جغد گوش کوتاه (تالابی)

جغد گوش کوتاه (تالابی)

جغد گوش کوتاه short eared owl
دانلود عکس
حجم: 1003 کیلو بایت
رزولوشن: 1972*2965


زیستگاه جغد تالابی (جغد گوش کوتاه)

جغد تالابی در مناطق باز کناری تالاب‌ها، تپه‌های ماسه‌ای، مرغزارها، در میان پوشش گیاهی مجاور گنداب‌ها لانه درست می‌کند. این پرنده در ایران بومی بوده و نسبتاً پرجمعیت است. این پرنده در جمهوری آذربایجان، پاکستان، آمریکای شمالی، اروپا، ترکیه، کانادا، ایران و آمریکای جنوبی زندگی می‌کند.

محافظت
این گونه امروزه احتیاجی به طرح ویژه حفاظتی ندارد.

آواز
آواز گونه نر در حین ایجاد قلمرو مشابه “یوو یوو یوو یوو یوو” به گوش می‌رسد. پرندهٔ ماده نیز با آوای جیغ آسایی شبیه “گه اک” یا “گه ووی ک” جواب نر را می‌دهد.

ظاهر
طول جغد تالابی ۳۸ سانتیمتر است و پروازش موج گونه و بال زدن‌هایش آرام و باشکوه است.
هنگام غروب و طی روز در فضای باز به شکار می‌پردازد. جغد تالابی به وسیله بدن زرد مایل به قهوه‌ای کمرنگ و با سطح شکمی راهراه مشخص می‌شود. بال‌های نسبتا دراز با راه‌راه عرضی دارد که در سطح زیرین آنها در ناحیه خم بال لکه‌ای بزرگ و تیره‌رنگ مشاهده می‌شود که در پرواز به خوبی نمایان می‌گردد. جغد گوش دراز نیز لکه‌ مشابهی دارد که پررنگ‌تر است. گوش‌پرهای جغد گوش دراز به دشواری دیده می‌شود و در سطح شکمی ره‌های عرضی ندارد.
جغد تالابی معمولا بر روی زمین می‌نشیند و بدن را بطور مشخصی متمایل به جلو نگه می‌دارد ، پروازش در ارتفاع کم و موج‌دار است. گاهی در ارتفاع خیلی زیاد پرواز می‌کند و گاهی به‌طور دسته‌جمعی دیده می‌شود.

جغد

جغد

جغد گوش کوتاه تالابی جغد گوش کوتاه تالابی

برگرفته از : جغد گوش کوتاه (تالابی)