمیر نسبتا سفتی بدست میاید چون باید خمیر این باقلوا باید سفت تر از خمیر کره ای باشد .


(6) طرز تهیه باقلوای لبنانی نازخاتون
طرز تهیه باقلوای لبنانی. طرز تهیه تخم مرغ نمک و ماسه خامه ای را با هم مخلوط می کنیم. آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا جایی که خمیر شود. باقلوا باقلوای لبنانی


(7) آموزش کامل و تصویری طرز تهیه باقلوا shirinikade.com
آموزش کامل و تصویری طرز تهیه باقلوا شیرینی کده


(8) طرز تهیه باقلوای فوری
باقلوا طرز تهیه باقلوا روش تهیه باقلوا طرز پخت باقلوا آموزش پخت باقلوا مواد لازم برای باقلوا باقلوا خوشمزه دستور پخت باقلوا زمان پخت باقلوا آموزش آشپزی آشپزی انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی


(9) باقلوا شعریه-طرز تهیه باقلوا cookmaster.ir
باقلوا شعریه-طرز تهیه باقلوا شعریهcookmaster.ir


(10) طرز تهیه باقلوای لبنانی - doostihaa.com
3152020 طرز تهیه و آماده سازی باقلوای لبنانی فوق العاده خوش طعم و دلچسب آموزش درست کردن باقلوای لبنانی پرطرفدار و متفاوت طرز تهیه انواع باقلوا آموزش شیرینی پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا